Proiect marketing sucul natural Dots Fresh

Extras din proiect Cum descarc?

Ştiaţi că ?
• Exista in lume organizatii non profit care trateaza cancerul si multe alte boli ca lupus, diabet, etc. cu ajutorul sucurilor proaspete de fructe si legume?
• Piața sucurilor de fructe a Uniunii Europene reprezintă10% din consumul total de băuturi nealcoolice?
• Primul suc dietetic a aparut în anul 1952? Această băutură purta denumirea de „No-Cal Soda-Pop” şi a fost inventată de Hyman Kirsch si Morris Kirsch, tata si fiu. Sucul dietetic a fost creat pentru a se putea administra bolnavilor de diabet.
• Egiptenii din antichitate credeau ca mancand lamai si band sucul de lamaie se tineau departe de orice forma de otravire, iar studii recente au confirmat convingerea lor?
• Sucul de mere, care contine si pulpa de fruct, este de patru ori mai bun decat cel transparent, luptand contra cancerului si bolilor inimii? In plus, un studiu canadian a demonstrat ca cei care beau mai mult de trei ori pe saptamana o cana de suc de fructe si legume au 90% sanse sa scape la batranete de Alzheimer 
• Sucul de grapefruit este benefic in cazul ranilor, eczeme, eruptii de piele, cosuri si a diferitelor ciuperci ale pielii cum ar fi matreata?
• Sucul proaspat de mandarine este recomandat dimineata in tratamentul bronsitei si astmului, deoarece ajuta la eliminarea secretiilor vascoase ale cailor respiratorii din bronhii si plamani?
1. PIAŢA
Prin definiție, piața reprezintă un conglomerat, un loc special amenajat unde se realizează activitatea de comerț cu mărfuri și are loc întâlnirea cererii cu oferta. Totodată, ea este alcătuită din totalitatea relațiilor care se stabilesc între vânzătorii și cumpărătorii unor categorii de produse.
Piața este formată din clienții potențiali care au aceeași nevoie sau dorință, având disponibilitatea si capacitatea de a se angaja într-o relație de schimb pentru satisfacerea aceleeași nevoi sau dorințe.
Firma S.C.DOTSFresh.SA, producatoare de sucuri naturale din diferite arome activează pe piața încă din 2010. În fiecare an firma noastră își propune să lanseze pe piață produse noi şi să aducă îmbunătăţiri produselor deja existente. Obiectivul nostru este să devenim lideri pe piaţa naţională, căutând sa fim pe placul clienţilor noştri,astfel,oferindu-le o gamă individualizată ce are ca atu-uri: produse bio,diversitatea aromelor,gust unic, ambalaj atractaiv si preturi accesibile tuturor.
1. Elementele specifice mediului de Marketing
Mediul de marketing este alcătuit din două componente : micromediul şi macromediul întreprinderii. 
În etapa de analiză a pieţei vom studia macromediul de marketing. Acesta reprezintă ansamblul de factori şi forţe necontrolabile de către firmă şi care împreună constituie climatul general in care firma îşi desfăşoară activitatea. Din punct de vedere structural macromediul este alcătuit din: 
a) Mediul economic care ne permite să identificăm informaţii cu privire la capacitatea întreprinderii de a concura în domeniul său de activitate precum şi puterea de cumpărare a consumatorilor.
b) Mediul informaţional reprezintă ansamblul de metode ,tehnici,instrumente la care vom apela pentru a ne pune la curent cu ultimele noutăţi de pe piaţă. 
c) Mediul politic-legislativ ne oferă informaţii cu privire la protecţia consumatorului, societăţii şi concurenţei. 
e) Mediul tehnologic ne ajută în luarea deciziilor şi atingerea obiectivelor privind noul produs 
d) Mediul socio-cultural ne permite sa aflăm informaţii cu privire la: numărul populaţiei din zona de interes, structura familiei, structura populaţiei după sex şi vârstă , densitatea, etnia, religia etc.


Fisiere în arhivă (1):

  • Proiect Marketing Sucul Natural Dots Fresh.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!