Tehnici Promotionale - Expoflwers

Extras din proiect Cum descarc?

Deco Flora, este o firma importatoare de plante pentru exterior si interior, din Olanda si Italia, dar si distribuitoare in Romania. In cei 8 ani de experienta, acestia au participat la diverse targuri si expozitii, produsele lor fiind apreciate si admirate.
Corporate Baskets este o firma care se ocupa cu oferirea cadourilor corporate cu diverse ocazii. Aceste cadouri sunt oferite de companii atat salariatilor proprii cat si colaboratorilor, partenerilor de afaceri sau autoritatilor in vederea cultivarii unor relatii de afaceri placute si de durata. O parte dintre clientii acestei firme, sunt nume cunoscute, facand parte din industriile telecom, advertising, tigarete, farma, arhitectura, energii regenerabile, financiar-bancare, food&beverage si altele. 
Deco Flora impreuna cu Corporate Baskets, se ocupa cu distribuirea plantelor de exterior si interior, a cosurilor si ambalajelor pentru crearea ornamentelor unice, catre floraria Iris. 
Romexpo S.A , lider in domeniul organizarii de targuri si expozitii din Romania va organiza in perioada 22-25 Mai 2014 expozitia Expoflower. 
"Floraria Iris doua cuvinte simple cu o multime de intelesuri: 4 maini iscusite, doua suflete nebune dupa frumosul florilor, oameni pasionati"
Nicu Dumitrascu a fost printre primii florari ai capitalei si ai Romaniei. Nea Nicu a pus bazele unei mari florarii in perioada interbelica, in anul 1970 impartasind secretele "floraritului"celui care avea sa devina fondatorul florariei Iris 19 ani mai tarziu. Primul pas catre ceea ce reprezinta astazi floraria Iris, a fost facut in anul 1981, cand pe o strada cu specific negustoresc din zona istorica a Bucurestiului s-a deschis un magazine mic si elegant de flori. Fondatorii au reusit sa transmita pasiunea lor catre angajati si clienti prin idea ca o floare este binevenita la orice ocazie si oricand. Cu ajutorul celor care le-au calcat pragul, floraria Iris s-a extins, ajungand sa detina astazi 11 magazine si un atelier de creatie. Dorinta florariei de inedit si noutate pe piata florilor din Romania, a foast realizata prin schimbarea logo-ului si reamenajarea designului, creand un concept diferit. Pentru a patrunde mai usor in casele oamenilor, floraria a deschis si un magazine virtual, menit sa satisfaca nevoile si dorintele clientilor, fara a le mai "fura" timpul de deplasare pana la magazine.
1.1 Analiza factorilor de macomediu (PEST) 
Analiza PEST, se refra la factorii politici, economici, sociali si tehnologici, care pot influenta obiectivele si strategiile firmei. 
Macromediul firmei Iris este reprezentat de ansamblul variabilelor si factorilor necontrolabili care pot actiona in mod indirect si pe termen lung.
1.Factori politici care influenteaza participarea firmei Iris la expozitie sunt diversi. Unul dintre factorii politici care infulenteaza participarea la eveniment, este legat de folosirea unor metode de reciclare a materialelor folosite in cadrul amenajarii standului. Legile cele mai importante sunt: reglementarea concurentei de piata prin: protejarea intreprinzatorilor contra concurentei neloiale, contra preturilor discriminatorii in conformitate cu Legea nr.21/1996, protejarea societatii prin reducerea poluarii mediului, conservarea unor resurse, cresterea calitatii vietii, stipulate in Legea nr. 426/2001 privind regimul deseurilor reciclabile. 
2. Factori economici 
Analizand situatia economica in intervalul anual 2008-2012, se observa o crestere semnificativa a CA in anul 2008 de 3,675.227. In anii 2009-2010 situatia economica a fost defavorabila, scazand veniturile(3,109.225/2009;2,972.989/2010) si crescand cheltuielile(3,429.882/2009; 3,402.893/2010).


Fisiere in arhiva (1):

  • Tehnici Promotionale - Expoflwers.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!