Proiect Merchandising - Star Market

Extras din proiect Cum descarc?

Supermarketul << STAR MARKET >> este amplasat in judetul BACAU, localitatea ONESTI, la intrarea in oras, langa fabrica de material forestier,,Diana Forest", zona accesibila pentru clienti.
Amplasarea supermarket-ului in aceasta zona este motivata atat din punct de vedere economic, cat si din punct de vedere demografic. Din punct de vedere economic- deoarece exista mijloace de transport public din toate zonele orasului ceea ce reprezinta un avantaj atat pentru supermarket deoarece acesta nu trebuie sa asigure transportul, cat si pentru clienti deoarece este mai accesibil si totodata mai ieftin. Din punct de vedere demografic- deoarece in zona respectiva nu exista alt supermarket, iar cele din zona sunt putine si nu prezinta o aprovizionare buna pentru clienti. 
StarMarket  este un supermarket ce se bazeaza pe vanzarea en-detail si care se adreseaza persoanelor cu toate tipurile de venituri, pentru a realiza cumparaturile zilnice si/sau programate. se axeaza pe produse si servicii de calitate si lucreaza intr-un sistem modern de autoservire.
 Exteriorul magazinului este iluminat si amenajat astfel incat sa atraga clientii; supermarketul este dotat cu parcare proprie; Semnalizarea exterioara se face cu ajutorul casetei de semnalizare a firmei, ce cuprinde numele, sloganul si sigla supermarketului.


Fisiere in arhiva (1):

  • Proiect Merchandising - Star Market.ppt

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!