Pătrunderea pe o piața externă - Romchim SA

Extras din proiect Cum descarc?

Scurt istoric
Societate pe actiuni cu capital integral privat, ROMCHIM S.A. a parcurs un drum mereu ascendent, devenind unul din principalii producatori autohtoni de sisteme de acoperire cu rol de protectie si decorativ, destinate unor sectoare variate de activitate (constructii civile si industriale, constructii de masini, industria lemnului).
Echipa de conducere este o echipa omogena, care imbina competenta profesionala cu experienta si spiritul inovator, utilizand strategii si tehnici adecvate.
Societatea ROMCHIM S.A. are un bun renume, credibilitate si statut de "PARTENER CARE INVINGE TIMPUL".
Marca ROMCHIM, sub care se produc si se comercializeaza produsele acestei intreprinderi, are la baza cea mai moderna tehnologie din domeniu, raspunzand tuturor cerintelor si exigentelor actuale.
Produsele comercializate
Grundurile sunt produse de acoperire cu proprietati anticorosive folosite ca prim strat in sisteme de vopsire, asigurand aderenta intre suprafata metalica si urmatorul strat din sistemul de vopsire. (grunduri metal lemn, grundziv - grund anticorosiv pe baza de rasini alchidice, grund pentru binale, grundziv-grund anticorosiv pe baza de rasini alchido-melaminice, grund anticoroziv alchido-acrilic seria 5620, grund epoxidic bicomponent, grund clorcauciuc). 
Chiturile sunt produse utilizate la nivelarea si uniformizarea suprafetelor metalice, intrand in componenta sistemelor de vopsire (chituri lemn metal geam beton / zidarie, chit de cutit seria 5201, chit de stropit seria 5201, victoplast, echiplast- chit epoxidic bicomponent, chit epoxidic seria 3200, vidurin, chit romalchid, superglet). 
Vopselele sunt produse de acoperire utilizate ca strat intermediar sau final in sistemele de vopsire, formand pelicule protectoare si decorative lucioase, aderente si foarte rezistente in timp (pe baza de uleiuri vegetale, alchidice klass, epoxidice, vopsea intermediara epoxidica, clorcauciuc, pentru marcaj rutier vopsea de marcaj rutier).
Emailurile sunt produse de acoperire care confera proprietatile de luciu si de rezistenta la conditiile de mediu, folosite ca strat final (alchidice, alchido-melaminice, alchido-acrilice email seria 5620, epoxidice bicomponente email epoxidic, clorcauciuc email clorcauciuc).
Lacurile sunt produse utilizate pentru lacuirea obiectelor situate la interior sau la exterior formand pelicule incolore sau colorate, cu aspect placut, transparente, foarte lucioase, aderente si foarte rezistente in timp (lac pentru parchet, lac alchido-melaminic 5001, lac pentru lemn, lac electroizolant, lac epoxidic bicomponent).
Diluantii sunt produse utilizate pentru diluarea produselor peliculogene pana la obtinerea vascozitatii corespunzatoare in functie de metoda de aplicare (diluant pentru produse pe baza de rasini alchido-melaminice, diluant pentru produse pe baza de rasini alchido-acrilice, diluant pentru produse pe baza de rasini epoxidice, diluant general pentru produse epoxidice, diluant pentru grunduri epoxidice, diluant pentru produse pe baza de clorcauciuc, diluant pentru produse pe baza de clorcauciuc, diluant pentru vopsea de marcaj dilurom).
SELECTAREA SI CARACTERIZAREA PIETEI EXTERNE
Selectarea pietei externe
Beneficiind de un management modern, orientat catre client, ROMCHIM S.A. a reusit sa-si sporeasca reputatia pe o piata puternic concurentiala, prin promovarea si comercializarea unor produse competitive, raportate la cerintele pietei, in conditiile mentinerii unui raport optim calitate - pret.


Fisiere în arhivă (1):

  • Patrunderea pe o Piata Externa - Romchim SA.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!