Plan de Marketing Turistic - Pensiunea General

Cuprins proiect Cum descarc?

CUPRINS
Capitolul 1:Expunere Introductiva 
Capitolul 2:Analiza mediului de marketing 
Capitolul 3:Analiza Pest 
Capitolul4:AnalizaSwot 
Capitolul 5:Evaluari si ipoteze 
Capitolul 6:Obiective de marketing 
Capitolul 7:Strategii de marketing 
Capitolul 8:Bugetul de marketing 
Capitolul 9:Program de marketing pentru lansare 
Capitolul 10:Revizia si controlul planului de marketing 
Bibliografia


Extras din proiect Cum descarc?

Capitolul 1:Expunere Introductiva Pensiunea "General" Timisul de Jos Aspectul pensiunii este de o calitate remarcabila in categoria ei (trei margarete).
Se prezinta ca fiind o casa de lemn si zidarie cu etaj si mansarda: la parter se afla o masa de billiard care poate fi folosita de turisti pentru recreere si distractie dar si un scaun cu vibromasaj.
Tot la parter se afla restaurantul cu o capacitate de 50 de locuri iar in vecinatatea restaurantului se afla bucataria, utilata la cele mai moderne standarde, care deserveste restaurantul pensiunii.Turistii beneficiaza si de o terasa amenajata atat pentru deservirea mesei cat si pentru momente de relaxare.
La etaj sunt amenajate cinci camere atat duble cat si single, precum si 2 apartamente si 1 garsoniera, mobilate in stil modern, toate avand baie proprie. Mansarda are doua camere pentru 1 / 2 persoana, oaspetii bucurandu-se de privelistea deosebita a peisajului montan. 
Mobilierul si materialele folosite pentru ridicarea si finisajele constructiei sunt noi si de cea mai buna calitate.
Curatenia desavarsita si mancarea cu specific local sunt asigurate de personalul pensiunii si a restaurantului: un bucatar, o menajera si un ospatar.
Alimentele folosite pentru prepararea produselor servite in restaurant si pe terasa sunt procurate de pe plan local, cat si prin aprovizionare periodica de la supermarketurile din oras.
Tot amplasamentul se afla pe o suprafata de 1200 metri, imprejmuita cu un gard de fier si beton, oferind astfel posibilitatea de parcare pentru 20 masini. In afara de terasa amenajata cu 2 mese mari, oaspetii se pot bucura de gratarul amplasat in curte.
Pe langa serviciile de baza prestam si servicii suplimentare cum ar fi: organizarea de excursii si drumetii cu microbuzul din dotarea pensiunii, precum si organizarea de evenimente speciale: nunti, botezuri, tabere de copiii. 
Capitolul 2:Analiza mediului de Marketing Potrivit strategiei, oferta turistica romaneasca se confrunta cu mai multe probleme. Toate tipurile de programe oferite de Romania intampina o concurenta acerba pe pietele vest-europene, in timp ce destinatiile concurente ofera o gama variata de facilitati pentru toate categoriile de turisti. De asemenea, oferta romaneasca este relativ limitata, restransa la cateva statiuni, iar in cadrul acestora doar la cateva hoteluri. Din punct de vedere al raportului calitate-pret, Romania a incetat sa mai fie o piata turistica atractiva. Intrarea in Europa a adus, fara indoiala, mai multa forfota, mai multa circulatie si asta ne prinde bine. Totodata se simte ca tot mai multi romani isi permit macar un concediu pe an, desi procentul celor care-si permit in comparatie cu cei care-si petrec concediul acasa este inca mic. Premize bune pentru agentiile de turism. Dar si riscuri. Marii touroperatori mondiali sau retailerii au inteles si ei ca Romania este o tara comunitara si ca are un ritm de crestere in domeniul turismului demn de luat in seama.
Localitatea Timisul de Sus este o localitate din judetul Brasov, judet aflat in centrul tarii noastre.Localitatea este situata pe Valea Timisului, fiind o mica statiune climaterica. Este aflata la aproximativ 5 km de orasul statiune Predeal si 19 km distanta de Brasov. Este componenta a orasului Predeal si este situat la aproximativ 820 m altitudine, avand o clima montana, cu veri scurte si putin calduroase si ierni lungi si reci.
Calea de acces catre Timisul de Sus se realizeaza rutier pe Dumul National 1, respectiv Drumul European E 60 dinspre Bucuresti spre Brasov.
Fiind o localitate turistica cu specific montan enumeram cateva trasee turistice in localitatile apropiate: Predeal, Timisul de Jos si Dambul Morii.
Principalul traseu turistic este Timisul de Sus - Cascada Tamina - Varful Piatra Mare.Durata traseului este de 4 ore, iar marcajul pe care trebuie urmat este: banda albastra.Traseul porneste de la posta din Timisul de Sus pe drumul forestier de pe Valea Timisului. Se urmareste traseul marcat cu banda albastra si se urca culmea Baii Mici, ce desparte Timisul Sec de Jos de Valea Carierei. De aici se zareste culmea calcaroasa a muntelui. Se merge apoi pe marginea Paraului Pietrei Mici pentru a ajunge la cheile si cascada Taminei, unde apele taie peretii abrupti si inalti de peste 50 m ai albiei. Pe Valea Pietrei Mici se merge cca 200 m, apoi se trece apa si se urca spre Piciorul Galbezei. Se traverseaza creasta pentru a va inscrie pe versantul sud-estic al muntelui trecand printr-o padure cu mici poieni. De aici se parcurge pasunea subalpina, unde se observa abundenta florilor de smirdar, pentru a ajunge la Varful Pietrei Mari, la 1.843 m altitudine, care ofera o panorama impresionanta. Din varf se coboara la fosta Cabana Piatra Mare, de unde se poate face drum retur, urmand acelasi traseu.


Fisiere in arhiva (1):

  • Plan de Marketing Turistic - Pensiunea General.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!