Metode de Optimizare a Mixului de Marketing - SC Limba Invest SRL

Extras din proiect Cum descarc?

S.C. Simba Invest S.R.L. s-a infiintat la data de 6 iulie 1996, avand ca obiect de activitate distributia de tigari, produse alimentare si bauturi alcoolice. Compania s-a dezvoltat atat in planul portofoliului de produse, cat si al ariei de acoperire, desfasurandu-si activitatea de aprovizionare cu produse din tutun, cafea, produse alimentare si bauturi alcoolice a tuturor comerciantilor din toate segmentele de piata( en-detail, en-gros, LKA ) in toate judetele Moldovei: Bacau, Neamt, Vrancea, Botosani, Suceava, Iasi, Vaslui, Galati, Buzau si Braila.
Societatea comerciala Simba Invest S.R.L. este persoana juridica romana din momentul inregistrarii la Camera de Comert si Industrie Bacau si inmatricularii in Registrul Comertului (cu numarul J04/989/1996) functionand in conformitate cu legislatia romana in baza contractului de societate si a statutului societatii avandu-si sediul in Bacau, Str. Republicii, Nr. 193.
Organul de conducere al societatii este Adunarea Generala a Actionarilor al carei hotarari se iau in conformitate cu prevederile Statutului Societatii. Societatea cuprinde 2 actionari fiecare detinand 50% actiuni din companie, fiind administrata de unul din actionari care detine functia de manager general.
Intr-un scurt istoric evolutia firmei S.C. Simba Invest S.R.L. este urmatoarea:
o In anul 1996 a inceput sa-si desfasoare activitatea prin deschiderea primului depozit in orasul Bacau. Pentru a-si realiza activitatea ea achizitioneaza un numar de sase masini si angajeaza un numar de zece lucratori. Firma incepe sa distribuie toate sortimentele de tigari.
o In anul 1997 isi extinde activitatea si in orasul Piatra Neamt unde isi deschide cel de-al doilea depozit.
o In anul 1998 activitatea firmei incepe sa i-a amploare. Semneaza doua contracte importante cu Philip Morris si Kraft Foods Romania, ea separandu-si activitatea in doua divizii distincte. Aceasta obtine exclusivitatea in a distribui produsele celor doua mari companii in orasul Bacau, deschizandu-si un al treilea depozit in orasul Onesti.
o In octombrie 1998 semneaza doua contracte cu Best Foods si Topway Industries si separa activitatea de distributie a produselor alimentare in doua divizii (Kraft Foods + Topway).
o In ianuarie 1999 firma obtine exclusivitatea in a distribui produsele Kraft Foods si in judetul Neamt. In acest an isi diversifica gama produselor distribuite prin semnarea unui contract cu Parmalat.
o In ianuarie 2000 isi deschide un depozit in orasul Focsani.
o In decembrie 2000 initiaza deschiderea unei divizii de bauturi alcoolice in judetul Bacau si Neamt. Primele contracte de distributie le incheie cu: Net Group Distribution (producator Hermanstadt) si Eurocafe (proprietarul podgoriei Murfatlar).
o In ianuarie 2001 semneaza un contract cu Perfect Renaissance Timisoara (proprietar al brandului Perfect). Concomitent deschide cel de-al doilea depozit in orasul Bacau si dubleaza suprafata de depozitare la depozitul Onesti.
o In martie 2001, semneaza contractul de colaborare cu CARLSROM BEVERAGE CO., proprietarul marcilor CARLSBERG, TUBORG, SKOOL, pentru distribuirea acestor produse pe aria judetului Bacau. Se investesc circa 1,7 miliarde lei in mijloace de transport adecvate (dube de 2 t).
o In iunie 2001 se semneaza un contract de colaborare cu GRANDDIS, distribuitor national "Stalinskaya". Concomitent are loc supunerea activitatii de distributie in doua subdivizii. Aceasta masura a fost luata pe de o parte datorita numelui partenerilor de afaceri (ASTESE producator Angelli, Alexander) cat si in vederea obtinerii unor performante de vanzari si acoperire de piata superioare.
o Portofoliul de parteneri este completat, in perioada 2002-2005, de numerosi furnizori, printre cei mai importanti numarandu-se producatori de produse alimentare ca Scandia, Ovearseas, dar si de bauturi alcoolice precum Allied Domecq, Cristalex.
o In anul 2006 Simba Invest renunta la distributia produselor Topway si isi concentreaza atentia doar pe produsele care ii aduc cel mai mare profit, bauturi alcoolice, tigari si produse alimentare (Kraft, Scandia). Tot in 2006 Simba Invest isi continua extinderea ariei de acoperire si in judetul Galati, prin distributia produselor Kraft Foods International Romania, iar cu produsele din tutun Philip Morris in judetele Suceava si Botosani.
o Din dorinta de oferire a celei mai complete arii de distributie si a celui mai profesionist serviciu de distributie catre piata, in anul 2007, S.C. Simba Invest S.R.L., realizeaza intregirea zonei de acoperire Moldova, prin deschiderea de noi filiale si in judetele Iasi, Vaslui, Braila si Buzau. 
o In anul 2008 S.C. Simba Invest S.R.L. renunta la unii producatori, cei din domeniul alimentar ramanand cu Kraft, Philip Morris si producatorii de bauturi.
PIATA SI COMERCIALIZAREA
Intreaga afacere este cladita pe principiul parteneriatului, iar investitia este reciproca: clientii nostri investesc incredere, iar noi profesionalism si experienta. Relatia este una speciala si are un singur scop: satisfactia consumatorului. Printre principalii parteneri ai companiei se numara: Philip Morris, Kraft Foods Romania, Alexandrion Group, Granddis, BDG Grup, Cotnari, Sollers PPD, Lerida, Jidvei,Cramele Halewood, Red Bull.


Fisiere in arhiva (1):

  • Metode de Optimizare a Mixului de Marketing - SC Limba Invest SRL.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!