Plan de afaceri SC Dolce Cake SRL

Extras din proiect Cum descarc?

1. DENUMIREA FIRMEI
Denumirea societatii este: S.C.DOLCE CAKE S.R.L
2. LOCUL DE DESFASURARE
Firma isi desfasoara activitatea in orasul Ploiesti, judetul Prahova, str. Eminescu, nr. 233
3. ELEMENTE GENERALE PRIVIND PROIECTUL
3.1 Codul unic de inregistrare: 37692903
3.2 Forma juridica de constituire: SRL
3.3 Data infiintarii/Numar Registrul Comertului: J29/2377/ 12.01.2021
3.4 Activitatea principala a societatii si codul CAEN aferent: 1071
3.5 Capitalul social: 200 lei
Activitatea aferenta codului CAEN1071 -  Fabricarea painii, prajiturilor si a produselor proaspete de patiserie, in cadrul S.C.DOLCE CAKE S.R.L.se concretizeaza sub forma unui laborator de productie patiserie in vederea comercializarii catre terti a diferitelor produse in special placinte cu diverse umpluturi, croisante si clatite).
Factorii relevanti pentru dezvoltarea afacerii sunt:
-  Cunoasterea in amanunt a procesului de productie precum si a pietii in sine de produse proaspete de patiserie; ;
-  Asigurarea materiei prime la standardele impuse de retetele de fabricatie in mod constant prin derularea unor contracte de achizitie cu producatori atent selectati;
-  Existenta unei pieti initiale de desfacere asigurata prin intelegeri de comercializare a produselor cu firme de desfacere care opereaza la nivel local si national.
4.Obiectivele propuse: laboratorul de fabricare a produselor proaspete de patiserie se doreste a fi punctul de plecare pentru un brand de succes cu un sortiment de produse variat si cu desfacere atat pe piata locala catsi nationala, dezvoltand astfel interesul diferitelor categorii de consumatori interni prin promovarea retetelor originale ale produselor pe care ne-am gandit sa le fabricam. 
5.JUSTIFICARE
Proiectul constain infiintarea unui laborator de patiserie cu un sortiment nou de produse (placinte cu diferite umpluturi, croisante, clatite etc. Produsele sunt destinate tuturor categoriilor de consumatori, iar in vederea comercializarii sunt targhetate atat persoane juridice de pe piata interna cu care se vor incheia contracte de comercializare, cat si persoane fizice la dispozitia carora se va pune magazinul on-line, iar livrarea catre acestia se face pe baza de comanda prealabila, fiind targhetat genul de clienti care o data ce au cunoscut produsele le comanda pentru diverse evenimente.
5.1 DESCRIEREA PIETEI PENTRU SERVICIILE OFERITE
Sunt produse de patiserie fabricate dupa retete proprii, traditionale din bucataria moldoveneasca, mai putin cunoscute de consumatorii din Ploiesti. Mizam pe traditionalitatea retetelor, pe originalitatea produselor si nu in ultimul rand pe calitatea lor.
Placinta cu varza, placinta cu cartofi, placinta cu nuca, clatite cu diverse umpluturi sunt produse pretabile si ofertante in cadrul festivalurilor si targurilor de profil, precum si pentru onomastici de familie, insa ne dorim sa ofertam in HoReCa produsele noastre fiind potrivite pentru bufetul de mic dejun, dar si pentru pachetele ofertate la evenimente corporate.
Produsele fabricate de DOLCE CAKE sunt in exclusivitate utilizate in alimentatie. Datorita gramajului si continutului echilibrat produsele noastre pot fi consumate de toate categoriile de consumatori de la copii pana la varstinici.


Fisiere în arhivă (1):

  • Plan de afaceri SC Dolce Cake SRL.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Bibliografie

-  http://www.managusamv.ro/images/pdf/Mk.pdf
-  https://modulul5.files.wordpress.com/2011/02/curs-planificarea-si-organizarea-productiei-m1.pdf
-  https://administrare.info/economie/5640-referat-promovarea
-  https://biblioteca.regielive.ro/referate/marketing/canale-de-transmitere-a-mesajului-publicitar-avantaje-si-dezavantaje-380975.html
-  https://www.studocu.com/en/document/academia-de-studii-economice-din-bucuresti/marketing-marketing/lecture-notes/forta-de-vanzare/2296340/view


Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!