Tehnici de Comert - Pate

Extras din proiect Cum descarc?

Rezumat executiv
Scurt istoric
Pateul este hrana, ambalata obisnuit si inchisa solid intr-o conserva, facuta din metal, asemanator aluminiului sau tablei subtire si sterilizat prin incalzire, ca sa se poata pastra calitatile sale gustoase pentru o perioada de timp mai lunga. Principiul sa se produca hrana conservata este deschis in 1804 din francezul Nicola Apert. In anul 1795, Napoleon Bonaparte ridica armata de 600 000 de persoane la razboi cu rusii.
Singurul mod de hranire a armatei, a fost ca fiecare dintre soldatii sai, sa poarte cantitatea necesara de hrana pentru satisfacerea necesitatilor sale. El a fost primul, care a pus problema despre asta. El propune premiu de 12 000 de franci fiecarui, care deschide o metoda noua, efectiva de conservare a hranei. Nicola Apert, un cofetar francez descopera, ca aplicarea unei temperaturii ridicate asupra hranei, cand ea este pusa intr-un vas sigilat, pastreaza calitatile alimentare pentru lung timp. 
Dupa 15 ani de experimente, el pune hrana in cutii de tabla, si dupa prelucrarea termica reuseste sa descopere metoda cautata de Napoleon. Guvernul francez premiaza eforturile lui, la 30 ianuarie 1810, in care conserva, modul si procesul conservarii sunt descoperite.
Descrierea firmei 
Firma Moldovita Food este o firma de pate de porc si pui, cu o capacitate de productie si de comercializare ridicata, datorita produselor alimentare nelipsite de pe orice piata. Acest proiect va descrie activitatea de export a produselor firmei, pe o tara din Uniunea Europeana deoarece s-a dorit o tranzactie mai usoara din punct de vedere al costurilor si taxelor de export in comparatie cu cele din afara cadrului UE.
Asigurarea calitatii produselor Moldovita Food reprezinta principala preocupare a intregii echipe si este unul dintre factorii determinanti ai succesului. Ne preocupa continuu satisfactia consumatorilor si clientilor nostri si dorim sa le oferim produse si servicii de inalta calitate care sa sporeasca reputatia marcilor.
Compania este reprezentata in Romania prin marcile ,, Gusto Food,, si ,, Flory Food,,. 
Materia prima pentru obtinerea pateurilor o constituie ficatul de porc, carnea de porc, carnea de pui, grasimea animala si grasimea vegetala, soriciul, iar ca ingrediente se adauga ceapa, sare, zahar, amidon de porumb, faina de grau si diferite condimente.
Calitatea si siguranta produselor este si rezultatul implementarii standardelor de management al calitatii si sigurantei alimentului: SR EN ISO 9001:2008 si SR EN ISO 22000:2005 si a unui pachet complet de reguli de igiena si buna practica. Misiunea noastra este sa continuam traditia de a oferi produse gustoase si hranitoare. Ne dorim sa fim alaturi de consumatorii nostri zi de zi, prin produse inovatoare care sa le aduca echilibrul necesar stilului de viata dinamic. 
Moldovita Food va deveni cea mai mare companie romaneasca de produse alimentare la nivel national si un reputat lider in stil de viata echilibrat.
Angajatii sunt primii vizati, ei sunt cei care au cea mai mare contributie la dezvoltarea companiei, cei care detin "reteta succesului": prin constientizarea acestora si alinierea gandirii lor la nivelul valorilor brandului, compania se poate extinde si dezvolta catre noi teritorii.
In cadrul Moldovita Food putem sa ne adaptam mijloacele de productie astfel incat sa putem indeplini nevoile clientului in ceea ce priveste calitatea, ambalajul sau etichetarea.
Capacitatea firmei pentru export este de minimum 10 milioane bucati/an.
Piata tinta
Bulgaria este o tara europeana situata in Peninsula Balcanica. Din 1997 tara s-a aflat pe traiectoria revenirii, prin cresterea PIB-ului la o rata de 4-5%. Acum, Bulgaria este o democratie parlamentara organizata ca republica constitutionala unitara. S-a integrat in Uniunea Europeana in 2007, iar in NATO in 2004.
Conform datelor oficiale emise de FMI, Bulgaria are un PIB pe cap de locuitor ajustat cu puterea de cumparare mai mare decat al tarii noastre. Acest indicator economic a crescut la vecinii nostri, in medie cu 7,4%, intre 2000 si 2010.


Fisiere in arhiva (1):

  • Tehnici de Comert - Pate.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!