Tehnici Promotionale - TopCake

Extras din proiect Cum descarc?

1. Analiza preliminara a produsului
Firma TopCake din Iasi, specializata in producerea si comercializarea de produse de patisarie si cofetarie va participa la targul de torturi FancyCake organizat la Bucuresti pentru intaia oara la nivelul tarii, prin intermediul caruia se vor prezenta ultimele inovatii din domniul torturilor.
Fabrica firmei este o constructie din anul 2006, situata in zona Dancu, ce are implementat un sistem de management al calitatii ISO 9001 si HACCP, si se lucreaza in conditii deosebite de igiena, intr-un colectiv condus de o echipa de ingineri tehnologi foarte bine pregatiti, preocupati pentru mentinerea firmei in topul producatorilor de dulciuri din regiunea Moldovei.
Obiectul activitatii firmei participante este productia de prajituri, torturi, fursecuri, inghetata si bomboane, realizate din materii prime 100% naturale, executate manual in laboratorul propriu.
1.1. Analiza conjuncturii de macromediu (PEST)
Factorii politici - se refera la mijloacele de control menite sa apere interesele participantilor, cat si a distribuitorilor.
Factorii economici sunt determinati de diverse cheltuieli pentru functionarea firmei cum ar fi:
- costurile de productie, de aprovizionare, transport si desfacere, plata salariilor angajatilor, plata facturilor la apa si energie electrica, plata impozitelor la primarie si achizitionarea de materii prime; scumpirea utilitatilor (apa, energie electrica);
- veniturile populatiei - daca acestea se vor mari, cererea pentru torturi de va creste.
Factorii sociali
Targul Fancycake doreste sa adune iubitorii de dulciuri, precum si cei interesati de aceasta industrie, cofetarii, etc.
Factorii tehnologici
- dezvoltarea tehnologica si anume site de prezentare propriu, ambalajul trebuie sa fie in pas cu tendintele si tehnologia, de o calitate cat mai buna, conditii de munca specializate, cu aparatura de ultima ora si ingredinte naturale.
-inventii, inovatii.
1.2. Analiza conjuncturii de micromediu (furnizori, clienti, concurenti, distribuitori, public)
Pentru a putea oferi aceste servicii de calitate, firma TopCake se bazeaza pe relatii de afaceri stabilite cu partenerii interni si externi, avand astfel un portofoliu vast de relatii contractuale cu acestia, acordand o atentie deosebita relatiei cu institutiile (companii, organizatii non-profit, administratie, universitati) pentru derularea serviciilor culinare.
Clientii reprezinta sursa directa de venituri pentru orice intreprindere, de aceea totul se rezuma la atragerea si satisfacerea cerintelor clientilor. Pentru targul de torturi clientii reprezinta oricare din public. Dorim sa ii atragem atat prin aspect cat si prin continut, oferind produse naturale, de inalta calitate.
Celelalte firme participante reprezinta concurentii directi pentru firma noastra, firme ca Ano&Nadine-Craiova, Ascona-Giurgiu, Delly Pat-Bucuresti, Feleacu-Cluj Napoca, Cibus Consilia-Timisoara, Pion Impex-Medias, Golf Trade-Galati, Anemona-Beius, firme producatoare de prajituri, torturi, fursecuri, bomboane, napolitane, foietaje, ciocolata vrac, Denny-Sibiu si firme producatoare de aditivi de patiserie, conservanti, deserturi instant ca Dr. Oetker-Curtea de Arges, Dulcineea-Bistrita, Deno Ingredient-Bucuresti.
Distribuitorii au si ei un rol foarte important avand responsabilitatea de a trimite produsele necesare comerciantilor pana la data de 1 iunie ,pentru ca targul de torturi sa inceapa la data stabilita.
De cele mai multe ori, avantajele obtinute de distribuitor de la producator sunt transmise, total sau partial, mai departe consumatorului. 
Mediul de afaceri al unei companii include si diverse tipuri de public. Un public este orice grup care are un interes efectiv sau potential sau care influenteaza capacitatea unei organizatii de a-si atinge obiectivele.


Fisiere in arhiva (1):

  • Tehnici Promotionale - TopCake.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!