Plan de Afaceri - Alternative Ecologice de Propulsie in Delta Dunarii

Extras din proiect Cum descarc?

PLAN DE AFACERI
PREZETAREA PROIECTULUI
1. CARACTERIZAREA GENERALA A SOCIETATII COMERCIALE
1.1. Situatia actuala
S.C. IBIS S.R.L. cu sediul in Maliuc, judetul Tulcea, s-a infiintat ca societate cu raspundere limitata in 1995, fiind inregistrata la Registrul Comertului Tulcea sub numarul J36/103/1995 din 28 februarie 1995 si avand codul fiscal R7115695 emis la 23 martie 1995.
Asociatii sunt Vadineanu Stefan, cetatean roman, domiciliat in Tulcea, str. Grivitei nr. 1 bl. C1 ap 9 si Petrescu Eugen Daniel, cetatean roman, domiciliat in Maliuc, jud. Tulcea.
Forma juridica a societatii este de societate cu raspundere limitata, durata de functionare a societatii fiind nelimitata.
Capitalul social este integral privat si la infiintare a fost de 500.000 lei impartit in 50 parti sociale egale, fiecare in valoare de 10.000 lei, aportul fiecarui asociat fiind de 50%. Prin actul aditional din 26 ianuarie 1998, capitalul social a crescut la 50.000.000 lei prin aport in numerar al asociatilor in valoare de 49.500.000 lei integral varsat la data perfectarii actului aditional, astfel ca structura capitalului social este urmatoarea:
- Vadineanu Stefan 50 % din capitalul social, respectiv 250 parti sociale a cate 100.000 lei fiecare;
- Petrescu Eugen Daniel 50 % din capitalul social, respectiv 250 parti sociale a cate 100.000 lei fiecare
Societatea are ca obiect principal de activitate turismul intern si international desfasurat in tara si in special in Delta Dunarii. De la infiintare pana in prezent, activitatile firmei au urmarit realizarea unui grad de capitalizare cat mai important.
1.2. Conducerea si personalul societatii
In functia de director general al companiei se afla Vadineanu Costica absolvent al scolii postliceale de proiectare Macin. 
Experienta anterioara in munca:
Companie Functie Responsabilitati Perioada
SC Ibis SRL Director Activitate turistica 08.96 - prezent
SC Hanul Maliuc SRL Director Activitate hotelier-turistica 03.94 - 08.96
SC Maliuc SA Sef atelier Activitate de productie 1991 - 03.1994
Institutul de Cercetare si Proiectare Delta Dunarii Tehnician proiectant Cercetare si proiectare 1973 - 1991
Personalul societatii:
- numar total de salariati - 10
- cu contract de munca - 10
- direct productivi - 8
- colaboratori -
1.3. Descrierea activitatii curente
Istoric al activitatii: Societatea IBIS SRL s-a infiintat la 28.02.1995 in baza legii 31/1990 ca societate cu raspundere limitata. Cei doi asociati sunt actionari la aceasta firma, fiecare cu 50% din capitalul social.
1. Vadineanu C. Stefan nascut la 15.02.1976 la Maliuc si domiciliat in Tulcea str. Grivitei nr. 1 bl. C1 ap. 9
2. Petrescu Eugen Daniel nascut la 12.12.1974 in loc. C.A. Rosetti jud. Tulcea si domiciliat in Maliuc, jud Tulcea.
La inceput, activitatea principala a fost elaborarea de programe turistice pentru a atrage turisti straini in Romania. Primele grupe de turisti au venit din Anglia si ulterior au fost din Elvetia, Olanda, Germania, Finlanda, Belgia etc.
In data de 28.05.1996 am obtinut LICENTA DE TURISM categoria A care autorizeaza organizarea de pachete de servicii in domeniul turismului international si intern pentru Agentia de turism Ibis din loc Maliuc, jud. Tulcea.
Derularea unui program turistic in Romania organizat de firma noastra incepe de la aeroport unde turistii sunt asteptati de un reprezentant al firmei Ibis, care, in functie de traseul contractat pleaca, cu autocarul, cateva zile in zone turistice recunoscute ca fiind reprezentative pentru tara noastra ( Brasov, Bran, Maramures, nordul Moldovei etc.). Programul se finalizeaza cu Delta Dunarii. Deplasarea in delta se realizeaza cu un hotel plutitor de 20 de locuri modernizat la nivel de 2 stele, tractat de un remorcher. Plimbarile si agrementul pe canalele mai inguste se face cu alte barci mai mici pe care firma la are in dotare. In permanenta, fiecare grup este insotit de un ghid specialist in ornitologie, biologie sau botanica, foarte bun cunoscator al ,,Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii".
2. DESCRIEREA PROECTULUI
Scopul proiectului il reprezinta dezvoltarea serviciilor de turism ecologic in rezervatia biosferei Delta Dunarii, rezervatie unicat in Europa. Scopul proiectului va fi realizat modernizandu-se ambarcatiunea de agrement a firmei prin dotarea acesteia cu instalatii de propulsie ecologice, care utilizeaza energia alternativa.


Fisiere in arhiva (1):

  • Plan de Afaceri - Alternative Ecologice de Propulsie in Delta Dunarii.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!