Strategia de promovare a Facultatii de Economie Agroalimentara si a Mediului

Extras din proiect Cum descarc?

EAM=VIITOR
Facultatea de Economie Agroalimentara si a Mediului din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti se incadreaza in domeniul economiei, iar la finalul celor trei ani de studii, absolventii primesc diploma de "LICENTIAT IN STIINTE ECONOMICE". Aceasta a inregistrat cel mai inalt nivel de satisfactie a studentilor cu privire la programele de studii si relatia cu cadrele didactice, dintre toate facultatile din ASE. (http://www.eam.ase.ro/)
EAM este singura facultate de profil din tara.
Scopul acestei lucrari este de a le demonstra viitorilor studenti ca Facultatea de Economie Agroalimentara si a Mediului este o poarta spre success. Faptul ca ne aflam in plina perioada de accesare a fondurilor europene si ca in domeniul mediului se acorda un procent mare din banii europeni, reprezinta un avantaj pentru cei care vor sa acceseze fonduri.
Obiectivele secundare ale acestei lucrari sunt crearea unei imagini corecte a facultatii, pregatirea de specialist in domeniul economiei mediului, capabili sa dezvolte activitati specifice de cercetare si aplicare a cunostintelor dobandite, transmiterea informatiilor si cunostintelor catre student, instruirea studentilor in domenii, precum: management, marketing, analiza economico-financiara.
Scopul Facultatii de Economie Agroalimentara si a Mediului, prin intermediul profesorilor si alaturi de ei, urmareste antrenarea studentilor intr-o provocare, si anume in studiul a doua dintre aspectele foarte actuale si in acelasi timp ancorate in realitatile economice, sociale si culturale ale spatiului in care traim. 
Aceasta facultate ofera studentilor locuri la buget, burse de studiu, sociale si burse in strainatate, sali de curs si camine moderne, acces la biblioteca digitala, parteneriate nationale si internationalein mediul economic si mediul social, oportunitati de angajare numeroase si atractive, profesionalism si inovatie, proiecte finantate de organisme nationale si internationale, activitati extracuriculare in cadrul asociatiei studentilor facultatii (ASEAM).
Programul de licenta ECONOMIE AGROALIMENTARA SI A MEDIULUI va ofera sansa invatarii, a traversarii granitelor cunoasterii mecanismelor, structurilor europene si a desfasurarii ulterior, in calitate de manageri/intreprinzatori a unor activitati economice durabile.
CAPITOLUL I: MACROMEDIUL
1. Universitatea Catania
Descrierea Universitatii- fondarea Universitatii din Catania, cea mai veche din Sicilia, dateaza din 19 octombrie 1434, a 13-a cea mai veche universitate din Italia si a 29-a din lume. Cu toate ca puterea ierarhica a universitatii a fost in mainile Bisericii, rectorul, un student ales in ultimul sau an de studii, a avut puterea de a pune elevii in judecata.
Astazi cladirile Universitatii sunt raspandite prin tot orasul, cu un contrast intre modern si numeroase cladiri istorice.. Acestea ofera un portofoliu atractiv de titluri academice si se angajeaza in crearea unui "laborator" in cazul in care cultura antica mediteraneana corespunde noilor tehnologii, in scopul de a oferi o experienta de pregatire avansata..
Universitatea din Catania are acum 18 departamente si 2 unitati didactice care sunt responsabile de organizarea si gestionarea activitatilor educationale. Cu o populatie de 
66,235 de studenti, este principala universitate din Sicilia.
Departamente: agricultura, alimentatie si mediu, arhitectura, stiinte biologice, geologice si de mediu, stiinte biomedicale si biotehnologice, stiinte chimice, inginerie civila si arhitectura, medicina. clinica si experimentala, stiinta medicamentelor, business si economie, stiinte educationale, inginerie electrica si electronica, limbi straine si literature, stiinte umane, inginerie industrial, drept, stiinte medicale, chirurgicale si tehnologii avansate,fizica si astronomie, stiinte sociale si politice.
Misiunea Departamentului de Agricultura, Alimentatie si Mediu este imbunatatirea educatiei si a cercetarii in agricultura, productiei de alimente si a durabilitatii si a mediului in bazinul mediteranean si educatiei viitorilor profesionisti care vor spori cunostintele si difuzarea in aceste domenii si vor servi nevoilor societatii. Departamentul este situat jumatate in Via Valdisavoia (cladirea istorica a fostei Facultatii de Agricultura) si jumatate in campusul modern al Via Santa Sofia 100.
Departamentul are mai multe facilitati si laboratoare pentru a sustine activitatile de cercetare si predare. Departamentul efectueaza cercetari in domeniul Managementului agronomiei si agroecositemului, Culturi alimentare, Biotehnologie Plant, Chimie Agricola, Tehnologii Alimentare, Biotehnologii, productia de animale si Fitopatologie. Departamentul dispune de un numar de laboratoare, inclusiv Biologie Moleculara si Biotehnologie, Spectrometria de masa, Micropropagare, Ecopsihologie, Biochimie, Microbiologie, Tehnologie alimentara si Evaluare senzoriala.


Fisiere in arhiva (1):

  • Strategia de promovare a Facultatii de Economie Agroalimentara si a Mediului.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Bibliografie

www.ase.ro
www.Sapientia.ro
www.utm.ro
www.wikipedia.ro
http://www.eam.ase.ro/erasmus


Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 6 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!