Rent a Car - Proiect la E-Marketing

Cuprins proiect Cum descarc?

Capitolul 1 : Descrierea Firmei
Capitolul 2 : Stabilirea obiectivelor departamentului de marketing
Capitolul 3 : Oferta aflata in centru strategiei de marketing
3.1. Produsul oferit
3.2. Alte servicii
Capitolul 4 : Analiza pietei
4.1. Clientii produselor firmei
4.2. Clientii pentru spatiul publicitar de pe site
4.3. Baze de date clienti
Capitolul 5 : Analiza concurentei
5.1. Identificarea si descrierea a 3 concurenti reali
5.2.Strategii de e-Marketig folosite de acestia
Capitolul 6 : Site
6.1.Structura
6.2.Text
6.3.Comunicare firma
6.4.Comunicare client
Capitolul 7 : Promovarea si atragerea traficului
7.1. Atragerea traficului
7.2. Promovare


Extras din proiect Cum descarc?

Capitolul 1 : Descrierea Firmei
Domeniu de activitate si oferta
Compania S.C. Car-To-Go S.R.L. ofera servicii de inchiriere autoturisme, atat in Iasi cat si in toata tara, ce promite a fi mereu la dispozitia clientului si de a satisface dorintele acestuia si sa asigure confortul necesar cu preturi accesibile. 
Firma isi propune sa acopere cat mai multe cerinte ale clientilor, un maxim de confort, masinile fiind dotate cu clima, geamuri electrice fata-spate, radio-cd.Intrucat masinile sunt asigurate Full CASCO si intr-o perfecta stare de functionare, oferim o siguranta deplina clientilor nostri. 
Deviza noastra este : "...Easy rent, Easy Go!"
A.Rezervarea
1. Se trimite solicitarea prin formularul online, prin e-mail sau telefonic. Solicitarea trebuie sa contina tipul autoturismului, perioada de inchiriere, locatia de predare/preluare si numele clientului. 
2. Un reprezentant Car-To-Go face si va transmite o rezervare provizorie care blocheaza masina pentru perioada solicitata. 
3. In cazul in care clientul este de acord cu oferta noastra acesta trebuie sa o confirme in decurs de 48 de ore. Rezultatul este o rezervare definitiva.
B.Inchirierea
1. La data, ora si locatia stabilite in rezervare se livreaza masina (curata si cu plinul facut). La livrare se semneaza contractul de inchiriere, se completeaza fisa de predare-primire a autoturimului si se efectueaza plata. 
2. Inchirierea propriu-zisa. Daca apare orice problema clientul poate sa ne sune oricand, suntem la dispozitia dumnealui 24h/24. 
3. La data, ora si locatia stabilite se returneaza masina. Finalul inchirierii este consemnat in fisa de predare-primire si se elibereaza o factura daca a fost solicitata.
Oferta Car-To-Go
Inchiriem masini noi, fara garantie, gama auto variata, diesel sau benzina, la cele mai mici preturi, cu sau fara sofer, preturi incepand cu 12 Euro/zi(taxe incluse).Inchirierile auto pe termen mediu si lung vor beneficia de discounturi procentuale.Totodata oferim clientilor detectoare radar, sisteme GPS si scaune copii ISOFIX. 
Pentru a inchiria un autoturism de la Car-To-Go trebuie sa se indeplineasca urmatoarele conditii: varsta minima aceptata este de 21 ani iar clientul trebuie sa aiba minim 1 an de la data obtinerii categoriei B. 
La semnarea contractului este solicitat de un act de identitate (buletin sau pasaport) si permisul de conducere. 
Masina inchiriata poate fi condusa de titularul contractului si de alti soferi aditionali indicati in contract. Nu se percep taxe suplimentare pentru soferi aditionali. 
In cazul in care clientul solicita sa fie preluat de la aeroport un agent de la agentia noastra il va astepta la aeroport cu o pancarta pe care va fi scris numele clientului. Daca se solicita contractul poate fi semnat la aeroport si autoturismul se va prelua imediat. Daca este prima inchiriere clientul trebuie sa aiba la el fotocopii dupa actul de indentitate si permisul de conducere. 
Pentru prelungirea duratei de inchiriere clientul trebuie sa ia legatura cu reprezentatii nostrii cu cel putin 24 de ore inainte de data expirarii contractului. Daca masina este disponibila se face un act aditional de prelungire si se plateste noua perioada de inchiriere (plata se poate face la oricare din agentiile Car-To-Go din tara sau la distanta (prin carte de credit / virament bancar). 
Pe toata durata inchirierii reprezentantii Car-To-Go din toate agentiile regionale stau la dispozitia clientilor.Primul pas este sa ne contactacteze imediat. Datele de contact se gasesc pe contractul de inchirieri auto. Reprezentatii Car-To-go vor oferi asistenta necesara. 
In caz de defectiune tehnica clientii beneficiaza de asistenta rutiera non-stop, masina la schimb in cazul in care defectiunea nu poate fi remediata imediat. 
In caz de accident : conform legislatiei in vigoare, clientii trebuie sa contactateze politia in legatura cu orice accident care implica avarii asupra autoturismului si/sau raniri de persoane. Dupa declararea accidentului acestia trebuie sa obtina procesul verbal semnat si autorizatia de reparatie de la politie.Clientii vor obtine de asemenea toate informatiile de identificare ale persoanelor terte implicate in accidentul respectiv. 
Firma Car-To-Go propune o gama larga de autoturisme pentru transportul intern si extern: masini de lux, utilitare si microbuze. Parcul nostru auto pune la dispozitia clientilor toate categoriile si clasele auto de marime si confort: VW, Audi, Toyota, Seat, Mercedes, Hyunday, Honda, etc.
Capitolul 2 : Stabilirea obiectivelor departamentului de marketing
Serviciile de rent-a-car au din ce in ce mai multe cautare pe piata din Iasi si nu numai. Din acest motiv firma si-a propus urmatoarele obiective pentru al doilea semestru al anului 2009:
o Cresterea incasarilor in urmatoarele 6 luni cu 25% fata de primul semestru al anului 2009 
o Cresterea numarului de comenzi de pe site-ul companiei cu 40% fata de perioada precedenta 
o Largirea orizontului pietei prin deschiderea de noi filiale in judetele din Moldova ce au aeroport in Suceava si Bacau
Pentru atingerea acestor obiective firma se va concentra mai mult pe pagina web detinuta. Pentru inceput, site-ul firmei va fi imbunatatit si va fi lansat la nivel national. Acesta pagina web a fost considerata ca raspunsul la toate probleme firmei si se va putea ca in cel mai scurt timp sa se atinga toate obiectivele propuse pentru acest an. Astfel se va putea largi piata, firma renuntand sa fie prezenta numai pe piata municipiului Iasi, trecand foarte usor in sfera pietei nationale. Aceasta este o metoda destul de facila datorita faptului ca nu este nevoie sa fie deschise alte sucursale. Site-ul se poate realiza cu un buget mult mai mic dar in acelasi timp pagina va reprezeneta o ,,usa noua a companiei" in casa fiecarui om, prin internet.


Fisiere in arhiva (1):

  • Rent a Car - Proiect la E-Marketing.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!