Marketingul serviciilor

Extras din proiect Cum descarc?

1. Introducere
RestaurantulTrattoria Monza este situat pe Strada Baba Novac nr.25, in sector 3. Este amplasat aproape de metrou, facand astfel accesul mai usor, amplasat intr-un cadru natural, cu un design minimalist. Restaurantul are o atmosfera sofisticata so resaxanta si te asteapta sa savurezi cele mai gustoase preparate culinare din bucataria italiana.Restaurantul dispune de un salon cu o capacitate de 140 locuri, dotat cu aer conditionat si doua terase, cu o capacitate de 120 de locuri. Trattoria Monza ofera servicii de livrare la domiciliu atat prin comanda telefonica, cat si comanda pe internet. Acestia au o gama variata de produse, precum pizza, ciorbe, salate, specialitati italienesti, deserturi si o gama larga de bauturi racoritoare. 
Restaurantul Stadio este situat pe Strada Ion Campineanu 11 si se prezinta ca un restaurant italian al anilor 1960 invadat de elementele unei bucatarii industriale. Design-ul restaurantului este unul relaxat, ce te trimite cu gandul la localurile londoneze, cu peretii acoperiti cu lambriuri finisate manual, dand un aer vintage. Restaurantul are un sistem complex de iluminare al spatiului, cu spoturi, reflectoare si lampi de diferite culori si forme. Fiecare preparat vine servit intr-o forma aparte, de la bruschetta lunga asezata pe un blat de lemn ingust, pana la ouale servite in tigaia in care au fost preparate. Restaurantul se compune din trei zone complementare, dar cu accente de design diferite: o zona de restaurant cu intrare din Str. Ion Campineanu, o zona centrala gazduita intr-un atrium cu inaltimea de 30 m si o zona de restaurant cu intrare din Str. Doamnei, denumita Proseccheria. 
Restaurantul Excalibur este situate in central orasului Bucuresti, pe strada Academiei numarul 39-41, el fiind cunoscut atat pentru experienta medievala inedita pe care o ofera, dar si pentru portiile delicioase de mancare, preparate cu grija in meniuri pentru doua, patru sau sase persoane. Fiind situat langa Piata Revolutiei, locatia restaurantului este usor de gasit, fiind si o zona frecventata des de turisti. Din punct de vedere al aspectului exterior, restaurantul nu se remarca printr-un design deosebit, acesta aflandu-se la parterul unei cladiri vechi care reprezinta un bloc de locuinte, chiar pe coltul acesteia. Meniul este gravat pe o placuta de lemn, pastrand nota medievala. Acesta este diversificat, in stil medieval, preparatele avand si denumiri care amintesc de acea perioada (Sabia Excalibur, Cina Regelui Arthur, Cina pentru Milady). Portiile sunt destul de mari, majoritatea destinate sa se consume in grupuri, amintind de marile festinuri cavaleresti cu pocaluri de argint. 
2. Servicii oferite
Restaurantul ,,Trattoria Monza" Restaurantul ,,Stadio" Restaurantul ,,Excalibur"
Servicii oferite -  Capacitate: 260 locuri
-  Livrare la domiciliu
-  Nu este posibila rezervarea online -  Capacitate: 250 locuri
-  Nu fac livrari la domiciliu
-  Nu este posibila rezervarea online -  Capacitate: 250 locuri
-  Livrare la domiciliu
-  Nu este posibila rezervarea online
Serviciile oferite in cele trei restaurante nu se limiteaza la o masa simpla, ci aici se pot organiza si mese festive, nunti, botezuri sau alte evenimente deosebite. 
3. Tariful serviciilor oferite
Restaurantul ,,Trattoria Monza" Restaurantul ,,Stadio" Restaurantul ,,Excalibur"
Tarif Supe: 11-13 lei
Pizza: 20-37 lei
Paste: 21-47 lei
Specialitatea ,,casei": 25-60 lei
Cafea: 9 lei
Alte racoritoare: 8-3 lei Supe: 17-18 lei
Pizza: 40 lei
Paste: 38- 44 lei
Specialitatea ,,casei": 30- 60 lei
Cafea: 9 lei
Alte racoritoare: 9- 30 lei Supe: 15- 18 lei
Pizza: nu fac
Paste: nu fac
Specialitatea ,,casei": 40- 900 lei
Cafea: 8 lei
Alte racoritoare: 8 lei- 15 lei
Din cele prezentate anterior, tariful pentru serviciile oferite de cele trei restaurante este aproximativ la fel, insa putem considera ca Restaurantul ,,Excalibur" are tariful mai ridicat in comparatie cu celelalte doua, insa si specificul acestuia este diferit.


Fisiere în arhivă (1):

  • Marketingul serviciilor.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!