Plan de Afacere - SC Camino SA

Extras din proiect Cum descarc?

PLANUL DE AFACERI AL FIRMEI DE SERVICII
STUDIU DE CAZ Nr.1
PLANUL DE AFACERI AL RESTAURANTULUI SC CAMINO SA. DIN RESITA
Cap 1 Sinteza planului de afaceri al firmei de servicii S.C CAMINO S.A 
Prezentul plan de afacere este elaborat avand ca scop principal de a avalua posibilitatea dezvoltarii afacerii 
Planul de afacere cuprinde o serie de informatii referitoare la afacerea in sine la produsele si serviciile ,piata si strategia de vanzare ,clientii concurenti ,persoanele si aspectele financiare.
A cest plan s-a elaborate cu scopul de a evalua o afacere care doreste sa-si inceapa activitatea la sfarsitul anului 2009.Ideea de afacere a aparut in 2009 ,an in care a fost autorizata afacerea.
Ideea de afacere era infintarea unui restaurant ,idee viabila deoarece nici in anul infintarii si nici in prezent nu exista foarte multe restaurante stilate cu un aer elegant, avand sediul in Judetul Caras- Severin Majoritatea restaurantelor selecte concurente au sediul in alte judete. 
Serviciile oferite de acest restaurant vor fi de o calitate superioara dovada fiind baza tehnico-materiala detinuta de societate si calificarea personalului.Nu pot fi incadrate decat persoane ce detin atestat profesional in domeniul de activitate din cadrul restaurantului si anume :( bucatari,chelneri,sef restaurant,sef sala,etc).iar uniforma de serviciu este specifica pentru : bucatari- halat alb respectiv boneta alba
Chelneri- costum negru si camasa alba
Personal curatenie- uniforme albastre
Firma este condusa de un administrator femeie ce are experienta dobandita cu ani in urma ,in domeniul de activitate al firmei,avand totodata calificariile si studiile prevazute de lege.
Administartorul societatii isi propune sa motiveze salariatii prin diverse forme si totodata sa lucreze in echipa tinand seama de orice propunere de imbunatatire a calitatii serviciilor prestate de acestea.
Resursele financiare necesare pentru demararea afacerii au fost apreciate la 55.210 lei din care 210 lei capital subscris si varsat ,iar 55.000 lei imprumutat de la asociat (care este si administartor unic).
Pe masura activitatii sale restaurantul detinut de societate si-a marit si consolidat nivelul de clinti ,gradul de utilizare a capacitatii sale de deservire evoluand de la 45% in anul 2006 si 2007 la aproximativ 75% in 2008 
In primul an de activitate administratorul socitatii estimeaza pentru o activitate de 6 luni un profit ne de 1ooo lei,urman ca in anii urmatori de activitate profitul sa inregistreze o cresere pentru o perioada de de 12 luni astfel : in anul I un profit brut de 2300 lei pe an iar in anul III un profit brut de 2600 lei pe an 
In urma previziunilor realizate pe o perioada de 3 ani ,rezulta ca afacerea este viabila ,cu sanse de dezvoltare in viitor.
INTRODUCERE
SC CAMINO SA este o firma a carui principala afacere este in sectorul tertiar ( servicii),respectiv un restaurant.Acesta doreste a fi deschis in orasul Resita ,judetul Caras-Severin,si va oferi servicii de o calitate deosebita de cele ale restaurantelor concurente ,iar atmosfera restaurantului ,unul din punctele de atractie ,va concura design-ul interior distingandu-se prin mobilierul deosebit si modul de decorare 
Meniul propus v-a fi variat incluzand toate preparatele oferite de restaurantele direct concurente.preturile practicate vor fi similare cu cele ale competitoriilor 
Ceea ce va distinge meniul vor fi: specialitatiile casei,in general ,specifice bucatariei romanesti,ele vor contine ingrediente naturale si de cea mai buna calitate 
Clientii cu disponibilitate de a cheltui vor constitui piata tinta si vor oferi o imagine de prestigiu restaurantului.
O alta caracteristica specifica propriei afaceri va fi personalul de deservire ,acesta evidentiandu-se prin comportament ,tinita si eticheta.
Toate acestea vor conduce la formarea unei imagini pozitive despre afacerea firmei concretizandu-se in castigarea unei clientele fidele,daca nu frecvente ,dispusa sa cheltuiasca pentru a-si oferi un serviciu diferentiat.
Frecventarea acestui restaurant distinct prin atmosfera ,meniul si personalul sau va da clientiilor sai certitudinea unui serviciu deosebit.
Cap.2.Afacerea
2.1 Prezentarea generala a firmei de servicii S.C CAMINO SA 
Firma de servicii S.C CAMINO SA a fost infintata in anul 2006 ,avand asociat si administrator unic ,conform actului constitutiv si certificatului de inmatriculare eliberat de Oficiul Registrului Comertului ,cu numar de ordine in registrul comertului -J11/323/2006,cod unic de inregistrare 15367150/2006 Societatea are ca obiect principal de activitate codul CAEN revizuit 5530 pentru activitati specifice restaurantului si alimentatiei publice.


Fisiere in arhiva (1):

  • Plan de Afacere - SC Camino SA.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!