Servicii de proiectare și printare 3D

Cuprins proiect Cum descarc?

A. INTRODUCERE . 3
B. Prezentarea chestionarului .. 4
C. Analiza uneia dintre variabilele calitative continue studiate ... 11
D. Inferenta rezultatelor obtinute la nivelul populatiei studiate . 12
E. Concluzii 13
F.Bibliografie . 13


Extras din proiect Cum descarc?

A. INTRODUCERE
Viitorul societatii pare sa fie foarte strans legat de viitorul imprimantelor 3D. ,,Industria printarii 3D este vazuta ca fiind a treia revolutie industriala. Revolutiile industriale de pana acum, manufacturarea si automatizarea (productie in masa standardizata) au plecat dintr-un punct oarecum comun cu cel in care se afla in prezent industria de printare 3D si anume productie de volum mic la nivel local/global a unor lucruri/obiecte ce adreseaza nevoile unei persoane, sau a unei firme mici/mari. Acest punct coincide cu era de dinaintea industrializarii cand fiecare comunitate isi avea mestesugarii care faceau obiectele de uz comun pe care un om nu putea sa il produca in gospodaria sa (fierari, pantofari, tesatori etc)", [1] Aproape toate dispozitivele din zilele noastre trec print-un proces de prototipare care include si imprimarea 3D, dar in viitor s-ar putea sa vedem aceleasi obiecte si dispozitive produse in masa cu ajutorul imprimantelor 3D. Descoperirile care au permis folosirea mai multor materiale au facut posibile si inovatii nemaiauzite pana acum: de la avioane si masini imprimate 3D pana la roboti NASA exploratori pe planete indepartate facuti prin metode similare Imprimarea 3D isi gaseste in fiecare zi noi aplicabilitati si ajuta la imbunatatirea multor procese de productie, educatie si business. Scopul cercetarii a fost acela de-a vedea nivelul de cunoastere a repondentilor cu privire la tehnologiile de proiectarea si printarea 3D. Totodata informand persoanele necunoscstosre de aceste tehnologii.
Cercetarea s-a realizat online in Bucuresti in perioada 15.11.2017 -  29.11.2017. Respondentii au avut o varsta cuprinsa intre 20 -  65 ani, cu diferite studii. Pe langa scopul cercetarii prezentat mai sus, am vrut sa demonstrez importanta acestor servicii si intersul persoanelor catre noi oportunitati.
B. Prezentarea chestionarului Buna ziua!
Ma numesc Calin Florentina Georgiana si sunt studenta in anul II, la Facultatea de Antreprenoriat, Ingineria si Managementul Afacerilor, la Universitatea Politehnica din Bucuresti. Formularul ce urmeaza are ca scop realizarea unui proiect statistic in cadrul facultatii, iar datele dumneavoastra au caracter confidential. Introducere: Proiectarea 3D reprezinta procesul prin care se realizeaza digital produsul dorit. Printarea 3D este un proces de realizare a unui obiect de orice forma, pornind de la un model digital (proiectat 3D). Completarea acestui chestionar dureaza aproximativ 5 minute. Va multumesc anticipat!
Acest sondaj a fost realizat de 62 de respondenti.
In continuare se va prezenta rezultatul sondajului: [2]
1. Credeti ca viitorul este influentat de proiectarea si printarea 3D?
Tipul variabilei: calitativa Scala: nominala -  Prima intrebare a fost introdusa in sondaj cu scopul de a capta interesul respondentilor.
2. Aveti cunostinte despre tehnologia de proiectare si printare 3D? Tipul variabilei: calitativa Scala: nominala -  Rolul celei de a doua intrebare este acela de-a cunoaste situatia actuala de cunostinte a persoanelor sondate.


Fisiere în arhivă (2):

  • Servicii de proiectare si printare 3D.pdf
  • Servicii de proiectare si printare 3D.xlsx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Bibliografie

1.http://newsbv.ro/2017/09/08/viitorul-3d-printing-brasov/ [1]
2. https://www.google.ro/intl/ro/forms/about/ [2]
3.http://statistici.insse.ro/shop/ [3]


Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!