Proiect Marketing

Extras din proiect Cum descarc?

Campania de promovare a produselor noastre reprezinta de fapt reclama propriu-zisa care se face prin radio, presa, citylights-uri, pliante, precum si prin sponsorizari. Aceasta campanie are rolul de a face cunoscut produsul pe piata, ulterior urmand sa realizam o campanie de sustinere a acestuia. Scopul nostru este de a asigura o crestere a consumului, stimuland astfel vanzarile. 
Publicitatea la radio 
Va fi difuzata pe posturile locale de radio cum ar fi Radio Iasi, Radio Hit, Radio Terra, Radio ProFm deoarece acestea sunt ascultate intr-o mai mare masura de publicul tinta. Reclama va putea fi ascultata inaintea emisiunilor de stiri timp de doua luni.
Anuntul va fi spus de catre o femeie si va fi astfel:

“ Calitatea luminii este o problema pentru dumneavoastra?
Doriti o rezolvare ?
Atunci noi suntem aici sa va ajutam; 
Calitate excelenta, aspect elegant, design placut si atragator, la un pret competitiv, numai in noua linie de iluminat LumiLux .
Profitati de lumina calda si confortabila cu nivele si efecte de iluminare diferite !
Numai in magazinul nostru din Bd Independentei nr.17, tel 244469, sau prin e-mail:.LumiLux@personal.ro.

Publicitatea in presa
Se va realiza in cadrul revistelor de specialitate si in ziare, in paginile special destinate publicitatii care vor informa cititorii sau potentialii clienti despre modul cum isi pot amenaja interioarele.
Anuntul se va numi “Lumina in casa ta” si va fi publicat in “Ziarul de Iasi” in cursul aparitiei cotidianului, la inceputul saptamanii. Mesajul va fi scris cu caractere mari, va contine imaginea, marca si emblema produsului nou. 
Am folosit promovarea prin revista deoarece prin intermediul acestui medium, reclama are o viata mai lunga datorita faptului ca revista este pastrata o perioada mai indelungata de timp. Un motiv in plus ar fi calitatea imaginilor din reviste, care este deosebita (datorita tehnologiei din domeniul printarii). Revistele pe care le-am ales pentru a ne prezenta produsele sunt cele de design interior cum ar fi: Caminul, Casa mea si Practic in gradina si apartament.
Promovarea prin citylights-uri
Va avea imprimat numele firmei precum si cu sloganul “Burati-va de eleganta luminii LumiLux”.

2.Promovarea vanzarilor
Firma “LumiLux” foloseste diferite tehnici cel mai frecvent însa utilizeaza reducerile de pret la produsele, precum si acordarea de cadouri promotionale pentru a atrage noi cumparatori, si ca sa sporeasca volumul vanzarilor.


Fisiere în arhivă (1):

  • Proiect Marketing.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 6€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!