Functionarea, Diagnosticarea si Repararea Pompelor de Injectie

Cuprins proiect Cum descarc?

Capitolul I Memoriu explicativ. 
Capitolul II Managementul unitatilor de service auto. 
II.1. Evidenta gestiunii .
II.2. Documentatia tehnico-economica . II.3. Procese tehnologice specifice .
Capitolul III Pompe de injectie. Tipuri constructive. 
III.1. Pompe de injectie in linie .
III.2. Pompa de injectie cu elementi de pompare in linie. 
III.3. Pompe de injectie cu distribuitor rotativ .
Capitolul IV Diagnosticarea defectelor pompelor de injectie . 
Capitolul V Intretinerea si repararea pompelor de injectie .
Capitolul VI Utilizarea mijloacelor de lucru specifica domeniului auto. 
Capitolul VII Legislatia si protectia muncii .
VII.1. Norme de protectie a muncii .
VII.2. Norme de prevenire si stingerea incendiilor .
VII.3. Norme de protectie a mediului .
Anexe .
Bibliografie .


Extras din proiect Cum descarc?

CAPITOLUL I 
MEMORIU EXPLICATIV
Evolutia deosebita a industriei constructoare de autovehicule a fost posibila atat datorita faptului ca autovehiculele au devenit o necesitate si nu neaparat un lux cat si faptului ca au aparut din ce in ce mai multi constructori de automobile care doreau sa se afirme pe piata cu modele si tipuri de autovehicule cu performante superioare si cu o mare diversitate de forme si dimensiuni care sa serveasca diferitelor scopuri: transport persoane si marfa, sport si agrement.
Concurenta dintre constructori pe de o parte si pretentiile utilizatorilor, care au crescut foarte mult, pe de alta parte, a facut posibil ca intr-un timp relativ scurt sa apara pe piata o mare varietate de autovehicule cu performante superioare.
O parte insemnata a parametrilor de functionare si a performantelor pe care le poate dezvolta un autovehicul depind in mare masura de felul in care se face alimentarea cu car!burant a motorului, deoarece datorita functionarii necorespunzatoare a instalatiei de alimentare cu combustibil, aceste performante nu pot fi atinse si se reduce in acelasi timp durata de functionare a motorului.
Deci odata cu dezvoltarea si cresterea performantelor autovehiculelor a trebuit sa se imbunatateasca foarte mult in acelasi timp eficienta instalatiei de alimentare a motoarelor diesel cu pompa de injectie in linie.
Datorita importantei deosebite in buna functionare a motoarelor cu aprindere prin compresie, in limita unor parametri superiori de functionare am decis sa aprofundez cunostintele din acest domeniu alegand pentru proiect tema: << Pompe de injectie >> 
CAPITOLUL II 
MANAGEMENTUL UNITATILOR DE SERVICE AUTO
II.1. Evidenta gestiunii
O conditie de baza pentru inregistrarea operatiunilor economico-financiare o reprezinta existenta documentului justificativ.
Definim documentele ca fiind acte scrise care cuprind informatii metrice si numerice in etalon valoric natural sau de munca despre operatiile economice sau financiare care se intocmesc la locul si momentul acestora cu scopul de a justifica si respectiv de a dovedi infaptuirea operatiilor.
Documentele reprezinta o importanta deosebita pentru ca:
- pe baza datelor pe care le contin fac dovada infaptuirii, producerii operatiilor economice, financiare.
- prin intermediul documentelor se realizeaza controlul economic si financiar pentru pastrarea patrimoniului si integritatii unitatii.
- documentele reprezinta forta probanta in justitie
Documentele se pot clasifica din mai multe puncte de vedere:
1. Potrivit regimului de tiparire si utilizare:
- cu regim special acelea pentru care exista dispozitii legale cu precizari exprese privind modul de completare, circulatie, pastrare si arhivare
- fara regim special se folosesc cu respectarea normelor generale de intocmire si circulat ale acestora.
2. Dupa conditii de utilizare:
- foi volante necesita numerotarea, parafarea si semnarea
- documente carnete snuruirea, sigilarea, certificarea numarului de pagina. Pentru ele se organizeaza o evidenta operativa speciala. 
3. Dupa forma si format:
- documente tipizate care au forma si formatul prestabilit si imprimat
- formulare netipizate forma si formatul nu sunt prestabilite, iar utilizarea lor este la latitudinea fiecarei unitati economice.
4.Dupa modul de intocmire si rolul lor in cadrul sistemului informational decizional:
- documente justificative-potrivit legii contabilitatii 82/1991 republicata si modificata in 08/2002 se precizeaza "orice operatiune patrimoniala se consemneaza in momentul efectuarii ei intr-un act scris care sta la baza inregistrarii in contabilitate devenind astfel act justificativ.
- registre. 
Elementele principale ale documentului justificativ sunt: denumirea documentului, numarul, dat, denumirea unitatii, partile care participa la efectuarea operatiei, temeiul legal, date cantitativ valorice, semnatura.
In derularea fenomenelor economice se procedeaza dupa intocmirea documentelor la prelucrarea lor care presupune separarea pe feluri de operatii, centralizarea lor, cumularea, verificarea si inregistrarea in contabilitate.
Contabilitatea reprezinta modalitatea de analiza a documentelor si inregistrarea lor cronologica in registrul jurnal si apoi in evidenta sistematica in cartea mare.
Dupa ce au fost contabilizate, documentele se pun in dosare, se claseaza(asezarea lor intr-o ordine stabilita in scopul pastrarii si al gasirii cu usurinta fie cronologic, alfabetic, geografic etc.)
Arhivarea documentelor. 
In cursul anului documentele justificative se pastreaza la compartimentul financiar-contabil. La sfarsitul anului se predau la arhiva societatii. Arhivarea se face pe baza legii contabilitatii.
Reconstituirea documentelor are loc in cazul pierderii, distrugerii, sustragerii si consta intocmirea unui dosar care cuprinde:
- sesizarea scrisa in termen de 24ore adresata unitatii economice
- proces verbal de constatare a lipsei documentului intocmit de conducerea intreprinderii
contine 
- declaratia scrisa a salariatului cu precizarea imprejurarilor in care s-a produs disparitia
- dovada sesizarii organelor penale (daca e cazul)
- termenul de reconstituire este de 30 zile de la sesizare. 
Toate documentele reconstituite poarta pe ele inscriptia RECONSTITUIT. Daca intre timp se gaseste originalul se anuleaza documentul reconstituit pe baza unui proces verbal care se ataseaza la dosarul de reconstituire. Daca documentul provine de la alta firma, reconstituirea se face de catre acea unitate, la cererea scrisa a conducerii unitatii unde s-a constata lipsa documentului.


Fisiere in arhiva (3):

  • CUPRINS.doc
  • Functionarea, Diagnosticarea si Repararea Pompelor de Injectie.doc
  • Functionarea, Diagnosticarea si Repararea Pompelor de Injectie.ppt

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 6 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!