Plan de Marketing la SC Altex SRL

Extras din proiect Cum descarc?

Sediu social: Piatra Neamt, Str. G-ral Dascalescu nr.15, Bl.T1, Jud. NeamtSediu administrativ: Bulevardul Poligrafiei, Nr. 1, Sector 1, BucurestiInregistrata la Registrul Comertului cu nr. Cod unic de inregistrare Capital social subscris: 36.062.208 RON 
ALTEX este liderul pietei de electronice, electrocasnice, IT&C si multimedia din Romania, cu peste 60 de magazine deschise in toate orasele din tara. ALTEX ofera clientilor sai o gama de produse perfect adaptata nevoilor clientilor, la cele mai mici preturi, punandu-le la dispozitie sisteme de finantare generoase si flexibile, cu cea mai mica dobanda si cele mai mici rate. Acest sistem faciliteaza accesul tuturor categoriilor de consumatori la produse si echipamente de inalta calitate necesare confortului zilnic.
ALTEX colaboreaza cu un numar insemnat de furnizori, in portofoliul sau fiind inclusa o gama extinsa de produse apartinand unor marci, precum Philips, Panasonic, Sony, Thomson, Daewoo, Whirlpool, Arctic, Bosch, Siemens, Electrolux, Zanussi, Ariston, Indesit, Rowenta, Tefal, Braun etc. 
ALTEX este sa: 
ofere cele mai accesibile conditii pentru achizitionarea produselor necesare confortului zilnic. 
reprezinta cel mai bun loc de munca pentru angajatii sai. 
contribuie la cresterea nivelului de trai.
ALTEX: 
Viziunea ALTEX este sa fie prima alegere a consumatorului de produse electronice, electrocasnice, IT, comunicatii, multimedia si entertainment.
Grupul ALTEX este unul dintre principalii importatori si distribuitori din Romania de produse electronice si electrocasnice, oferind clientilor sai cea mai variata gama de marci.


Fisiere in arhiva (1):

  • Plan de Marketing la SC Altex SRL.ppt

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!