Plan de Marketing la SC Altex SRL

Extras din proiect

Sediu social: Piatra Neamț, Str. G-ral Dascălescu nr.15, Bl.T1, Jud. NeamțSediu administrativ: Bulevardul Poligrafiei, Nr. 1, Sector 1, BucureștiÎnregistrată la Registrul Comerțului cu nr. Cod unic de înregistrare Capital social subscris: 36.062.208 RON 
ALTEX este liderul pieței de electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România, cu peste 60 de magazine deschise în toate orașele din țară. ALTEX oferă clienților săi o gamă de produse perfect adaptată nevoilor clienților, la cele mai mici prețuri, punându-le la dispoziție sisteme de finanțare generoase și flexibile, cu cea mai mică dobândă și cele mai mici rate. Acest sistem facilitează accesul tuturor categoriilor de consumatori la produse și echipamente de înaltă calitate necesare confortului zilnic.
ALTEX colaborează cu un număr însemnat de furnizori, în portofoliul său fiind inclusă o gamă extinsă de produse aparținând unor mărci, precum Philips, Panasonic, Sony, Thomson, Daewoo, Whirlpool, Arctic, Bosch, Siemens, Electrolux, Zanussi, Ariston, Indesit, Rowenta, Tefal, Braun etc. 
ALTEX este să: 
ofere cele mai accesibile condiții pentru achiziționarea produselor necesare confortului zilnic. 
reprezintă cel mai bun loc de muncă pentru angajații săi. 
contribuie la creșterea nivelului de trai.
ALTEX: 
Viziunea ALTEX este să fie prima alegere a consumatorului de produse electronice, electrocasnice, IT, comunicații, multimedia și entertainment.
Grupul ALTEX este unul dintre principalii importatori și distribuitori din România de produse electronice și electrocasnice, oferind clienților săi cea mai variată gamă de mărci.


Fisiere în arhivă (1):

  • Plan de Marketing la SC Altex SRL.ppt

Ne pare rau, pe moment serviciile de acces la documente sunt suspendate.


Hopa sus!