Mixul de Marketing - SC Magic Print SRL

Cuprins proiect Cum descarc?

CAP I. PARTEA EXPLICATIVA
1. Descrierea firmei
2. Scurt istoric
3. Piata de desfacere. Clientii
4. Servicii oferite
CAP II. MIXUL DE MARKETING
1. Politica de produs
2. Politica de pret
3. Politica de promovare
4. Politica de plasament(distributie)
5. Analiza SWOT
CAP III. PROPUNERI- RECOMANDARI ALE MIXULUI DE MARKETING LUAND IN VEDERE CRIZA ECONOMICA


Extras din proiect Cum descarc?

I. PARTEA EXPLICATIVA
1. Descrierea firmei
Tipografie
Una dintre cele mai importante tipografii din regiunea de est a Romaniei, Tipografia Magic Print ofera servicii si produse tipografice de calitate inca din anul 1996. Urmarirea in permanenta a atingerii unui nivel cat mai ridicat al gradului de satisfactie al clientilor a condus la patrunderea pe piata in toate sectoarele de activitate in intreprinderi mici si mijlocii si societati cu capital privat si de stat.
Activitatea MGP, managementul profesionist si competitiv, precum si realizarile obtinute au fost incununate cu numeroase distinctii, printre care enumeram: obtinerea unor pozitii fruntase in topul judetean al firmelor, abilitarea MGP de Ministerul Finantelor prin Compania Nationala Imprimeria Nationala S.A. - Diploma de onoare la sectiunea "Lideri regionali", certificarea sistemului calitatii implementat in organizatia noastra in conformitate cu cerintele standardului SR EN ISO 9001:2001 
Editura 
Infiintata in 1996, Editura MGP a colaborat cu scriitori de renume, a editat o gama larga de publicatii solicitate de piata cartii romanesti: lucrari stiintifice, tehnice si profesionale, lucrari de stiinte sociale si umane, stiinte economice si drept, enciclopedii, dictionare, poezie, arta, religie, carti de turism, ghiduri, harti, etc. Prin atitudinea profesionista s-a dorit si s-a obtinut atingerea celor mai riguroase cerinte, si, datorita tiparului asigurat in cadrul aceleiasi firme, s-au evidentiat costurile reduse ale publicatiilor. Colectivul specializat, care include editori, tehnoredactori, graficieni si corectori, asigura coordonarea eficienta a proceselor si a lucrarilor care au ca finalitate o publicatie de calitate conforma cu cerintele si asteptarile autorului si ale pietei. 
Sistemul de Management al Calitatii 
Implementarea si certificarea sistemului de Management al Calitatii in conformitate cu cerintele standardului international ISO 9001:2001 are ca obiectiv crearea unui sistem de valori referitoare la capacitatea organizatiei de a realiza produse de calitate in conformitate cu cerintele clientilor sai precum si cu cerintele legale si a reglementarile in vigoare. Ca urmare a implementarii unui sistem de Management al Calitatii, care indeplineste cerintele standardului ISO 9001:2001, Tipografia MAGIC PRINT a fost certificata de catre S.C. SIMTEX-OC S.A., sub acreditare RENAR, obtinand la data de 5 aprilie 2004 certificatul Nr. 631, valabil pana la data de 5 aprilie 2007.
Periodic, S.C. Magic Print S.R.L. evalueaza eficacitatea sistemului de management implementat in cadrul organizatiei prin intermediul proceselor de monitorizare si masurare, de audit intern si analize manageriale, identificand permanent oportunitatile de imbunatatire ale acestuia si remediind eventualele sale disfunctionalitati. In prezent, sunt in curs de recertificare, cu Moody International, pentru sistemul de management integrat calitate-mediu-securitate si sanatate ocupationala si sistemul de management al securitatii informatiei, sub acreditare UKAS (Marea Britanie) si RVA (Olanda).
Avand in vedere premisa aderarii Romaniei la Uniunea Europeana, care implica realizarea unei libere circulatii a produselor, este necesar ca produsele realizate de societate sa atinga standardele de calitate europene la costuri care sa permita patrunderea si mentinerea pe piata europeana. Pornind de la situatia existenta si din dorinta de a creste competitivitatea produselor pe piata nationala, devine fundamentala decizia de a implementa si certifica sistemele de management: al mediului, al securitatii si sanatatii ocupationale si al securitatii informatiei. Implementarea acestor sisteme de management in cadrul organizatiei va permite o abordare manageriala coerenta cu efecte majore asupra gestionarii eficiente a resurselor si implicit a costurilor noncalitatii. Certificarea fiecaruia dintre aceste sisteme de management va contribui la imbunatatirea pozitiei organizatiei pe piata, iar efectul cumulat al implementarii si certificarii sistemelor de management sus amintite consta in realizarea satisfactiei depline a clientilor, in produsele si serviciile, in conditii de eficienta economica, productivitate a muncii si profit. 
Implementarea acestor sisteme de management va asigura o gestionare eficienta a tuturor resurselor ceea ce va permite cresterea productivitatii economice. Prin urmare, randamentul realizat de echipamentele noastre de productie se va ameliora simtitor, ceea ce se va reflecta in pretul de productie, dar va permite de asemenea realizarea unor produse la un nivel calitativ ridicat care vor fi competitive cu cele din tarile membre Uniunii Europene.


Fisiere in arhiva (1):

  • Mixul de Marketing - SC Magic Print SRL.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!