Analiza Comparativa a Calitatii Boxelor Auto

Cuprins proiect Cum descarc?

Capitolul I - Prezentarea produsului si a grupei de produse 
- Prezentarea firmelor
- Prezentarea produselor alese
- Alegerea produsului etalon
Capitolul II - Prezentarea caracteristicilor generale ale produsului
Capitolul III - Prezentarea caracteristicilor de calitate utilizate
Capitolul IV - Metode de analiza comparativa
- Metoda clasica
- Calculul indicatorului sintetic al calitatii


Extras din proiect Cum descarc?

Analiza comparativa se foloseste pentru ierarhizarea produselor in functie de nivelul atins pe piata interna si externa tinand seama de mai multe criteria, printre care proprietatile esentiale si eficienta lor in utilizare raportate la pret. Caracteristicile reprezinta cele mai importante proprietati ale unui produs, importanta analizelor comparative deriva din efectuarea si publicarea rezultatelor oferind astfel un sprijin consumatorilor privind fundamentarea deciziei de cumparare.
Capitolul I.Prezentarea produsului si a grupei de produse
Desi nu sunt foarte diferite fata de boxele de interior cele de autoturisme au dimensiuni mai mici, o putere destul de mare si cu diametrul din ce in ce mai mare. Dar din cauza multor firme si modele este foarte greu sa alegem modelul potrivit mai ales daca ne gandim la raportul calitate-pret si sper ca aceasta analiza sa va ajute.
1.1.Prezentarea firmelor
Falcon Electronics 
Falcon Electronics este liderul pietei romanesti in domeniul echipamentelor electronice pentru autovehicule. Cu peste 13 ani de experienta in importul si distributia de electronice auto, Falcon comercializeaza produse performante, apartinand unor branduri de renume mondial. Compania este importator oficial in Romania pentru sistemele de securitate Viper, detectoarele de radar Cobra, Whistler si Beltronics, dispozitivele de navigatie Navon, car kit-urile Bury si sistemele de sonorizare Kicker. De asemnea, in portofoliul Falcon Electronics se gasesc echipamente multimedia si audio marca Sony, precum si statii walkie-talkie si CB radio produse de Cobra.
Pioneer 
Pioneer Hi-Bred International, Inc, o afacere DuPont, dezvoltator este lider mondial in si furnizor de genetica a plantelor avansate pentru agricultorii din intreaga lume. Cautam sa creasca productivitatea clientilor, rentabilitatea si dezvoltarea durabila a sistemelor agricole pentru oamenii de pretutindeni. Inovatoare si orientata spre client, Pioneer este un lider in industria de agricultura si sustine cele mai inalte standarde. Cu sediul central in Johnston, Iowa, Pioneer ofera servicii clientilor in aproape 70 de tari, printre care si Romania cu care colaboreaza de peste 6 ani.


Fisiere in arhiva (1):

  • Analiza Comparativa a Calitatii Boxelor Auto.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!