Promovarea comercială a produselor apicole

Extras din proiect

Tradițiile zonei se bazeazaăîn primul rând pe meșteșuguri transmise din generație în generație, pe apicultură și în al treilea rând pe bucătăria tradițională cu specific muntenesc.
Mierea de Tisău reprezintă rezultatul rețetelor originale ale bunicilor noștri , combinate cu rețete proprii și cu pasiune pentru a oferi consumatorilor noștri savoarea pe care și-o doresc.
Mierea de Tisău satisface nevoile riguroase a clienților noștri de aproximativ 11ani, rețeta avînd o istorie de peste 50 de ani. 
Mierea Polifloră - este o miere cu nuanţe de chihlimbar, cu un parfum deosebit, puternic, ce scoate în evidenţă multitudinea de arome diferite de polen. 
Prețul produsulelor noastre variază în funcție de cantitatea dorită și de tipul de miere, după cum urmează:
Asociația AF.Dulceața Florilor realizează produse apicole si la cererea clientului în funcție de cantitatea dorită.
Evoluția vînzărilor din 2006 pînă în 2010
Asociația familială AF.Dulceața Florilor iși promovează produsele pe piața locală cât si pe piața națională participînd la tîrguri de profil 
Punctul principal de vanzare este sediul asociației din Buzău,Str. A.I Cuza ,nr 2. 
În ceea ce privește condițiile de vânzare a unui numar mai mare de produse apicole,clientul vine și lasă comanda cu cel puțin 5 zile înainte de ridicarea produsului. După preluarea comenzii, clientul va opta pentru ridicarea comenzii din unul din punctele de vânzare sau chiar de la sediu. 
Pentru a rasplăti fidelitatea clienților noștri,asociația AF.Dulceața Florilor oferă promoții precum:
La achiziționarea a 2 borcane de 800g de Miere Tisău se oferă gratuit 1 borcan de 400g din aceeași gamă de produse.
La achiziționarea a mai mult de 3 produse din gama noastră veți primi un discount de 15%.
Concluzii 
In urma promovarii produsului pe piata s-a constatat faptul ca oamenii sunt intersati de produsul apicol Miere de Tisau, apreciind calitatea, gustul, savoarea si originalitatea retei ca fiind execelente. 
Imaginea asociatiei familiale cat si a produsului a devenit din ce in ce mai favorabila, fiind recunoscuta de clientii fideli si atragand potentiali clienti.
Dupa cum am preconizat, vanzarile sunt in crestere.
Ofertele propuse de asociatie au captat atentia publicului, considerandu-le necesare in aceasta perioada de criza, dar si economice.
Ne propunem ca pe viitor sa diversificam gama de produse, sa investim in promovarea lor, sa imbunatatim reteta, sa ne extindem si pe plan national.


Fisiere în arhivă (1):

  • Promovarea Comerciala a Produselor Apicole.ppt

Ne pare rau, pe moment serviciile de acces la documente sunt suspendate.


Hopa sus!