Criza de imagine Pro TV

Extras din proiect Cum descarc?

Capitolul 1.Compania Romtelecom
1.1. Scurt istoric
Romtelecom este o companie de telecomunicații din România, care a deținut monopolul în telefonia fixă până la 1 ianuarie 2003. În prezent compania are 2,6 milioane clienți de telefonie fixă. Compania, deținută inițial de statul român, aparține Organizației Elene de Telecomunicații OTE, care are 54,01% din acțiuni. Restul de 45,99% din acțiuni au rămas în posesia statului român. Romtelecom deține, de asemenea, 30% din acțiunile operatorului român de telefonie mobilă Cosmote România. 
Pe 29 noiembrie 2006 Romtelecom a lansat serviciul de televiziune digitală prin satelit numit Dolce. Serviciul a avut succes, în aprilie 2008 ajungând la 500.000 clienți –o rată ridicată pe piața televiziunii prin satelit de peste 33%. 
Criza de imagine Dolce este creeată de faptul ca pe 2 ianuarie 2013, a expirat acordul de redifuzare a cnalelor cu Protv, iar Protv a solicitat suma de 12 milioane de euro, pentru a putea prelungi contractual cu Dolce, ceea ce depășește de trei ori suma de patru milioane care era plătită până acuma.Negocierile s-au interrupt la 6 milioane.Rpmtelecom susține că plata acestei sume ar fi mărit costul abonamentelor. Pe această cale , Romtelecom dorește să își asigure clienții că, în toată această perioadă, a negociat pentru a proteja interesele financiare ale clienților săi, pentru a avea un abonament la un preț accesibil.
Ținând cont de faptul că fiecare leu contează pentru clienții săi, Romtelecom dorește să îi asigure pe aceștia de toată deschiderea și bună voința de a face toate eforturile pentru a ajunge la o înțelegere cu Pro TV S.A, cu privire la un preț stabil și rezonabil pentru transmiterea celor 11 canale ale grupului, exprimându-și, în același timp, speranța că și Pro TV S.A ține cont de interesul telespectatorilor români.Romtelecom își exprimă regretul pentru orice potențiale inconveniențe ale clienților săi, din motive independente de companie. În același timp, Romtelecom dorește să își informeze clienții că, pentru a compensa posibila retragere a celor 11 canale, compania le va oferi acestora alte canale TV de cea mai bună calitate, începând cu data de 3 ianuarie 2013”.
POZIȚIA PROTV
De partea cealaltă, reprezentanții ProTV S.A. spun că solicitările lor sunt îndreptățite. “Succesul financiar al distribuitorilor de canale de televiziune, precum Romtelecom, se bazează în primul rând pe atractivitatea PRO TV și a altor canale românesti, care determină într-o proporție covârșitoare decizia de abonare. PRO TV face în fiecare an investiții masive în conținut pentru a satisface așteptările telespectatorilor. Este corect ca valoarea acestui conținut, pentru care distribuitori precum ROMTELECOM obțin venituri din abonamente, să se reflecte în prețul pe care furnizorii acestor servicii îl vor plăti de acum înainte PRO TV”, a declarat Anca Budinschi, Director General PRO TV S.A.


Fisiere în arhivă (1):

  • Criza de Imagine Pro Tv.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!