Mobexpert pe Piata Greciei

Extras din proiect Cum descarc?

I. Prezentarea conditiilor care fac necesara dezvoltarea programului de marketing international
1. Necesitatea programului
Acest program de marketing international a fost realizat datorita dorintei companiei Mobexpert de a se extinde cat mai mult pe plan international. 
Extinderea regionala este o componenta puternica a strategiei de dezvoltare a companiei Mobexpert. Aceasta si-a propus transformarea dintr-o marca generalista in una de stil de viata. Materializarea acestui proces la nivelul pietei regionale are loc prin demararea si sustinerea procesului de expansiune, care va duce la o prezenta relevanta in afara tarii cu intreaga oferta integrata de stil de viata a Mobexpert. Misiunea Mobexpert este sa aduca si clientilor din afara tarii experienta si gandirea Mobexpert in ansamblul sau.
Din aceasta cauza este esentiala existenta unui plan de marketing international care sa faciliteze aceasta extindere, plan care sa sublinieze foarte bine activitatile de planificare, cercetare, dezvoltare care trebuiesc intreprinse in viitor astfel incat compania Mobexpert sa beneficieze de o patrundere de succes pe piata tinta.
2. Descrierea companiei Mobexpert
Denumire companie: Mobexpert SRL
Anul infiintarii: 1993
Sediu: Bucuresti, Romania
Industrie: lemnului
Produse: mobilier si decoratiuni
Cifra de afaceri: 150 milioane EURO
Angajati: peste 4.500
Slogan: Expertul tau in mobilier sau Living at work
Infiintat in urma cu 15 ani, Grupul Mobexpert este liderul pietei de mobilier din Romania. Cu o cifra de afaceri de aproape 150 de milioane EUR in 2005, Mobexpert se plasa intre primele 12 intreprinderi europene din industria mobilei. Numai in Bucuresti si in orasele mari, Mobexpert detine 18% din piata de mobilier de casa si 30% din cea de mobilier de birou. 
Dan Sucu a inceput afacerea Mobexpert cu un magazin de mobilier de birou. Activitatea de productie a fost demarata in 1994 cu fabricarea scaunelor de birou, fiind apoi dezvoltate sectiile de canapele si mobilier modern melaminic. In 1995, compania a inceput sa distribuie prin reteaua proprie de magazine si mobilier importat de la marii producatori europeni. Ulterior, achizitionand de la Fondul Proprietatii de Stat pachetele majoritare de actiuni de la trei importante fabrici de mobilier: Samus Dej, Ilefor Targu Mures si Mobstrat Suceava, compania si-a dezvoltat activitatea de productie si export. Grupul Mobexpert cuprinde in prezent 10 fabrici in patru centre de productie din Bucuresti, Dej, Targu Mures si Suceava, printre acestea numarandu-se: Samus Mex, Ilefor, Modulo Mex, Confo Mex, Ergo Mex, Mures Mex si Moldo Mex. 
In prezent, in Romania opereaza cinci hipermagazine Mobexpert:
" Mobexpert Pipera Bucuresti, deschis in 2001 printr-o investitie de 20 de milioane EUR, se intinde pe o suprafata de 15.000 de metri patrati si deserveste zona de nord a orasului.
" Mobexpert Militari Bucuresti, deschis iin iulie 2003 printr-o investitie de 5 milioane EUR, se intinde pe o suprafata de 10.000 de metri patrati si deserveste zona de vest a orasului. 
" Mobexpert Pantelimon Bucuresti, deschis in 2003 in zona de est, reprezinta o investitie de peste 6 milioane EUR si se intinde pe o suprafata de 12.000 de metri patrati. 
" Mobexpert Brasov, deschis in 2005 printr-o investitie de peste 5 milioane EUR, se intinde pe o suprafata de 10.000 de metri patrati.
" Mobexpert Baneasa, in cadrul Galeriei Mobexpert Baneasa, deschis in 2006, se intinde pe o suprafata de 15.000 metri patrati din totalul de 23.000 de metri patrati ai Galeriei deschise in urma unei investitii de peste 15 milioane de EUR. 
Grupul Mobexpert detine o retea nationala de fabrici, magazine si hipermagazine specializate in vanzarea de mobilier si decoratiuni interioare destinate consumatorilor care doresc produse de calitate europeana la preturi accesibile. Cele doua marci ale sale sunt: Mobexpert - hipermagazine si magazine de mobilier de casa si decoratiuni si Mobexpert Office  mobilier pentru birou si colectivitati.


Fisiere în arhivă (1):

  • Mobexpert pe Piata Greciei.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!