Istoria Marcii Ford

Extras din proiect Cum descarc?

Automobilul, asa cum il stim noi, nu a fost inventat intr-o singura zi de catre un singur inventator. Istoria automobilelor reflecta o evolutie care a avut loc in toata lumea. Se estimeaza ca aproape 100.000 de oameni au contribuit la crearea automobilului modern.
Printre acestia numim:
Nicolas-Joseph Cugnot - motorul cu aburi (1770-1771)
Karl Benz - motorul cu ardere interna (1886)
Louise Renault (1898)
Henry Royce (1906)
Insa intregul merit pentru fabricarea unui automobil accesibil pentru milioane de oameni ii revine totusi lui Henry Ford.
Filosofia sa calauzitoare a fost:
,,Voi construi un autovehicul pentru masele largi ... acesta va avea un pret atat de scazut incat nimeni sa nu poata spune ca nu isi poate permite unul".
FORD MOTOR COMPANY a luat nastere la 16 iunie 1903 .
In acea perioada, Ford isi platea angajatii cu suma 5$ pe zi, pentru a incuraja productivitatea, o suma fabuloasa, in conditiile in care, la vremea respectiva, un muncitor castiga maximum 2$ pe zi. Mai mult decat atat, acestia isi puteau folosi economiile pentru a-si achizitiona un automobil marca Ford, la un pret redus.


Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!