Mixul de marketing - mâncare pentru pești

Cuprins proiect

Cap. 1. Configurarea produsului
1.1. Atributele produsului
1.2. Sistemul de susţinere al produsului
1.3. Diferenţierea mărcii
Cap. 2. Configurarea preţului
2.1. Strategia de preţ
2.2. Nivelul preţului
Cap. 3. Configurarea promovării
3.1. Reclama
3.2. Promovarea vânzărilor
Cap. 4. Configurarea distribuţiei
4.1. Extinderea teritorială a distribuţiei
4.2. Intensitatea reţelei de distribuţie şi structura canalelor


Extras din proiect

Introducere
Firma noastră se adresează cumpărătorilor cu vârsta cuprinsă între 14 şi 50 de ani şi cu un venit ce-l depăşeşte pe cel mediu pe economie. Ea îşi propune să aducă produse de cea mai bună calitate şi care să se caracterizeze prin elemente inovatoare. 
Din cercetarea de marketing a rezultat că produsul se vinde cel mai bine în pet-shop-uri, se cumpără mai mult produse naturale, sub formă de fulgi sau granule; este achiziţionat atât săptămânal, o dată la două săptămâni, cât şi lunar. De asemenea, persoanele chestionate sunt de părere că este foarte importantă calitatea naturală a produsului, majoritatea cumpără produse marca Juwel Aquarium, suma pe care o cheltuie lunar pentru achiziţionarea produsului este cuprinsă între 21 si 40 lei, iar ei consideră că gama sortimentală este îndeajuns de diversificată.
Cap. 1. Configurarea produsului
1.1. Atributele produsului
Produsul nostru se găseşte sub formă de fulgi crocanţi. Caracteristicile produsului sunt următoarele: culoare crem, iar aspectul este asemănător cerealelor integrale. Valorile calorice ridicate şi sursa superioara de proteine ajută la dezvoltarea corectă a musculaturii, la circularea corectă a sângelui şi la o creştere îmbunătăţită. Bogaţi în spirulină şi alge marine, aceşti fulgi ajută la intensificarea remarcabilă a coloraturii peştilor dumneavoastră, efectul apare după cel mult două săptămâni de hrănire corespunzătoare. 
Vitamina C asigură o rezistenţă crescută la îmbolnăvire, ajută la o creştere sănătoasă a puilor şi previne deficienţele legate de nutritie. De asemenea, ajută şi la dezvoltarea organelor şi a rezistenţei acestora. 
Neavând culori sau arome artificiale, ajută la păstrarea calităţii apei din prima zi din care aţi început să-i folosiţi. Elimină şi riscul de murdărire a siliconului sau a conţinutului bazinului. 
Produsul este utilizat în principal pentru a asigura hrana peştilor de acvariu, este foarte usor de digerat, ajutând astfel la reducerea efectivă a resturilor. Se găsesc mai multe 
1.2. Sistemul de susţinere al produsului
Numele: Aqua Fish
Marca:
Ambalajul este constituit dintr-o pungă transparentă, pentru a se putea vedea aspectul produsului şi este resigilabilă, pentru o mai bună păstrare pe termen îndelungat.
12cm
18cm 
Eticheta
Garanţie: firma oferă clienţilor o garanţie de două săptamâni, timp în care trebuie să se observe calităţile benefice ale produsului nostru. Dacă acest lucru nu se întâmplă, se poate returna restul de produs rămas neutilizat.


Fisiere în arhivă (1):

  • Mixul de Marketing - Mancare Pentru Pesti.docx

Imagini din acest proiect

Ne pare rau, pe moment serviciile de acces la documente sunt suspendate.


Hopa sus!