Plan de Marketing - Perioada 2009-2012

Extras din proiect Cum descarc?

I.Rezumat
Invatamantul superior a contribuit de-a lungul timpului la formarea natiunii, la pregatirea elitelor stiintifice, ingineresti si culturale, la consacrarea si inovarea celor mai importante valori artistice si culturale romanesti. Intr-o forma sau alta, industriile mai traditionale sau mai noi sunt si creatii ale absolventilor de invatamant superior. De aceea trebuie sa consideram invatamantul superior ca o valoare nationala. Beneficiile generate de invatamantul superior nu sunt doar nationale ci si personale. Absolventii de invatamant superior au sanse mai mari de a ocupa pozitii sociale mai bune si de castiga mai mult decat cei care nu acced in universitati. 
Tot mai multe persoane aspira sa obtina o diploma de invatamant superior, ceea ce a indus schimbari importante in "ofertele" de servicii universitare. Ca urmare a acestor presiuni si diversificari, in ultimii 30 de ani, in lume, numarul studentilor a crescut cu 300%, iar cel al universitarilor s-a triplat. Din selectiv, invatamantul superior a devenit de masa. Educatia in general si mai ales invatamantul superior s-au transformat intr-o veritabila industrie, ajungand sa aiba o proeminenta similara cu a celor mai puternice si moderne industrii contemporane (de exemplu, cea a comunicatiilor) si sa inlocuiasca industriile traditionale consacrate in secolele XIX-XX. Serviciile educationale sunt fundamentale pentru societatea si economia cunoasterii. 
ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE DIN BUCURESTI
Scurt istoric 
Cea mai mare institutie de invatamant superior de stat cu profil economic , Academia de Studii Economice (ASE) a fost fondata in anul 1913. Aceasta a luat fiinta in baza unei legi care a fost promulgata de Carol I prin Decretul Regal nr. 2.978 din 6 aprilie 1913, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei din 13 aprilie 1913, sub denumirea de "Academia de Inalte Studii Comerciale si Industriale". Sediul ASE se afla in Palatul Academiei Comerciale, situat in Piata Romana. Actuala denumire dateaza din anul 1967; de-a lungul anilor institutia a pregatit zeci de generatii de economisti, contribuind la afirmarea si dezvoltarea invatamantului, stiintei si culturii economice din tara noastra.
Sigle:
Denumirea institutiei:
Academia de Studii Economice din Bucuresti
Abreviere: ASE; A.S.E. 
Ziua institutiei: 6 aprilie a fiecarui an
Data sarbatoririi: prima vineri de dupa 6 aprilie 
Contact:
- P-ta Romana nr.6, sector 1, Bucuresti, cod 010374, oficiul postal 22, Romania 
- Telefon: 021-319.19.00; 319.19.01 
- Moxa: 231.79.64; 231.79.65; 231.79.66; 212.52.40 
- Fax: 4021-319.18.99 
Scopul Institutiei:
- De a oferi cunostinte superioare si aprofundate in domeniul stiintelor comerciale si economice;
- De a pregati pentru carierele comerciale si industriale;
- De a pregati pentru functiunile administratiilor publice, cu caracter economic.
II.AUDITUL DE MARKETING
ANALIZA MEDIULUI INTERN
Amplasament
Pentru facultate, amplasamentul este vital,el fiind unul din factorii cheie pentru numeroasele elemente decisive care sa-i asigure reusita in durata activitatii desfasurate. Cand o universitate ajunge in atentia studentilor, acestia se bazeaza mai mult pe recomandari din partea cunostintelor care au informatii legate despre aceasta institutie.In consecinta, un sector cu un flux puternic de persoane va permite ca facultatea sa aiba numerosi studenti si ii va implementa o ascensiune rapida. Amplasamentul participa si la crearea imaginii universitatii. O universitate plasata intr-o zona periferica nu va avea niciodata imaginea pe care o are una amplasata in centrul comercial.
Academia de Studii Economice este amplasata aproape de centrul orasului, in plina zona comerciala: Piata Romana nr 6, sector 1.
Situatia geografica,facilitatea accesului
Prin facilitatea accesului intelegem ca este vorba despre mijloacele de transport aflate la dispozitia studentilor.Din acest punct de vedere, zona este usor de traversat.Autobuzele 300,331,86 s.a permit deplasarea mai usoara a celor aflati la o distanta considerabila fata de facultate, iar metroul asigura transportul mai rapid.Orientarea in zona se face destul de usor.
Academia de Studii Economice are in prezent 10 cladiri, amplasate nu foarte departe de Piata Romana:
- Cladirea Ion N Angelescu - Caderea Bastiliei nr. 2-10, si Piata Romana nr. 6, Sector 1, Bucuresti
- Cladirea Mihai Eminescu - B-dul Dacia nr.41, Sector 1, Bucuresti
- Cladirea Virgil Madgearu - Calea Dorobantilor 15-17, si intrarea Poet Macedonski, Sector 1, Bucuresti
- Cladirea Mihail Moxa - Mihail Moxa, nr. 5-7, Sector 1, Bucuresti
- Cladirea Victor Slavescu - Calea Grivitei 2-2A, Sector 1, Bucuresti
- Cladirea Stanislas Cihoschi - Stanislav Cihoschi nr. 5, Sector 1, Bucuresti
- Sala de sport - Stanislav Cihoschi nr. 5, Sector 1, Bucuresti
- Cladirea Anton Davidoglu - Intrarea Amzei nr. 1-3, Sector 1, Bucuresti
- Cladirea Ionescu Dumitru (Tache) - Tache Ionescu nr. 11, Sector 1, Bucuresti
- Cladirea Nicolae Iorga - Serban Voda nr.22-24, Sector 4, Bucuresti (Piata Unirii)


Fisiere in arhiva (1):

  • Plan de Marketing - Perioada 2009-2012.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!