Promovarea Facultății de Marketing

Extras din proiect

Academia de Studii Economice din Bucuresti a luat fiinţă în baza unei legi care a fost promulgată de Carol I prin Decretul Regal nr. 2.978 din 6 aprilie 1913, publicat în Monitorul Oficial al României din 13 aprilie 1913, sub denumirea de "Academia de Înalte Studii Comerciale şi Industriale". Actuala denumire datează din anul 1967, de-a lungul anilor instituţia a pregătit zeci de generaţii de economişti, contribuind la afirmarea şi dezvoltarea învatamântului, ştiinţei şi culturii economice din ţara noastră. Academia de Studii Economice din Bucureşti este atasată tradiţiei gândirii libere, libertăţii academice, recunoaşterii drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului şi principiului supremaţiei legii.
Facultatea de Marketing –prezentare generala 
Facultatea de Marketing din cadrul ASE Bucureşti vă oferă programe de pregătire universitară şi postuniversitară în domeniul marketingului, de înaltă calitate şi profesionalism, a căror competitivitate este recunoscută şi certificată la nivelul pieţei educaţionale din România. 
Arie strategică şi operaţională, marketingul captează interesul managerilor şi specialiştilor organizaţiilor din România şi de pe plan global, ca sursă de avantaj competitiv şi de poziţionare a organizaţiei şi portofoliului său de mărci, în mintea şi sufletul clienţilor actuali şi potenţiali. 
Cele trei cicluri de studii ale Facultăţii de Marketing vă oferă posibilitatea dezvoltării cunoştinţelor şi competenţelor necesare pentru dezvoltarea unei cariere interesante şi motivante în domeniul marketingului, de nivel european. 
Crearea Facultăţii de Marketing în anul universitar 2003/2004 are la bază experienţa de peste trei decenii a Catedrei de Marketing din cadrul ASE Bucureşti. Catedra a fost constituită în anul 1971 şi s-a remarcat prin contribuţiile valoroase la dezvoltarea marketingului în România.
Istoric
Constituita în anul 1971, în cadrul ASE Bucuresti, Catedra de Marketing este, în prezent , parte integranta a Facultatii de Marketing. Pe parcursul celor peste trei decenii de existenta, Catedra de Marketing s-a dezvoltat si a dobândit o valoroasa experienta si recunoastere în mediului universitar si de afaceri din tara noastra. 
Primul curs de marketing din tara noastra a fost inclus în planul de învatamânt al ASE Bucuresti, în anul universitar 1971/1972. Acest eveniment a fost o premiera atât pentru România, cât si pentru Europa de sud-est. 
Repere organizatorice 
Aparitia si evolutia Catedrei de Marketing au fost determinate de nevoia întreprinderii de a cunoaste mediul economico-social, de a anticipa si raspunde nevoilor si asteptarilor clientilor efectivi si potentiali, asigurând implicit maximizarea profitului organizatiei si îndeplinirea altor obiective ale acesteia. 
Anul 1990. Este reconsiderat procesul de constituire si functionare a catedrelor din ASE. Devine astfel posibila refacerea Catedrei de Marketing si redobândirea unei pozitii semnificative în învatamântul superior economic românesc. 
Anul 2003. Catedra de Marketing devine nucleul în jurul caruia este creata Facultatea de Marketing, din ASE Bucuresti.


Fisiere în arhivă (3):

  • Promovarea Facultatii de Marketing
    • ASEPOSTER.jpg
    • brosura ase.pub
    • Facultatea de Marketing.docx

Imagini din acest proiect

Ne pare rau, pe moment serviciile de acces la documente sunt suspendate.


Hopa sus!