Strategii de Marketing pe Piata Produselor de Panificatie

Extras din proiect Cum descarc?

Cap 1. Prezentarea firmelor S.C. Vel Pitar S.A. si S.C. Boromir Prod 
1.1. Prezentarea firmei S.C. Vel Pitar S.A.
Grupul Vel Pitar este liderul pietei romanesti de produse de panificatie si un producator important in domeniul productiei si distributiei de biscuiti, napolitane, specialitati de cofetarie si patiserie.
Povestea grupului incepe in anii 1999-2001, in momentul in care fondul de investitii Broadhurst Investments Limited, administrat in Romania de catre New Century Holdings (NCH), achizitioneaza doua mari companii de morarit si panificatie, Mopariv Ramnicu Valcea si Berceni Bucuresti. In 2000 Mopariv Valcea cumpara Panegrano Cluj.
In decembrie 2001 se formeaza S.C. Vel Pitar S.A., prin fuziunea celor patru fabrici din industria de morarit si panificatie cumparate de Broadhurst. Sediul noii companii este stabilit la Ramnicu Valcea.
In anii 2002-2006, Vel Pitar S.A. se mareste prin achizitia unor noi companii: Spicul Arges Pitesti (2002), Pangran Iasi si Gorjpan Targu Jiu (2003), iar in 2004 Vel Pitar cumpara o unitate de productie in orasul Bals, arondata punctului de lucru din Ramnicu Valcea. Anul 2005 a marcat marirea grupului, prin fuziunea cu societatile Postavarul Brasov si Panem Giurgiu. 
In anul 2007 grupul s-a divizat in trei societati autonome care au ca obiect de activitate panificatia - Vel Pitar, moraritul - Sapte Spice si retail-ul - VP Magassin. Fondul de investitii Broadhurst Investments Ltd., administrat in Romania de compania New Century Holdings (NCH), detine aproximativ 80% din toate cele trei firme rezultate in urma divizarii. 
In prezent Grupul Vel Pitar detine centre de productie in Bucuresti (doua) si in 10 judete din Romania (Valcea, Arges, Brasov, Cluj, Galati, Iasi, Giurgiu, Gorj, Olt si Dambovita), unitati de morarit si o retea de magazine in marile orase din Romania.
Compania Vel Pitar detine o gama larga de produse de panificatie, cofetarie si patiserie.
o Panificatie ambalata
French Toast, French Toast Clasic, French Toast Secara, French Toast Seminte; paini speciale: Panissimo; specialitati; japonezele; cofetarie si patiserie: cozonac Vel Pitar cu nuca, chec cu stafide si cacao, cozonac de casa, cozonac cu nuca si cacao, pandispan, chec cu cacao; saratele, saleuri, semipreparate, blat de tort, blat de pizza, foi de placinta si pesmet.
o Panificatie proaspata
Principalele produse din faina alba, livrate zilnic, sunt: franzela, paine alba, paine alba cu tarate, paine neagra cu tarate, paine neagra cu cartofi, paine fara sare, specialitati: batoane covrigi cu mac; susan; vanilati; cu aroma de branza si pizza, chifle pufoase cu susan, chifle pufoase cu gris, patiserie si cofetarie: arici cu ciocolata; rulouri cu branza, nuca sau mere.
o Produse de morarit
Faina 480, 550, 650, 800, 1250, 1350, gris, malai extra ambalat, malai superior, tarate, paste fainoase: spaghete Thalia; taitei Thalia; macaroane Thailia, biscuiti si napolitane: biscuiti Clopotel; biscuiti 5 minute; biscuiti Tabinet graham; supernapo cu cacao; supernapo cu vanilie.


Fisiere in arhiva (1):

  • Strategii de Marketing pe Piata Produselor de Panificatie.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!