Plan de afaceri pentru servicii de îngrijire medicală și asistență socială la domiciliu

Cuprins proiect Cum descarc?

1. Sinteza planului de afaceri
2. Datele de identificare ale firmei
3. Descrierea afacerii
4. Definirea pietei
5. Descrierea serviciilor
6. Organizarea si managementul firmei
7. Situatia economico-financiara a firmei


Extras din proiect Cum descarc?

1. SINTEZA PLANULUI DE AFACERI
Caldura unui camin si familia reprezinta pentru persoanele care au nevoie de ingrijiri sociale, un loc de refugiu din calea suferintei in care se afla. Acesta este unul dintre motivele pentru care majoritatea pacientilor prefera sa fie ingrijiti acasa, intr-un cadru familial in care isi pot desfasura in continuare macar o parte din activitatile zilnice si unde se pot bucura in permanenta de prezenta si sustinerea celor apropiati.
Asociatia de Ingrijire Medicala si Asistenta Sociala la Domiciliu MedOne cu sediul in Piatra Neamt, jud.Neamt, isi desfasoara activitatea pe toata raza judetului. Serviciile de ingrijiri la domiciliu pe care le oferim se adreseaza in principal pacientilor care nu se pot deplasa singuri, pacienti externati din spital sau aflati in perioada de convalescenta/recuperare si care necesita continuarea tratamentului la domiciliu.
Se poate recurge la acest tip de serviciu, in cazul in care starea de sanatate a bolnavului necesita ingrijire complexa, care nu necesita insa spitalizare.
SCOPUL proiectului este imbunatatirea conditiei de viata a persoanelor dependente, imobilizate la pat si/sau la domiciliu, care nu isi pot satisface nevoile de baza si necesita ingrijire.
Ingrijirea medicala si asistenta sociala la domiciliu reprezinta un complex de activitati ce se acorda in cadrul unui sistem social si medical integrat si au drept scop principal mentinerea autonomiei persoanei, precum si asigurarea accesului membrilor de familie, al asociatilor la informatii si suport in participarea activa la procesul de asistenta. Prin aceasta oferim nu doar o calitate societala si umana, ci si posibilitatea de a planui si de a realiza un sistem de asistenta sustenabil din punct de vedere economic.
2. DATELE DE IDENTIFICARE ALE FIRMEI 
- Denumire completa: Asociatia de Ingrijiri Medicale si Asistenta Sociala la Domiciliu MedOne
-Codul CAEN: 86 Activitati de asistenta sociala fara cazare, 8621 Activitati de asistenta sociala pentru batrani si pentru persoane aflate in incapacitatea de a se ingriji singure.
3. DESCRIEREA AFACERII
ASOCIATIA DE INGRIJIRE MEDICALA SI SOCIALA LA DOMICILIU MedOne, doreste ca prin serviciile de inalta calitate oferite sa ridice standardul de ingrijire medicala.
Oferirea de servicii medicale vine cu o serie de beneficii, atat pentru asistentii medicali care ofera astfel de servicii, pentru pacientii care beneficiaza de ele, cat si pentru sistemul medical. Astfel, Asociatia MedOne incheie contracte de colaborare permanenta cu asistenti medicali care au un serviciu stabil, putandu-si suplimenta veniturile prin astfel de colaborari, cu medici, infirmieri, pacientii putand fi tratati si ingrijiti in mediul familial. Drept urmare, spitalele din judet, camerele de garda pot fi degrevate de o inutila aglomeratie si se pot concentra pe cazurile grave si urgente.
De asemenea, pacientii beneficiaza de confortul fizic si psihic de a fi ingrijiti in confortul casei lor, alaturi de familie, unde se creeaza sentimentul de securitate, fiind reduse riscurile de infectii intraspitalicesti.
Ingrijirile se acorda conform unui plan de ingrijire adaptat fiecarui pacient in parte si intocmit cu grija sub indrumarea medicului.


Fisiere în arhivă (1):

  • Plan de afaceri pentru servicii de ingrijire medicala si asistenta sociala la domiciliu.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!