Proiect de Practica SC Auto Europa SRL

Extras din proiect Cum descarc?

I Prezentarea organizatiei
Societate cu raspundere limitata, cu sediul in judetul Timis, Str. Miresei, Nr. 1, Timisoara, infiintata in anul 1994, prin initiativa si asocierea domnilor Dan Popa si Ion Raducanu. La inceput AUTO EUROPA a insemnat doar un service auto, urmand ca mai apoi sa devina concesionar Dacia in judetul Timis. Din clipa aceea a inceput ascensiunea unei firme care a devenit concesionarul celor trei marci de automobile Renault-Dacia-Nissan in judetul Timis, astazi avand deschise 6 puncte de lucru, 3 in Timisoara, una in Lugoj, una in Jimbolia si alta in Sannicolau Mare.
In prezent, personalul angajat al SC AUTO EUROPA SRL depaseste 200 de angajati si se afla intr-o continua dezvoltare.
Primul punct de lucru al acestei societati de succes a fost in Timisoara, Str. Miresei, urmand ca mai tarziu sa mai fie deschise inca doua, unul in Calea Lugojului, care este in prezent Concesiunea Dacia, iar altul in Calea Sagului, reprezentand Concesiunea Renault.
Efectuand investitii de aproximativ 5 milioane de euro in construirea unor noi showroom-uri si service-uri auto, conditiile de munca se ridica la nivelul ultimelor standarde europene, astfel aigurandu-se un climat propice performantei in cadrul firmei. 
Standardele ridicate ale SC AUTO EUROPA SRL, imbinate cu un personal bine pregatit la nivel profesional formeaza un ambient placut, care multumeste si cel mai exigent client care intra intr-un showroom sau intr-un service AUTO EUROPA. 
Oganigrama societatii
Conducere/organizare/resursa umana
In varful organigramei societatii se afla directorii generali si anume domnul Ion Raducanu si domnul Dan Popa, care de altfel sunt si proprietarii si membri fondatori ai acestei societati care in prezent este Concesionar al marcilor Renault-Dacia-Nissan.
In functia de director executiv se afla domnul Florin Dabuleanu, secundat de domnul Sebastian Raducanu, in postul de director executiv adjunct.
De compartimentul economic se ocupa doamna directoare Silvia Romanov.
Pe urmatoarea treapta a organigramei se afla:
- directorii de concesiuni : Razvan Gadea (director concesiune Renault), Florin Pitic (director concesiune Dacia), Constantin Buliga (director concesiune Dacia 2), Adrian Serendan ( director concesiune Lugoj), Lucian Boran ( director concesiune Nissan);
- director IT Adrian Pocola;
- director administrativ Florin Groza;
- director contabilitate Lidia Jipa.
Resursele umane
Resursele umane reprezinta cea mai importanta categorie de resurse in toate intreprinderile. Succesul sau insuccesul unei intreprinderi, depinde in mod esential de calitatea fortei de munca din firma, de gradul de motivare al acesteia. Fiecare angajat are un impact deosebit asupra performantei firmei, cresterea si dezvoltarea acestora fiind inevitabil legate de abilitatea managerilor de a se inconjura cu oameni potriviti. Monitorizarea corespunzatoare a activitatilor de personal, incepand cu stabilirea necesarului de personal, recrutarea, selectia, evaluarea,recompensarea personalului, este vitala.
Managementul Resurselor Umane consta in ansamblul activitatilor orientate catre asigurarea, dezvoltarea si mentinerea resurselor umane in cadrul organizatiei in vederea realizarii cu eficienta maxima a obiectivelor acesteia si satisfacerii nevoilor angajatilor.Pe masura ce organizatiile se dezvolta au de a face cu o serie de aspecte esentiale ale managementului resurselor umane.


Fisiere in arhiva (1):

  • Proiect de Practica SC Auto Europa SRL.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!