Plan de Marketing Strategic - SC TransMond SRL

Extras din proiect

SUMAR
SC TransMond SRL este o firma de transport marfuri intern si international specializata pe managementul mărfurilor periculoase. Compania va oferi la noi atât cursuri de pregătire pentru transportul şi depozitarea mărfurilor periculoase, cât şi servicii de împachetare pentru aceste produse, fie în depozitul închiriat din Bucureşti, fie în depozitul clientului. Siguranta si livrarea la timp a marfurilor dumneavoastra sunt principala noastra grija, si va putem asigura ca fiecare transport preluat va fi tratat cu seriozitate de catre personalul nostru. Firma este nou lansată pe piaţa
Prin activitatea sa, TransMond doreste sa completeze un segment de piata din domeniul transporturilor mai putin exploatata si anume aceea a transportului cu masini performante, transport ce face diferenta in ceea ce priveste rapiditatea si accesibilitatea cu care dumneavoastra va puteti duce marfurile indiferent de tara sau oras.
Pregătire şi calificare
Pentru a putea desfăşura activităţi de transport rutier public, operatorii trebuie să posede o licenţă, care se acordă în funcţie de îndeplinirea unor criterii ce vizează onorabilitatea, competenţa profesională, capacitatea financiară şi baza tehnico-materială.
Cadrul legal
Pentru a avea dreptul de a efectua operaţiuni de transport rutier de bunuri şi persoane, am obţinut o serie de licenţe şi autorizaţii, conform Normelor Metodologice din 4 decembrie 2001, aprobate prin Ordinul nr. 1842 / 04.12.2001 al Ministerului Lucrărilor Publice, Transporturilor şi Locuinţei. Principalul domeniu de activitate al firmei:
Transport marfă:
• Transport de marfuri generale- cod CAEN 6024
• Alte activitati de curierat (altele decat cele de posta nationala)- cod CAEN 6412
• Alte activitati anexe transporturilor terestre- cod CAEN 6321
TransMond are ca prioritati:
• Siguranta marfurilor dvs pe toata perioada efectuarii transportului;
• Calitatea serviciilor;
• Exactitate in reactia la apelurile dvs;
• Flexibilitate legata de nevoile dvs de transport.
- TRANSPORT LOCAL
- TRANSPORT NATIONAL
• TRANSPORT PERSONALIZAT (incarcatura va fi sigilata la plecare, desigilarea se va face in momentul sosirii la destinatie).
Principiile noastre sunt intotdeauna: PROMTITUDINE si SERIOZITATE intr-un cuvant, profesionalism, avand o echipa dedicata, cu o experienta castigata. Firma noastra ofera servicii de transport a caror calitate o garanteaza si e mereu pregatit sa raspunda asteptarilor dumneavoastra!
Descrierea initiatorilor
Bărâlă Alexandru- director general (manager)
O persoana cu spirit dezvoltat de lucru in echipa, calm, perseverenta, organizata in activitate si cu disponibilitate pentru munca intensa. Aptitudinile sale fizice si experienta obtinuta in domniul transporturilor ii vor folosi in ocuparea postului de director general. In situatiile limita si de stres isi pastreaza calmul, ceea ce reprezinta o calitate foarte importanta. 
Abilitatile sale antreprenoriale sunt: planificare si organizare, spirit de coordonare si conducere, recunoasterea oportunitatilor, adaptabilitate si flexibilitate, realism si obiectivitate, disponibilitate pentru munca intensa si efort sustinut, asumarea riscului, acceptarea provocarilor si initiativa.
Duban Andrei -coordonator logistica
Solutionare creativa a problemelor, recunoasterea oportunitatilor si acceptarea provocarilor reprezinta cateva din trasaturile lui Andrei care il fac potrivit pentru job-ul de coordonator logistica. 
Capacitatea de a lua decizii rapide si de a-si pune ideile in practica este un atuu pentru functia pe care o detine. Alte insusiri ale lui Andrei care il fac potrivit pentru acest job sunt puterea de convingere a acestuia, capacitate de analiza rapida si eficienta, acceptarea provocarilor.


Fisiere în arhivă (1):

  • Plan de Marketing Strategic - SC TransMond SRL.doc

Imagini din acest proiect

Ne pare rau, pe moment serviciile de acces la documente sunt suspendate.


Hopa sus!