Proiect la Relatii Publice - Expoaventuri - Targ de Pescuit si Vanatoare

Extras din proiect Cum descarc?

Revista "Aventuri la pescuit" este o revista ce se adreseaza iubitorilor de pescuit si vanatoare. Nu este doar o revista de pescuit, ci este este pur si simplu REVISTA PESCARILOR ROMANI. Scrisa "de la pescari pentru pescari" si scrisa pe apa nu in birou. In cei 5 ani de existenta, aventuri LA PESCUIT a modelat si dezvoltat piata de pescuit din Romania. In prezent, aventuri LA PESCUIT se identifica cu tot ce inseamna pescuit. Revista aventuri la pescuit este o publicatie a revistei cataventcu.Aventuri la pescuit -
o publicatie a grupului de presa Academia Catavencu
Academia Catavencu este o revista umoristica, infiintata in 1991, in Bucuresti, apare saptamanal, a fost creata ca organizatie culturala avand ca misiune declarata dezvoltarea gandirii critice a romanilor. Unul dintre scopurile principale ale organizatiei este acela de a imbunatatii rezistenta la manipulare politica in Romania post-comunista. 
Titlul este ceea ce atrage in primul rand la aceasta revista saptamanala de satira. Catavencu este numele gazetarului santajist de la "Racnetul Carpatilor" ("O scrisoare pierduta"). Trimiterea la personajul lui Caragiale este autoironica si defineste stilul revistei. 
Jurnalistic, ar fi o gazeta de pamflete. Numai ca "Academia Catavencu" este mai mult decat atat. Cel de-al doilea termen (Academie) este mai lamuritor. Umorul caustic al redactorilor este adesea cat se poate de serios. 
Academia Catavencu poate fi considerata o revista de investigatie, ale carei dezvaluiri sunt prezentate, insa, intr-o forma ironica. Dezvaluirile nu vizeaza doar domeniul politic, ci si pe cel social sau lumea show-bizului. Metoda poate fi considerata potrivita pentru o societate in care cenzura, voluntara si involuntara, actioneaza la toate nivelele societatii. Din acest punct de vedere, "Academia Catavencu" este o publicatie tipica pentru perioada postcomunista.
Asadar, Academia Catavencu impreuna cu revista ,,Aventuri la pescuit" organizeaza cel mai mare targ de pescuit, vanatoare si activitati outdoor, datorita numarului mare de iubitori ai pescuitului si dorintei publicului de a se organiza un astfel de eveniment. 
Obiectivele acestui targ sunt:
- Promovarea pescuitului si vanatorii ca si business;
- Promovarea si dezvoltarea turismului de vanatoare si pescuit;
- Prezentarea celor mai noi produse si echipamente atat distribuitorilor cat si pasionatilor vanatori si pescari;
- Promovarea zonelor deschise vanatorii, a lacurilor de pescuit, a destinatiilor cele mai atragatoare pentru pescuit si vanatoare atat din tara cat si internationale.
In cadrul acestui targ pasionatii pescuitului si vanatorii vor gasi o diversitate de produse necesare pentru practicarea acestor activitati, precum: 
PESCUIT:
- Echipamente pentru pescuit 
- Produse piscicole(alimente) 
- Articole si echipamente de pescuit sportiv 
- Momeli 
- Confectii si imbracaminte pentru pescuit sportiv si accesorii 
- Publicatii de specialitate, reviste 
- Turism de pescuit
VANATOARE:
- Articole si echipamente de vanatoare 
- Articole: confectii de vanatoare si accesorii 
- Bijuterii de vanatoare 
- Produse din vanat (alimente) 
- Produse ornamentale, mestesugaresti, trofee 
- Turism de vanatoare


Fisiere in arhiva (1):

  • Proiect la Relatii Publice - Expoaventuri - Targ de Pescuit si Vanatoare.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!