Tehnici de Vanzari - Proiect Herbalife

Cuprins proiect Cum descarc?

1. Ce este Herbalife- 3
2. Obiectivele si atributiile agentillor de vanzare din perspectiva companiei 4
2.1 Vanzarea propriu-zisa 4
2.2 Identificarea pietelor potentiale 5
2.3 Servicii de consultanta gratuite 5
3. Principalele criterii de organizare a fortei de vanzare. 7
3.1 Criteriul: produs 7
3.2 Criteriul: functii. 7
3.3 Criteriul: clientii. 7
4. Recrutarea si selectarea agentilor comerciali 8
4.1 Cerinte impuse candidatului 8
6. Motivarea agentilor de vanzare 11
6.1 Beneficii oferite vanzatorilor 12
6.2 Beneficii oferite consultantilor seniori 12
6.3 Beneficii oferite succes builder-ului oportunitatea unica 13
6.4 Beneficii oferite supervizorului 13
6.5 Oportunuitatile oferite echipei team world 15
6.6 Privilegii oferite echipei tab team 16
7. Evaluarea si controlul 17
8. Tehnica de vanzare MLM 18
8.1 Volumul Personal 21
8.2 Volumul de Grup 21
8.3 Volum Total 22
8.4 Volumul de Retea 22
8.5 Volumul Disponibil si Volumul Indisponibil 22
8.6 Volumul Necesar 23
Bibliografie 24


Extras din proiect Cum descarc?

1. Ce este Herbalife?
Herbalife este o companie internationala din domeniul nutritiei. Produsele Herbalife de nutritie interna sunt reprezentate de Shake-uri (inlocuitor de masa), suplimente nutritionale pentru fitness si energie si gustari proteice sanatoase. Produse Herbalife de nutritie externa sunt pentru ingrijire personala.
Date despre Herbalife:
- infiintata de 31 de ani
- prezenta in 75 tari
- cifra de afaceri: peste 4 miliarde $
- cotata la NYSE (HLF)
- Herbalife este Sponsorul Oficial in Nutritie al FC Barcelona
- consiliu stiintific medical din care fac parte experti din intreaga lume, printre care si un laureat al premiului Nobel
Herbalife este lider mondial in controlul greutatii si alimentatiei echilibrate. Misiunea Herbalife este: Schimbarea vietii oamenilor. Produsele Herbalife nu sunt medicamente. Produsele Herbalife sunt suplimenti de nutritie. Suplimentii sunt facuti in scopul de a suplimenta dieta si a furniza nutrienti, ca proteine, vitamine, minerale, fibre, grasimi sanatoase.Stiinta din spatele produselor. Angajament pentru calitate si stiinta. Toate produsele Herbalife respecta cele mai inalte standarde in materie de cercetare, dezvoltare si productie, folosind:
- doar materie prima de cea mai buna calitate;
- testare riguroasa a produselor;
- proceduri si politici de o calitate superioara;
- formule si etichetari precise;
- producatori de incredere.
Experti de top din domeniul sanatatii si al nutritiei fac parte din Comitetul Consultativ in Nutritie si din Institutul de Nutritie Herbalife. Expertiza lor contribuie la dezvoltarea produselor si la testarea programelor, asigurand faptul ca veti avea parte de cele mai bune produse posibile si ca noile produse folosesc doar cele mai bune ingrediente.
In februarie 1980, Mark Hughes a fondat compania americana Herbalife International, Inc. si a inceput sa vanda suplimente nutritive. Dupa doar 2 ani, compania facuse profit de 2 milioane de dolari si se extinsese in Canada. Strategia unica de marketing in retea s-a dovedit instant a fi un succes pe piata si multi oameni din Statele Unite au realizat ca este o oportunitate minunata de afacere si au decis sa lucreze de acasa. In urmatorii ani, cresterea vanzarilor a continuat si reprezentante au fost infiintate pe multe piete noi peste tot in lume. Din 2004, Herbalife face tranzactii la Bursa din New York (NYSE:HLF). In 2006, pentru prima data, vanzarile Herbalife au atins 3 miliarde de dolari. In 2009, aceasta suma s-a ridicat la 3,7 miliarde de dolari.
Herbalife in Romania
Herbalife Romania s-a deschis in Bucuresti in anul 2008, ca o subsidiara a Herbalife International Inc. Rolul biroului Herbalife Romania este acela de suport local pentru Distribuitorii Independenti Herbalife in activitatea lor curenta, de a asigura transmiterea informatiilor venite de la Herbalife International Inc, cu privire la noile promotii, vacante, traininguri, etc organizate de catre companie.
Piata din Romania este una foarte stabila si in continua crestere. Datorita muncii sustinute a Distribuitorilor Independenti, a seriozitatii si profesionalismului lor, brandul Herbalife si-a castigat un bun renume pe piata. Toti consultantii Herbalife beneficiaza de traininguri frecvente, nationale si internationale, de suport si materiale care sa-i ajute sa fie informati si bine pregatiti.
Herbalife are ca principal obiectiv sa aduca in casele tuturor oamenilor un stil de viata sanatos printr-o nutritie sanatoasa.
Un plan de nutritie echilibrata ar trebui sa ofere corpului niveluri echilibrate de energie, vitamine, minerale, carbohidrati buni, proteine pe baza de plante, grasimi sanatoase si fibre benefice, plante si antioxidanti. Acest plan de alimentatie sanatos presupune consumul moderat al unei varietati de alimente. Ne mandrim cu modul in care Heralife personalizeaza programele pentru a satisface nevoile individuale; aceste programe personalizate se bazeaza pe asigurarea unei nutritii complete.


Fisiere in arhiva (1):

  • Tehnici de Vanzari - Proiect Herbalife.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!