Plan de Afaceri

Cuprins proiect Cum descarc?

SUMAR 2
INTREPRINDEREA 4
PRODUSELE SI SERVICIILE 4
PIATA SI STRATEGIA VANZARILOR 5
CONCURENTA 6
AMPLASAMENTUL INTREPRINDERII 7
PRODUCEREA 8
MANAGEMENTUL SI PERSONALUL 9
PLANUL FINANCIAR 9


Extras din proiect Cum descarc?

Intreprinderea "PIZZA - HALLO" SRL este o intreprindere de productie. Activitatea intreprinderii se va axa pe producerea pizzei italiene originale si livrarea acesteia la domiciliul clientului.
Pizza va fi produsa si livrata in asa mod ca sa-si pastreze gustul si calitatea pana la consumator. Vor exista mai multe feluri de pizza, clientul avand posibilitatea sa comande oricare in cantitatile dorite la un pret accesibil, de $1.06. Pretul pizzei va fi mai mic sau egal cu preturile de pe piata, insa calitatea produsului nostru va fi net superioara.
Investitia necesara este de $24723.41. Acestea vor fi folosite pentru procurarea utilajelor de productie si materiei prime necesare. In primii ani intreprinderea va utiliza o capacitate de productie de numai la 60%. In urmatorii anii se planifica marirea volumului vanzarilor si ridicarea gradului de utilizare a capacitatii de productie pana la 80%.
Vor exista 2 pizzerii localizate in sectoarele Centru si Rascani ale orasului Chisinau, care vor produce si realiza circa 12000 pizza lunar. Personalul intreprinderii va fi compus din director, vice-director pe realizare, vice-director pe productie, 2 bucatari, 4 ajutori ai bucatarului, 2 angajati pentru livrare.
Conform studiilor intreprinse piata pe care va activa intreprinderea este o piata in crestere, caracterizata printr-o cerere puternica la astfel de produse. Cumparatorii vor fi in principal persoanele cu varsta intre 15-40 ani.
Estimand rezultatele financiare viitoare obtinem un profit anual de cca. $18107.57, in conditiile de venituri minime si cheltuieli maxime, regimul de lucru fiind de 10 ore pe zi. In perspectiva se prevede extinderea intreprinderii si in celelalte sectoare ale orasului.
INTREPRINDEREA
Intreprinderea "PlZZA-HALLO" SRL cu un capital statutar de $1149 a fost infiintata la 25.10.2006 si este inregistrata la Camera Inregistrarii de Stat pe langa Ministerul Justitiei a Republicii Moldova sub numarul 35254.
Intreprinderea este o societate cu raspundere limitata si face parte din categoria intreprinderilor mici. Intreprinderea este proprietatea a 3 membri asociati.
Repartizarea capitalului statutar 
al "PIZZA -HALLO" SRL intre asociati
Asociatul Suma, $ Cota, %
Turcanu Valeriu Ion 459,6 40
Lipcan Adrian Sergiu 344,7 30
Paduraru Emanuil Mihai 344,7 30
Total 1149 100
Scopul intreprinderii este satisfacerea necesitatilor populatiei mun. Chisinau cu produse alimentare (pizza) si prestarea de servicii prin activitatea de antreprenoriat pentru realizarea intereselor sociale si economice ale membrilor asociati pe baza beneficiului obtinut.
Pentru realizarea scopurilor propuse intreprinderea va practica urmatoarele genuri de activitate:
- producerea si realizarea la comanda a pizzei italiene originale;
- livrarea pizzei la domiciliu.
Pretul pizzei, precum si pretul livrarii va fi acceptabil.
PRODUSELE SI SERVICIILE
Produsul care va fi fabricat de societate si anume pizza italiana originala va satisface cele mai rafinate gusturi ale celor mai alintati gurmanzi. Produsul firmei noastre este orientat spre satisfacerea nevoilor zi de zi, fie zi de lucru, fie zi de sarbatoare.
Pizza propusa de firma va avea gusturi diferite si specifice. Acest gust se va datora condimentelor proaspete si neobisnuite, de obicei neutilizate de alti producatori de pizza, din cauza ca pizza se fabrica dupa o receta unica italiana. Denumirea pizzei va fi la fel diferita, aceasta depinzand de materia prima si condimentele folosite la fabricarea produsului finit.
Vor exista urmatoarele denumiri italiene originale:
Pizza Tropicana - cu ananas si ciuperci;
Pizza Salami - cu salam proaspat si oua batute;
Pizza Vegetara - cu ciuperci, ceapa si piper verde;
Pizza Peste - cu peste, usturoi si cascaval;
Pizza Tomato - cu sos din rosii proaspete, cascaval si masline.
Se preconizeaza de a produce pizza de diferite marimi si, respectiv, de diferite greutati. Pe viitor se propune producerea pizzei cu greutate si marime speciala, comandata de fidelul client. 
Dimensiunile si greutatile pizzei propuse de societatea noastra sunt urmatoarele:
Pizza normala, avand un diametru de circa 15 cm si o greutate de 280g.
Pizza mare cu diametrul de 20 cm si o greutate de 350g.
Pizza cu marimi si greutati speciale, la dorinta clientului.
Produsul original al firmei va satisface gusturile fiecarei persoane, gratie posibilitatilor pe care le oferim clientilor. Viitorii clienti ai firmei vor putea comanda pizza continand diferite produse si condimente specifice.
Intreprinderea preconizeaza sa foloseasca un ambalajul original, in care va fi livrata pizza. Acesta va consta din foaie de carton presat, avand imprimate pe fata emblema intreprinderii si date ce caracterizeaza intreprinderea, adresa juridica, numerele de telefon.
De asemenea intreprinderea va primi comenzi de livrare a pizzei la consumator pentru zile de nastere, sarbatori si alte ocazii speciale.


Fisiere in arhiva (1):

  • Plan de Afaceri.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!