Merchandising - Supermarket RPD

Extras din proiect Cum descarc?

Denumire: RPD - REPEDE
Slogan: Timpul tau conteaza…
Logo: 
Ideea, a aparut in urma unui proces de intrebari cu privire la calitatea serviciilor si produselor noastre. Cum s-ar putea numi un supermarket care ofera cele mai sanatoase si gustoase alimente, cele mai cautate produse de vestimentatie, cele mai bune aparate electrocasnice, cele mai de calitate produse cosmetice precum si tot ceea ce este nevoie “la casa omului” intr-un timp cat mai scurt? Raspunsul a fost simplu: “RPD” pentru ca: “Timpul tau conteaza…”.
Conceptul aduce succesul deoarece el combina accesul simplu al clientului la produse, dimensiunile generoase ale spatiului, structura clara a gamei de produse si un sortiment cuprinzator la preturi competitive. Intr-un spatiu de vanzari cu suprafata de 3300 mp, clientul gaseste rapid si cu usurinta toate produsele de uz cotidian, de la alimente, trecand prin electrocasnice si pana la imbracaminte- incaltaminte.
Segmentul alimentar reprezinta 35% din totalul vanzarilor supermarketului. In sectorul produselor alimentare un accent deosebit se pune pe calitate si prospetime. Fie ca e vorba de fructe si legume, fie ca e vorba de carne, mezeluri, peste, branzeturi sau gama larga de produse lactate si de panificatie, supermarketul pune zilnic la dispozitia clientilor sai o oferta de marfuri proaspete din toata lumea, precum si din regiune, in functie de anotimp. In fiecare zi se prelucreaza si prepara sute de produse proaspete in fiecare magazin supermarket. Segmentul nealimentar convinge cumparatorii prin concepte inovative de sortimente. Acestia vor gasi tot ce le este necesar pentru nevoile cotidiene, intr-un singur magazin. RPD dispune de o gama larga de produse, un sortiment variat, orientat catre familie la preturi favorabile: calitate la preturi accesibile. Tot pe acest segment se poate gasi o gama larga de produse electronice si electrocasnice, carti si muzica, precum si bunuri de larg consum, articole de sport, jocuri si articole pentru timpul liber, textile si incaltaminte, etc.
Politica Supermarketului este de a satisface toate cerintele si gusturile cumparatorilor nostri prin oferirea unei game variate de produse la cel mai inalt standard de calitate si la cele mai avantajoase preturi intr-un timp cat mai scurt.
- RPD…cumparaturi mai rapide si...mai rapide!
- Magazinul nostru nu va face sa asteptati la randurile interminabile de la casele nefunctionale… 
- Angajatii nostri sunt adevarati profesionisti. 
Amplasarea supermarketului, in Iasi, Targusor strada Stoicescu, langa Complexul Studentesc, asigura un acces comod catre magazin, pentru orice locuitor al orasului.
Culoarea reprezentativa a magazinului este culoarea VERDE... , care reprezinta, de altfel, culoarea naturii, exprimata prin fertilitate, armonie, prospetime caracteristici ale raionului alimentar din cadrul magazinului REPEDE. Culoarea verde mai corespunde cu latura emotionala, iar in opozitie cu rosu asigura siguranta.
Un alt aspect cu privire la culoarea magazinului ar fi ca aceasta culoare detine o putere de vindecare ca si in practica naturista, dar de asemenea asigura si stabilitate si rezistenta caracteristici de baza ale magazinului REPEDE.
In cele din urma putem adauga faptul ca aceasta culoare este una relaxanta, de aceea clientii nostri,vizitand acest magazin se vor simti ca int-o plimbare usoara si relaxanta.
In interiorul supermarketului am amplasat placute indicatoare, atat pentru grupele de produse cat si pentru alte zone specifice ale magazinului, astfel:
• Birou pentru returnarea produselor: 
• Cantarire legume- fructe: 
• Cosuri pentru cumparaturi: 
• Relatii clienti: 
• Transport: 
VALORILE SUPERMARKETULUI
SOLIDARITATE
• contribuţia la dezvoltarea economiei locale, reducerea somajului, formarea profesională;
• punerea în practică a unei politici comerciale echitabile dezvoltând împrăştierea valorilor noastre;
• unitate între toţi membrii grupului indiferent de meserie, funcţie sau forma de comerţ.


Fisiere în arhivă (1):

  • Merchandising - Supermarket RPD.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!