Mediul de Marketing - Agentia de Turism La Piovra Turista

Cuprins proiect Cum descarc?

I.Mediul intern
II. Mediul extern
2.1 Micromediul
2.2 Macromediul


Extras din proiect Cum descarc?

I. Mediul intern
Adresa: Str. Toma Caragiu nr. 3, sector 3, BUCURESTI
Numar de inmatriculare la Registrul Comertului: J40 /28507 /1994
Telefon: 0726114941
Inregistrat in data de 28 decembrie 1994.
Resursele umane
Sunt compuse din ansamblurile salariatiilor intreprinderii care prezinta caractere diferite din punct de vedere al nivelului de pregatire, specializarii, postului ocupat, varstei,sexului .
Numar de salariati: 4: 1 de sex masculin, 3 de sex feminin. Doua persoane cu studii superioare si doua persoane cu studii medii.
Obiectul de activitate
Agentia SC La Piovra Turista SRL este o agentie de turism "detailista" ceea ce inseamna ca este intermediara care vine in contact direct cu clientela potentiala, oferindu-i informatii asupra ofertei disponibile. De asemenea este autorizata sa vanda produsele turistice la preturi dinainte stabilite.
Agentia in momentul recrutarii personalului a avut criterii care variaza in functie de pozitia care urmeaza sa fie ocupata. Astfel s-a tinut seama de instruirea si studiile facute, varsta si domiciliul persoanei ce solicita angajarea, si nu in ultimul rand experienta in domeniu. 
Resursele materiale
Ansamblul materiilor prime, materialelor, care impreuna cu utilajele, cladirile prezinta anumiti parametri dimensionali, functionali, economici.
Resursele materiale ale unei agentii de turism sunt formate din spatiile de desfacere si dotarile aferente.
Sediul agentiei de turism este in Bucuresti.
Amplasarea spatiilor comerciale este ultracentrala, in stare foarte buna de functionare. Aria spatiilor comerciale 21 m2 si 17 m2 in Bucuresti ofera posibilitatea desfasurarii activitatii in conditii foarte bune. Echipamentele din dotare constau in: telefon, calculatoare, copiator, telefoane mobile, fax modern, acces la internet, e-mail.
Resursele financiare
Sunt disponibilitati banesti aflate la dispozitia firmeii.
Agentia La Piovra Turista a fost infiintata cu un capital de numai 1000 lei, valoarea baneasca . Agentia obtine un profit satisfacator, lucreaza atat cu numerar cat si cu carti de credit, incercand sa stabileasca legaturi cu cati mai multi colaboratori atat in tara cat si in strainatate . Sunt acceptate si platile prin banca.


Fisiere in arhiva (1):

  • Mediul de Marketing - Agentia de Turism La Piovra Turista.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!