Mediul de marketing al asociației tinerilor cu disabilități de vedere din Republica Moldova

Extras din proiect

Asociaţia Tinerilor cu Disabilităţi de Vedere care a fost fondată la 14 ianuarie 2009, fiind creată de 12 fondatori – persoane fizice şi 1 fondator persoană juridică – Societatea Orbilor din Moldova.
Asociaţia Tinerilor cu Disabilităţi de Vedere este creată din iniţiativa grupului de tineri motivaţi, energici, entuziaşti şi dornici de a activa, fiind susţinuţi şi încurajaţi de societatea Orbilor din Moldova.
ATDV are ca priorităţi: interesele, necesităţile, reabilitarea şi integrarea tinerilor cu disabilităţi de vedere, contribuind astfel la îmbunătăţirea situaţiei lor, la soluţionarea dificultăţilor cu care se confrunţă, la împărtăşirea bucuriilor, aspiraţiilor şi succeselor obţinute la nivel atît personal cît şi social.
Astfel, repererele de lucru esenţiale sunt:
promovarea percepţiei pozitive, a drepturilor şi intereselor lor.
prestarea serviciilor de susţinere şi asistenţă psihologică, socială, (tehnică) tehnologică,
activităţi de dezvoltare, instruire şi socializare pentru tinerii cu DV.
Micromediul
Scop general: Să fim activi, eficienţi şi alături de tine! Să ne bucurăm împreună de realizări!
Obiective:
- susţinerea integrării şi participării tinerilor cu disabilităţi de vedere la diverse manifestări de nivel local, naţional şi internaţional.
- organizarea diverselor activităţi, traininguri, pentru membri şi beneficiari, invitînd experţi naţionali şi internaţionali.
- informarea societăţii civile despre situaţia tinerilor cu dv, prin sensibilizarea socială.promovarea şi protecţia drepturilor tinerilor cu DV.
- promovarea percepţiei pozitive vis-a-vi de situaţia tinerilor cu dv,
- cooperarea cu instituţiile de învăţămînt şi cadrele didactice pentru a înbunătăţi condiţiile de studii.
- colaborarea cu instituţii de învăţămînt din străinătate pentru a realiza schimb de experienţă şi de cunostinţe.
- promovarea posibilităţilor de angajare, a tinerilor cu DV
- consultarea tinerilor angajaţi cu privire la dezvoltarea lor profesională
- înbunătăţirea accesului pentru tinerii cu DV, la transport, tehnologii informaţionale, şi altee servicii accesibile pentru publicul larg.
Clienţii
Fericirea şi dezvoltarea personală nu depind de disabilitate ci mai curînd de voinţa, gîndirea, atitudinea proprie şi a celor din jur.
ATDV e creată pentru tine, pentru interesele, succesele tale, pentru a te susţine în clipele dificile şi în dezvoltarea ta personaală şi profesională.
Fii binevenit!
Tu poţi alege, disabilitatea de vedere să fie pentru tine un desastru sau un mod al tău de a fi, un stimul de a învinge dificultăţile, de a reuşi, progresa şi evolua!
Dacă sunteţi tînar activ, cu sau fără disabilitate de vedere, sunteţi interesat şi doriţi să ne cunoaşteţi, fiţi binevenit la ATDV, ca membru, voluntar sau un bun prieten al Asociaţiei!
La Asociaţie pot să adere persoanele interesate de situaţia tinerilor cu DV, tinerii ce au aceasta disabilitate şi nu numai.
Ai idei şi planuri ce vrei să le realizezi, vrei să îţi transformi dorinţele şi visele în realitate, ai experienţă cu care vrei să te împarţi, ai cunoştinţe pe care să le aplici în mod practic, vino şi implicate, în universul ţinereţii şi acţiunii, ATDV!


Fisiere în arhivă (1):

  • Mediul de Marketing al Asociatiei Tinerilor cu Disabilitati de Vedere din Republica Moldova.doc

Imagini din acest proiect

Ne pare rau, pe moment serviciile de acces la documente sunt suspendate.


Hopa sus!