Proiect Merchandising - Star Market

Extras din proiect Cum descarc?

Supermarketul << STAR MARKET >> este amplasat in judetul BACAU, localitatea ONESTI, la intrarea in oras, langa fabrica de material forestier,,Diana Forest", zona accesibila pentru clienti.
Amplasarea supermarket-ului in aceasta zona este motivată atât din punct de vedere economic, cât şi din punct de vedere demografic. Din punct de vedere economic- deoarece există mijloace de transport public din toate zonele oraşului ceea ce reprezintă un avantaj atât pentru supermarket deoarece acesta nu trebuie să asigure transportul, cât şi pentru clienţi deoarece este mai accesibil si totodată mai ieftin. Din punct de vedere demografic- deoarece în zona respectivă nu există alt supermarket, iar cele din zonă sunt puţine şi nu prezintă o aprovizionare bună pentru clienţi. 
StarMarket  este un supermarket ce se bazează pe vânzarea en-detail şi care se adresează persoanelor cu toate tipurile de venituri, pentru a realiza cumpărăturile zilnice şi/sau programate. se axează pe produse şi servicii de calitate şi lucrează într-un sistem modern de autoservire.
 Exteriorul magazinului este iluminat si amenajat astfel incat sa atraga clientii; supermarketul este dotat cu parcare proprie; Semnalizarea exterioara se face cu ajutorul casetei de semnalizare a firmei, ce cuprinde numele, sloganul si sigla supermarketului.


Fisiere în arhivă (1):

  • Proiect Merchandising - Star Market.ppt

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!