Plan strategic de marketing

Extras din proiect Cum descarc?

1. Prezentare generala
Gradina este cel mai frumos accesoriu al unei case, ce poate deveni in timp un colt de relaxare, in care tu si familia ta sa va simti bine. Desi aparent gradina pare o creatie incredibila a naturii, in realitate gradinile prind viata datorita muncii in echipa a unor profesionisti in amenajarea si intretinerea spatiilor verzi. Noi stim sa insufletim spatiul exterior intr-un mod inimaginabil de frumos. 
1.1 Obiectivele si scopul afacerii: 
-  Producerea unui gazon stabil in timp, care va fi rezistent la secete si boli, si va reusi sa se adapteze la conditiile climatice din Romania.
-  Mentinerea si in acelasi timp imbunatatirea calitatii gazonului (asigurarea unui aspect fin sau grosier, de culoare verde deschis sau verde inchis). 
-  Axarea pe calitatea cat mai buna a tuturor materialelor utilizate in cresterea gazonului, pentru a obtine increderea oamenilor si satisfacerea nevoilor acestora. 
-  Scopul nostru fiind, pe langa asigurarea unui nivel inalt de calitate prin utilizarea unor seminte si ingrasaminte testate in Europa si SUA, asigurarea unei calitati constante a rulourilor de gazon, ce va contribui la fidelizarea clientilor. 
Filosofia de afaceri: 
Dorinta noastra este sa convingem clientii in realitatea celor prezentate, sa apeleze cu incredere la serviciile noastre. Principalele locuri in care pot fi montate rulourile noastre de gazon sunt: terenurile de sport, parcurile, case de locuit, ansambluri de locuinte, gradini private, stranduri, case de vacanta, birouri, parcuri industriale. Aceste rulouri pot fi montate in toate locurile unde dorim sa luam in folosinta spatiul amenajat imediat dupa infiintarea acestuia si unde avem nevoie de calitate.
1.2 Ramura de activitate: 
Domeniul nostru de activitate este producerea si comercializarea rulourilor de gazon. "SC.GazonulTau.SRL" ofera rulouri de gazon de o calitate superioara, prin utilizarea unor materii prime calitative si a unor utilaje performante, in centrul atentiei fiind clientul. In cadrul acestui domeniu al pietei exista deja o varietate de firme ce presteaza servicii asemanatoare, insa cererea este inca in crestere. Punctul nostru forte fiind calitatea.
2. Analiza pietei
2.1 Produsul nou
Gazonul reprezinta un mix de ierburi din specii diferite, stabilite in anumite proportii in dependenta de conditiile climatice din zona respectiva, care se foloseste pentru a obtine un covor de iarba compact. Cu toate ca are un rol strict estetic, acesta se trage din aceeasi familie cu iarba de pasunat. Calitatea gazonului depinde de frecventa cu care este tuns si udat. 
Realizat in trei variante: peluza, sport si supersport, gazonul nostru este cultivat si recoltat cu ajutorul unor tehnologii de ultima generatie si masini moderne. Gazonul remarcandu-se prin substratul pe care sunt obtinute rulourile: soluri nisipoase si foarte permeabile, astfel garantand o greutate minima rulourilor , costuri reduse de transport si adaptare ideala la orice tip de pamant, in timpul montajului nemaifiind necesar adaosul de nisip.
Avantajele utilizarii rulourilor de gazon sunt urmatoarele: instalarea rapida; rulouri deja mature; permit un trafic intens; garantia rezultatului; utilizarea materiilor prime, erbicidelor si ingrasamintelor de cea mai inalta calitate; instalarea in doar 48 ore din momentul plasarii comenzii; folosirea unor sisteme de irigatii de ultima generatie; personal specializat in domeniu.
Intretinerea regulata este secretul unui gazon. Pentru a avea un gazon frumos este necesar sa-i dedici o parte din timpul liber. Mod de plata: la plasarea comenzilor, in numerar, card sau ordin de plata. Preturile sunt acceptabile, fiind asemanatoare cu cele ale concurentilor, insa noi remarcandu-ne printr-o calitate superioara. Pentru a ne asigura ca rulourile noastre sunt de cea mai buna calitate, in alegerea solului pentru productie am tinut cont de urmatorii factori: conformatia terenului, tipul de sol si asigurarea unei surse sigure de apa pentru a putea realiza un sistem de irigatii performant.


Fisiere în arhivă (1):

  • Plan strategic de marketing.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!