Plan de Afaceri - SC Dreams SA Oradea

Proiect
9/10 (3 voturi)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 9 în total
Cuvinte : 3123
Mărime: 37.08KB (arhivat)
Publicat de: Iuliu Sîrbu
Puncte necesare: 7
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: SMARANDA COSMA
PREZENTAT IN SESIUNEA DIN FEBRUARIE LA FACULATATEA DE BUSINESS CLUJ-NAPOCA

Extras din proiect

1. DESCRIEREA AFACERII

Ideea mea este de a ma ocupa de organizarea petrecerilor, de tot ceea ce iti doresti sa faci tu si sa ai posibilitatea astfel de a te bucura intru totul de petrecere. Acesta este motivul pentru care eu cred in aceasta afacere, in succesul planului de afacere, tinand cont de faptul ca este destul loc si pe piata. Do you wish for party, wedding, romantic dinner with your friends, girlfriend/ boyfriendto come true or you lack imagination?

Iti doresti sa sarbatoresti ziua ta de nastere, intr-un mod mai special, indiferent de varsta ta? Iti dorestei o petrecerea a burlacilor sau o nunta deosebita? Sunt evenimente speciale in firma dumneavoastra si aveti nevoie de cineva care sa se ocupe de aceasta? Sau aveti alte idei mai mult sau mai putin nebune?

We make them all become true!

Obiectivele noastre pe termen scurt sunt:

Castigarea si formarea unei bune reputatii prin intermediul serviciilor noastre si a calitatii acestora; a ne face cunoscuti.

Obiectivele pe termen lung sunt:

- Castigarea unui procent pe piata

- Diferentierea fata de concurentii prezenti si cei potentiali

Pentru atingerea acestor obiective se va folosi o campanie publicitara pentru organizarea primelor petreceri. Atributele principale ale acestei afaceri sunt seriozitatea si promptitudinea. Obiectul firmei este de a contacta cei mai buni clienti si de a incerca sa satisfacem cerintele clientilor, printr-o atitudine deschisa , comunicare si in principal intelegerea dorintelor clientiilor.

Demararea afacerii nu presupune nevoia unei sume mari de bani deoarece fiecare dintre asociatii va contribui initial cu computere si telefoane mobile, existand deja si o locatie cu linie fixa de telefon. Celelalte cheltuieli sau pentru banii de care este nevoie, suma va fi impartita intre proprietari care doresc sa investeasca in aceasta afacere.

2. PREZENTAREA INTREPRINDERII

“Dreams” este numele firmei si d e asemenea are un nume „sonor” si usor de retinut, ceea ce este foarte important in acest tip de activitate.

Intreaga activitate va fi impartita in cateva departamente si fiecare dintre acestea va avea ca si responsabil cate un asociat. De organizarea petrecerii se va ocupa Bianca Rus, de evenimentele organizate in cadrul companiilor va fi responsabil Matei Andreica, Lorena Pop se va ocupa de petreceri de zii de nastere si Roxana Pop este responsabila pentru nunti si petrecerea burlacilor. Trebuie sa ne concentram asupra diferitelor domenii ale activitatii noastre. Tocmai de aceea responsabilitatile au fost impartite de la inceput.

Pentru moment decizia este sa lucram doar 4, pana vom reusi sa realizam obiectiveele pe termen scurt si dupa aceea vom angaja si alte persoane.

Pentru inceput vom tine cont de sfatul avocatului pentru a stabili forma unui contract intre noi si potentialii clienti. Necesitatea unui contabil in acesta situatie a fost eliminate, urmand ca asociatii adica noi sa ne ocupam momentan de aceasta.

“Dreams” este o societate cu raspundere limitata.

3. PRODUSELE SI SERVICIILE FIRMEI

Principala sarcina a Departamentului organizare petrecerii este de a pune in aplicare ideiile clientului, indiferent ca e vorba de o petrecere de Craciun, o petrecere de Halloween, o petrecere de tip African, o petrecere Salsa, un Carnval plin de culoare, o petrecere Hippy sau orice idee ingenioasa, pe care o are clientul si doreste sa o puna in aplicare.

Departamentul evenimente din cadrul companiilor se ocupa de evenimentele de afaceri din cadrul companiilor, incluzand cocktail-uri, mese oficiale, programe de trening organizate in diferite locatii, conferinte si toate tipurile de activitati de acest gen care pot fi solicitate din parte companiilor.

Departamentul de petreceri pentru zile de nastere are grija de celebrari de zile de nastere sau onomastice, indiferent de varsta sau preferinte. Serviciile noastre in cadrul acestor petreceri includ clovni sau magicieni, baloane, decoratiuni, muzica si invitatii.

Departamentul de nunti si petreceri ale burlacilor se ocupa, evident cu organizare de nunti, incepand de la invitatii, lumanari, buchetul miresei, servetele si felicitari, toate personalizate dupa cerintele clientului, la locatie – biserica, restaurantul, meniul, decoratii, muzica, limuzina sau alte mijloace de transport, precum si vestimentatia mirelui si a miresei. Cand spunem nunti, ne referim de asemenea si la nunta de Aur sau de Argint, optiuni pe care le poate avea clientul. Se ocupa si de organizarea petrecerii burlacilor , obicei al americanilor care a devenit familiar si in tara noastra, de a petrece cu prietenii in noaptea dinaintea nuntii. Chiar daca nu a fost mentionat, pentru toate petrecerile organizate de catre Dreams sunt incluse decoratiunile, locatiile, mancarea, musica, scurte piese de teatru (la cerere), si dupa petrecere, curatenia, care este un lucru important.

Aceste tipuri de servicii sunt deja existente pe piata, insa firma noastra se va diferentia. Pentru inceput am planificat sa avem un nume si un logo inregistrate. Pentru ca firma noastra se axeaza pe dorintele clientilor si le urmeaza pas cu pas, consideram acest lucru ca fiind cea mai buna garantie cautata.

Preview document

Plan de Afaceri - SC Dreams SA Oradea - Pagina 1
Plan de Afaceri - SC Dreams SA Oradea - Pagina 2
Plan de Afaceri - SC Dreams SA Oradea - Pagina 3
Plan de Afaceri - SC Dreams SA Oradea - Pagina 4
Plan de Afaceri - SC Dreams SA Oradea - Pagina 5
Plan de Afaceri - SC Dreams SA Oradea - Pagina 6
Plan de Afaceri - SC Dreams SA Oradea - Pagina 7
Plan de Afaceri - SC Dreams SA Oradea - Pagina 8
Plan de Afaceri - SC Dreams SA Oradea - Pagina 9

Conținut arhivă zip

  • Plan de Afaceri - SC Dreams SA Oradea.doc

Alții au mai descărcat și

Plan de Afaceri-Elegant Stil SRL

Prezentare generala Societatea Elegant Stil SRL are sediul în orasul Constanta, str. Lahovari, nr. 172 si functioneaza ca pesoana juridica româna...

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Ai nevoie de altceva?