SC Hannah SA Producator si Distribuitor de Corturi de Voiaj

Cuprins proiect Cum descarc?

Rezumat introductiv 3
Capitolul 1: Analiza pietei
1.1 Identificarea pietei: 
descriere, evolutie, perspective de dezvoltare, structura 5
1.2 Caracterizare: profil consumatori 6
1.3 Segmentare: criterii, modalitati 9
1.4 Piata tinta 11
Capitolul 2 Configurarea produsului
2.1 Atribute:
fizionomie, caracteristici fizice, utilizare principala, etc 12
2.2 Sistem de sustinere:
marca, ambalaj, service, garantie, etc 14
2.3 Linia de produse 15
2.4 Diferentiarea si pozitionarea marcii 18
Capitolul 3 Configurarea pretului
3.1 Factori care influenteaza pretul 19
3.2 Strategia de pret 20
3.3 Nivelul pretului 21
Capitolul 4 Configurarea promovarii
4.1 Reclama 23
4.2 Promovarea vanzarilor 25
4.3 Relatii publice 26
Capitolul 5 Configurarea distributiei
5.1 Extinderea teritoriala a distributiei 27
5.2 Intensitatea retelei de distributie si structura canalelor 27
Bibliografie 29


Extras din proiect Cum descarc?

Rezumat introductiv
Hannah S.A. este o firma ce se ocupa, printre altele, de productia si comercializarea corturilor de voiaj.
Se va analiza mixul de marketing pe care il stabileste firma si directia de urmat pentru satisfacerea cat mai bine a nevoilor consumatorilor, respectiv cucerirea unei cote de piata cat mai mari.
Lucrarea noastra se bazeaza pe cele patru elemente cheie ale unui mix de marketing:
produsul privit ca un ansamblu de atribute tangibile si intangibile care satisfac o anumita trebuinta. Principiul de baza in acest caz, sustinut de firma, este obtinerea unui produs de calitate superioara;
pretul ca expresie baneasca a valorii sau utilitatii marfurilor;
plasarea care este definita de canalele, retelele si circuitele de distributie ale produselor; se va avea in vedere principiul eficientei obtinute pe operatiuni precise si rapide in ceea ce priveste productia, distributia si serviciile post-vanzare(garantie);
promovarea privita ca fiind comunicarea firmei cu exteriorul. Pentru noi, promovarea reprezinta lantul care leaga celelalte elemente ale mixului, iar pentru a obtine un produs competitiv, departamentul de marketing trebuie sa adopte o strategie care sa propulseze ideea spre cel mai inalt nivel al importantei si profitabilitatii.
Trecerea de la economia centralizata la o economie bazata pe alte legi si mecanisme impune, intre altele, schimbarea radicala a comportamentelor, atitudinilor, mentalitatilor, metodelor si mijloacelor de actiune.
Firmele trebuie sa faca fata unei concurente interne, dar mai ales externe in continua crestere, si nu au decat doua alternative: adaptarea sau disparitia. Adaptarea presupune modificari esentiale in optica oamenilor si in activitatea agentilor economici, multe dintre acestea necesitand eforturi financiare si umane insemnate. Intre aceste eforturi deosebit de importante sunt cele vizand perfectionarea pregatirii profesionale, adaptarea utilajelor tehnologice, obtinerea unui nivel al calitatii cat mai inalt.
Forta concurentiala a firmelor se bazeaza pe potentialul tehnologic, pe resurse financiare si umane dar mai ales, pe o buna cunoastere a clientilor si satisfacerea la un nivel inalt a cerintelor si a asteptarilor acestora, in aceasta directie, cercetarea de marketing putand sa-si aduca un insemnat aport.
Lansarea pe piata a unui produs care sa castige admiratia consumatorilor prin calitatea sa, dar si printr-un pret mai mic decat cel al concurentei, reflecta ideea fundamentala a politicii firmei noastre.
Concurenta este acerba, iar marca si renumele joaca un rol important, de aceea obiectivul firmei este sa vina in intampinarea unor nevoi reale a oamenilor si sa ofere solutie in rezolvarea acestor nevoi prin lansarea unei game de produse competitive prin calitate si pret, care poate concura cu competitorii nostri, ce predomina piata romaneasca.
Consumatorii potentiali a produselor noastre, corturi de voiaj, sunt toti cei care doresc sa achizitioneze corturi de voiaj si accesorii pentru a petrece timpul in mijlocul naturii, fie la munte fie la mare. Gama noastra de produse poate satisface orice nevoie. Produsele se adreseaza tinerilor si familiilor ce doresc sa evadeze din oras, sa petreaca timpul in natura, cu minim de efort, si conditii optime.


Fisiere in arhiva (1):

  • SC Hannah SA Producator si Distribuitor de Corturi de Voiaj.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!