Analiza comparativă a calității boxelor auto

Cuprins proiect Cum descarc?

Capitolul I – Prezentarea produsului si a grupei de produse 
- Prezentarea firmelor
- Prezentarea produselor alese
- Alegerea produsului etalon
Capitolul II – Prezentarea caracteristicilor generale ale produsului
Capitolul III – Prezentarea caracteristicilor de calitate utilizate
Capitolul IV – Metode de analiza comparativa
- Metoda clasica
- Calculul indicatorului sintetic al calitatii


Extras din proiect Cum descarc?

Analiza comparativa se foloseste pentru ierarhizarea produselor in functie de nivelul atins pe piata interna si externa tinand seama de mai multe criteria, printre care proprietatile esentiale si eficienta lor in utilizare raportate la pret. Caracteristicile reprezinta cele mai importante proprietati ale unui produs, importanta analizelor comparative deriva din efectuarea si publicarea rezultatelor oferind astfel un sprijin consumatorilor privind fundamentarea deciziei de cumparare.
Capitolul I.Prezentarea produsului si a grupei de produse
Desi nu sunt foarte diferite fata de boxele de interior cele de autoturisme au dimensiuni mai mici, o putere destul de mare si cu diametrul din ce in ce mai mare. Dar din cauza multor firme si modele este foarte greu sa alegem modelul potrivit mai ales daca ne gandim la raportul calitate-pret si sper ca aceasta analiza sa va ajute.
1.1.Prezentarea firmelor
Falcon Electronics 
Falcon Electronics este liderul pieţei româneşti în domeniul echipamentelor electronice pentru autovehicule. Cu peste 13 ani de experienţă în importul şi distribuţia de electronice auto, Falcon comercializează produse performante, aparţinând unor branduri de renume mondial. Compania este importator oficial în România pentru sistemele de securitate Viper, detectoarele de radar Cobra, Whistler şi Beltronics, dispozitivele de navigaţie Navon, car kit-urile Bury şi sistemele de sonorizare Kicker. De asemnea, în portofoliul Falcon Electronics se găsesc echipamente multimedia şi audio marca Sony, precum şi staţii walkie-talkie şi CB radio produse de Cobra.
Pioneer 
Pioneer Hi-Bred International, Inc, o afacere DuPont, dezvoltator este lider mondial in şi furnizor de genetica a plantelor avansate pentru agricultorii din întreaga lume. Căutăm să crească productivitatea clienţilor, rentabilitatea şi dezvoltarea durabilă a sistemelor agricole pentru oamenii de pretutindeni. Inovatoare şi orientată spre client, Pioneer este un lider în industria de agricultură şi susţine cele mai înalte standarde. Cu sediul central in Johnston, Iowa, Pioneer oferă servicii clienţilor în aproape 70 de ţări, printre care si Romania cu care colaboreaza de peste 6 ani.


Fisiere în arhivă (1):

  • Analiza Comparativa a Calitatii Boxelor Auto.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!