The Legend Of Transylvania - Sauvignon Blanc - Cramele Recas

Extras din proiect Cum descarc?

Capitolul 1 : Informatii privind compania Cramele Recas
CRAMELE RECAS, societate romano-britanica cu capital 100% privat, infiintata in 1998, dispune de unul dintre cele mai moderne complexe de vinificatie din tara, dotat cu utilaje de ultima generatie si cu un spatiu de productie si depozitare de circa 10 milioane de litri de vin. Datorita deosebitelor conditii climaterice din regiune si nivelului tehnologic ridicat, Cramele Recas este cel mai mare exportator de vin imbuteliat din tara si se numara printre primii trei exportatori de vin imbuteliat si vin vrac din Romania, acest fapt fiind o incununare a unei traditii atestate documentar de peste 600 de ani.
"Rafinamentul gustului" este moto-ul acestei crame, intr-o continua ascensiune. Recunoasterea vinurilor de Recas aduce multumire producatorilor cat si o deosebita satisfactie consumatorilor lor, dovedind ca "vinul aduce cu el bucuria, puterea, tineretea, sanatatea, imaginatia si creatia" (Pirret)
<<Cramele Recas>> detin 700 de ha de vie: 150 ha pentru struguri de masa, 300 ha soiuri pentru vinuri albe si 250 ha pentru vinuri rosii.
- 150 ha struguri de masa: Chasselas, Victoria, Muscat de Hamburg, Afuz Ali,
- 550 ha struguri de vin detinand soiuri autohtone: Feteasca Regala, Cadarca, Mustoasa, dar si soiuri consacrate la nivel mondial: Chardonnay, Pinot Gris, Sauvignon Blanc, Muscat Ottonel, Pinot Noir, Burgund, Traminier, Merlot, Cabernet Sauvignon.
Romania, al 9-lea producator de vin din lume, detine o piata de desfacere importanta, din care pentru Cramele Recas mentionam: SUA, Coreea de Sud, Canada, Hong-Kong, UK, Australia, Germania, Japonia, Austria, Malaezia, Belgia, Spania, Olanda, Franta, Danemarca, Cehia, Slovacia, Italia.
Din 1 februarie 2006, grupul de firme <<Cramele Recas>> a fost reorganizat pentru o mai buna definire si delimitare a responsabilitatilor si operatiunilor in trei societati distincte:
- Cramele Recas Prod (director general Gheorghe Iova), responsabila cu producerea strugurilor ca materie prima (viticultura)
- Cramele Recas (director general Ioan Georgiu), continuatoarea Recatim-ului, se ocupa cu gestionarea complexului de vinificatie si imbutelierea vinului
- Cramele Recas Group (director general fiind asociatul britanic Philip Cox) asigura distributia si valorificarea vinului pe piata interna si externa
Din 1999 pana in acest an inclusiv se vor fi investit 5,8 milioane USD in utilaje pentru imbunatatirea tehnologiei de vinificatie si in infiintarea a 160 de ha de vie nobila. Cheltuielile pentru infiintarea unui hectar dintr-o noua plantatie viticola se ridica la 15-17.000 euro.
Vinul de Recas acopera la ora actuala cel mai mare volum din exportul de vin romanesc, detinand o cota de 17% din exportul romanesc de vin si o pondere de 8-10% din piata interna a vinului. Exportul este adresat in primul rand pietei din Marea Britanie si SUA. O sticla de vin de Recas se vinde in SUA la preturi intre 8 si 20 USD, in functie de nisa de piata si sortiment.
Topul Best Rating intocmit de <<Coface>> cuprinde 159 de firme cu risc scazut in privinta gradului de indatorare, insolvabilitatii si lipsei de lichiditati. <<Cramele Recas Prod>> se numara printre cele cinci societati din agricultura prezente in Topul Coface si este singura firma din Romania ce are ca obiect de activitate viticultura si vinificatia care a indeplinit criteriile de eligibilitate impuse de metodologia acestui clasament prestigios.
<<Cramele Recas>> au fost recompensate cu doua premii la Gala Vinului Romanesc 2005: Premiul Special pentru promovarea imaginii Romaniei si premiul pentru cea mai estetica eticheta brand-ul Legend of Transilvania. Un vin remarcabil cu un buchet puternic caracteristic acestui soi ce aminteste de coacazele proaspete, cu arome fine de sparanghel si o combinatie minunata de arome de fructe. O culoare intensa, galben aurie, bogat in arome elegante de ardei gras si fructe verzi. O asociere ideala cu o gama larga de mancaruri de peste si salata de fructe de mare.


Fisiere in arhiva (1):

  • The Legend Of Transylvania - Sauvignon Blanc - Cramele Recas .doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!