Analiza Comparativa a Masinilor de Spalat Vase - Electrolux

Extras din proiect Cum descarc?

I. Introducere
Calitatea produselor este, la consumatorul de azi, mai mult ca oricand, criteriul esential de a prefera o anumita firma care s-a impus pe piata din punct de vedere al calitatii.
La prima vedere, masina de spalat vase ar fi plasata pe primul loc in cadrul necesitatilor unei gospodarii si a unei familii.
Masina de spalat vase economiseste timp, deoarece ea incalzeste singura apa, spala vasele si le usuca. Aduce un plus de confort in locuinta si in viata omului. Datorita cosurilor speciale, intr-un singur ciclu de spalare, un asemenea aparat poate curata atat vase mari cat si vesela obisnuita si tacamurile. Tot ceea ce are nevoie masina de spalat vase este un detergent adecvat, care variaza de la un aparat la altul, dar si in functie de cantitatea de vase ce urmeaza a fi spalata si de gradul de murdarire al acestora.
Studiile arata ca, pentru un nivel superior de curatire, cu ajutorul masinilor de spalat vase, consumul de apa se reduce cu 70% iar cel de detergent cu 25% fata de spalarea manuala.
La toate acestea se mai adauga diminuarea timpului afectat activitatilor gospodaresti -administrative si neplacerile provocate de expunerea permanenta a mainilor la actiunea cunoscut negativa a sodei si detergentilor, deci si cheltuielile cu produse care sa refaca epiderma si sa redea supletea si catifelarea mainilor.
II. Sortimentele firmelor concurente
Firma ELECTROLUX pune din ce in ce mai mult accentul pe protectia consumatorilor si a mediului. Comparativ cu anul 1980, masinile de spalat vase realizate de catre firma ELECTROLUX utilizeaza in prezent cu 27% mai putina energie, cu 56% mai putina apa si cu 33% mai putin detergent. Pentru incurajarea reciclarii, fiecare parte componenta din material plastic este arcata si codificata, astfel incat acestea pot fi recuperate si reutilizate dupa ce masina de spalat vase a iesit din uz.
Printre cele mai interesante modele comercializate pe piata romaneasca de catre firma ELECTROLUX este modelul ESF 662, avand capacitatea de spalare a unui serviciu de masa de 12 persoane. Prezinta 6 programe functie de cantitatea ce urmeaza a fi spalata si rapiditatea executiei (durata minima este de 23 minute). Temperaturile de spalare sunt reglabile in functie de gradul de murdarire: 55oC, respectiv 65oC. Aceasta masina de spalat are cuva si incinta de spalare in totalitate din otel inoxidabil, la fel ca si filtrul cu autospalare.
Consumul de apa este de 22 litri iar cel de energie de 1,6 kWh. Nivelul zgomotului este de 52 dB. Dimensiunile acestei masini de spalat vase sunt: inaltime 85cm, latime 60 cm, adancime 50cm. Cuva are adancimea cea mai mica dintre modelele ce urmeaza a fi prezentate.
In magazine se gasesc si variantele ESF 472 si ESF 222, la preturi mai mici decat ESF 662.
Firma ARISTON comercializeaza pe piata romaneasca modelele: LS 605 ST, LS 601 si LS 451, recunoscute ca fiind solide si construite din materiale protejate impotriva coroziunii.
Modelul Ariston 605 ST a fost construit dupa o metoda care include un sistem de spalare silentioasa, ce permite reducerea semnificativa a zgomotului.


Fisiere in arhiva (1):

  • Analiza Comparativa a Masinilor de Spalat Vase - Electrolux.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 6 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!