Sistemul logistic al întreprinderii SC Enea Alina Impex SRL

Cuprins proiect Cum descarc?

CAPITOLUL I
1.1. Prezentarea organizatiei 2 
1.2. Obiectiv de activitate 2
1.3 Organigrama 2-3
1.4. Grad de implicare in activitati logistice 3
CAPITOLUL II
2.1. Prezentarea principalelor categorii de resurse materiale, cantitati si preturi 4
2.2. Tipul si gama marfurilor oferite 4-6
2.3. Aria teritoriala vizata 6-7
2.4. Canale de distributie 7
2.5. Logistica de distributie 8-9
CAPITOLUL III
3.1. Concluzii privind activitatea de distributie 10
BIBLIOGRAFIE 11


Extras din proiect Cum descarc?

CAPITOLUL I
PREZENTAREA SOCIETATII COMERCIALE
1.1 Prezentarea organizatiei
Societatea comerciala “ENEA ALINA IMPEX SRL” a fost infiintata in anul 1999, prin inregistrarea la oficiul Registrului comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti avand Codul Unic de Inregistrare 11998837, numar de ordine in Registrul Comertului J40/6686/26.06.1999.
Sediul societatii este situat in Voluntari, sos. Afumati, nr. 88, judetul Ilfov. Capitalul social al societatii este de 200 RON si este in intregime privat. El este format din parti sociale.Capitalul este in intregime subscris si varsat.
1.2 Obiectiv de activitate
Societatea comerciala “ENEA ALINA IMPEX SRL” are ca obiectiv de activitate, fabricarea painii; fabricarea prajiturilor si a produselor proaspete de patiserie. Gama de produse, a societatii, este una foarte variata, inpunandu-si astazi, statutul de leader pe piata din judetul Ilfov.
1.3 Organigrama
DIRECTOR
I
APROVIZIONARE PERSONALUL FINANCIAR- PRODUCTIE MARKETING
CONTABIL I
CONTROLUL CONTROLUL
PRODUCTIEI CALITATII
Structura pe categorii si calificari a personalului fabricii este compatibile cu cerintele unei bune activitati de productie si reflecta un potential favorabil extinderii afacerii. In acelasi timp, aceasta este rezultanta unei politici de personal corespunzatoare obiectivelor pe care si le-a propus echipa manageriala.
Din punct de vedere al timpului efectiv de lucru, firma inregistreaza o stabilitate a personalului. Personalul ce isi desfasoara activitatea in cadrul fabricii de paine este renumerat intr-un sistem diferentiat in functie de : 
- atributiile postului ;
- posibilitatea de individualizare a operatiilor efectuate ;
- gradul de participare la realizarea performantelor economice ale firmei;
- gradul de calificare.
Firma si-a asigurat loialitatea personalului si data fiind activitatea omogena a firmei se poate considera ca structura organizatorica este competitive cu obiectul unei bune functionarii si a controlului eficient.
1.4 Grad de implicare in activitati logistice
Firma “ENEA ALINA IMPEX SRL” nu recurge la serviciile nici unei firme de logistica. Activitatea logistica necesara activitatii firmei ENEA ALINA IMPEX SRL este realizata in cadrul firmei. Directorul este cel care planifica momentul si cantitatea potrivita pentru a fi aprovizionate in functie de informatiile pe care le are de la reprezentantii de vazari de la toate sediile din regiune. Prin urmare ENEA ALINA IMPEX SRL isi organizeaza, planifica si controleaza cursurile de marfuri impreuna cu cele de informatii legate de acestea incepand de la achizitionarea produselor pana la livrarea acestora catre clienti.
CAPITOLUL II
ANALIZA ACTIVITATII DE ASIGURARE SI DISTRIBUTIE
2.1. Prezentarea principalelor categorii de resurse
materiale, cantitati, preturi
FURNIZORII
Pentru achizionarea materiei prime (faina, grau, sare, etc.), firma apeleaza la intermediari sau se face direct de la producatori. Firma urmareste ca produsele primite de la furnizori sa satisfaca cerintele departamentului Productie. De asemenea, criteriile prin care firma “ENEA ALINA IMPEX SRL” isi alege furnizorii, se face in functie de importanta firmei, pretul si calitatea produselor.


Fisiere în arhivă (1):

  • Sistemul Logistic al Intreprinderii SC Enea Alina Impex SRL.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!