Rent a Car - Proiect la E-Marketing

Cuprins proiect Cum descarc?

Capitolul 1 : Descrierea Firmei
Capitolul 2 : Stabilirea obiectivelor departamentului de marketing
Capitolul 3 : Oferta aflată în centru strategiei de marketing
3.1. Produsul oferit
3.2. Alte servicii
Capitolul 4 : Analiza pieţei
4.1. Clienţii produselor firmei
4.2. Clienţii pentru spaţiul publicitar de pe site
4.3. Baze de date clienţi
Capitolul 5 : Analiza concurenţei
5.1. Identificarea şi descrierea a 3 concurenţi reali
5.2.Strategii de e-Marketig folosite de aceştia
Capitolul 6 : Site
6.1.Structură
6.2.Text
6.3.Comunicare firmă
6.4.Comunicare client
Capitolul 7 : Promovarea şi atragerea traficului
7.1. Atragerea traficului
7.2. Promovare


Extras din proiect Cum descarc?

Capitolul 1 : Descrierea Firmei
Domeniu de activitate şi oferta
Compania S.C. Car-To-Go S.R.L. oferă servicii de închiriere autoturisme, atât în Iaşi cât şi în toată ţara, ce promite a fi mereu la dispoziţia clientului şi de a satisface dorinţele acestuia şi să asigure confortul necesar cu preţuri accesibile. 
Firmă îşi propune să acopere cât mai multe cerinţe ale clienţilor, un maxim de confort, maşinile fiind dotate cu climă, geamuri electrice faţă-spate, radio-cd.Întrucât maşinile sunt asigurate Full CASCO şi într-o perfectă stare de funcţionare, oferim o siguranţă deplină clienţilor noştri. 
Deviza noastră este : "...Easy rent, Easy Go!"
A.Rezervarea
1. Se trimite solicitarea prin formularul online, prin e-mail sau telefonic. Solicitarea trebuie să conţină tipul autoturismului, perioada de închiriere, locaţia de predare/preluare şi numele clientului. 
2. Un reprezentant Car-To-Go face şi va transmite o rezervare provizorie care blochează maşina pentru perioada solicitată. 
3. În cazul în care clientul este de acord cu oferta noastră acesta trebuie să o confirme în decurs de 48 de ore. Rezultatul este o rezervare definitivă.
B.Inchirierea
1. La data, ora şi locaţia stabilite în rezervare se livrează maşina (curată şi cu plinul făcut). La livrare se semnează contractul de închiriere, se completează fişa de predare-primire a autoturimului şi se efectuează plata. 
2. Închirierea propriu-zisă. Dacă apare orice problemă clientul poate să ne sune oricând, suntem la dispoziţia dumnealui 24h/24. 
3. La data, ora şi locaţia stabilite se returnează maşina. Finalul închirierii este consemnat în fişa de predare-primire şi se eliberează o factură dacă a fost solicitată.
Oferta Car-To-Go
Închiriem maşini noi, fără garanţie, gamă auto variată, diesel sau benzină, la cele mai mici preţuri, cu sau fără şofer, preţuri începând cu 12 Euro/zi(taxe incluse).Închirierile auto pe termen mediu şi lung vor beneficia de discounturi procentuale.Totodată oferim clienţilor detectoare radar, sisteme GPS şi scaune copii ISOFIX. 
Pentru a închiria un autoturism de la Car-To-Go trebuie să se îndeplinească următoarele condiţii: vârsta minima aceptata este de 21 ani iar clientul trebuie să aibă minim 1 an de la data obţinerii categoriei B. 
La semnarea contractului este solicitat de un act de identitate (buletin sau paşaport) şi permisul de conducere. 
Maşina închiriată poate fi condusă de titularul contractului şi de alţi şoferi adiţionali indicaţi în contract. Nu se percep taxe suplimentare pentru şoferi adiţionali. 
În cazul în care clientul solicită să fie preluat de la aeroport un agent de la agenţia noastră îl va aştepta la aeroport cu o pancartă pe care va fi scris numele clientului. Dacă se solicită contractul poate fi semnat la aeroport şi autoturismul se va prelua imediat. Dacă este prima închiriere clientul trebuie să aibă la el fotocopii după actul de indentitate şi permisul de conducere. 
Pentru prelungirea duratei de închiriere clientul trebuie să ia legătura cu reprezentaţii noştrii cu cel puţin 24 de ore înainte de data expirării contractului. Dacă maşina este disponibilă se face un act adiţional de prelungire şi se plăteşte noua perioadă de închiriere (plata se poate face la oricare din agenţiile Car-To-Go din ţara sau la distanţă (prin carte de credit / virament bancar). 
Pe toată durata închirierii reprezentanţii Car-To-Go din toate agenţiile regionale stau la dispoziţia clienţilor.Primul pas este să ne contactacteze imediat. Datele de contact se găsesc pe contractul de închirieri auto. Reprezentaţii Car-To-go vor oferi asistentă necesară. 
În caz de defecţiune tehnică clienţii beneficiază de asistentă rutieră non-stop, maşină la schimb în cazul în care defecţiunea nu poate fi remediată imediat. 
În caz de accident : conform legislaţiei în vigoare, clienţii trebuie să contactateze poliţia în legătură cu orice accident care implică avarii asupra autoturismului şi/sau răniri de persoane. După declararea accidentului aceştia trebuie să obţină procesul verbal semnat şi autorizaţia de reparaţie de la poliţie.Clienţii vor obţine de asemenea toate informaţiile de identificare ale persoanelor terţe implicate în accidentul respectiv. 
Firma Car-To-Go propune o gamă largă de autoturisme pentru transportul intern şi extern: maşini de lux, utilitare şi microbuze. Parcul nostru auto pune la dispoziţia clienţilor toate categoriile şi clasele auto de mărime şi confort: VW, Audi, Toyota, Seat, Mercedes, Hyunday, Honda, etc.
Capitolul 2 : Stabilirea obiectivelor departamentului de marketing
Serviciile de rent-a-car au din ce în ce mai multe căutare pe piaţă din Iaşi şi nu numai. Din acest motiv firma şi-a propus următoarele obiective pentru al doilea semestru al anului 2009:
• Creşterea încasărilor în următoarele 6 luni cu 25% faţă de primul semestru al anului 2009 
• Creşterea numărului de comenzi de pe site-ul companiei cu 40% faţă de perioadă precedentă 
• Lărgirea orizontului pieţei prin deschiderea de noi filiale în judeţele din Moldova ce au aeroport în Suceava şi Bacău
Pentru atingerea acestor obiective firma se va concentra mai mult pe pagina web deţinută. Pentru început, site-ul firmei va fi îmbunătăţit şi va fi lansat la nivel naţional. Acesta pagină web a fost considerată ca răspunsul la toate probleme firmei şi se va putea ca în cel mai scurt timp să se atingă toate obiectivele propuse pentru acest an. Astfel se va putea lărgi piaţa, firma renunţând să fie prezentă numai pe piaţă municipiului Iaşi, trecând foarte uşor în sfera pieţei naţionale. Aceasta este o metodă destul de facilă datorită faptului că nu este nevoie să fie deschise alte sucursale. Site-ul se poate realiza cu un buget mult mai mic dar în acelaşi timp pagina va reprezeneta o „usa nouă a companiei” în casa fiecărui om, prin internet.


Fisiere în arhivă (1):

  • Rent a Car - Proiect la E-Marketing.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!