Proiect Inventica - Pat Desteptator

Extras din proiect Cum descarc?

I. Tema.
Ideea a aparut in urma identificarii unei nevoi cotidiene, care reprezinta pentru multe persoane un inconvenient insemnat si anume trezirea dis de dimineata.
II. Descrierile explicite a trei propuneri proprii pentru teme de creatie tehnica din orice domeniu, insotite de schite si desene.
Pentru inceput am sa va prezint cele trei teme pe care m-am gandit sa le expun in referat si anume:
- Circular dublu pentru debitarea in cherestea a lemnului rotund de rasinoase de diametru mic si lungimi reduse:
In activitatea de zi cu zi am sesizat risipa de material lemnoas de rasinoase, care se realizeaza prin livrarea lemnului rotund de rasinoase de diametru mic si dimensiuni reduse catre productia de placi din aschii si fibre din lemn. Acest material ieftin ar putea si utilizat pentru a se produce cherestea de rasinoase pentru paleti si ambalaje din lemn. In aceasta categorie se numara capetele de busteni si varfurile lemnului de rasinoase. Dimensiunile lemnului debitat vor fi: diametre intre 100mm-200mm si lungimi intre 600mm-1900mm.
Debitarea se va face cu ajutorul unui circular cu doua panze cu avans mecanic. Lemnul se va debita in prima instanta in prisma iar apoi se va debita fie printr-o noua trecere prin acelasi utilaj fie prin debitarea in multilama.
- Cartea cu coloana sonora: 
M-am gindit la aceasta tema mai mult pentru atragerea persoanelor tinere pentru a citi 
carti. Asa cum farmecul unui film nu sunt numai imaginile derulate ci sta si in coloana sonora, care fara aceasta un film nu-ti poate transmite anumite stari: de emotie, de bucurie, tristete, groaza, etc; asa m-am gandit sa fie si pentru carti. Uneori o carte pare monotona, dar acesta stare o putem schimba astfel, daca pe langa actiunea cartii care o aflam citind-o sa se poata auzi o anumita coloana sonora, specifica actului sau actiunii respective. Astfel cititorul poate sa intre mai bine in pielea personajului, sa simta mai bine sentimentele prin care trece acesta si cred ca aceasta modalitatea ar fi una buna. 
Un gen de carti cu sunete incorporate sunt cele pentru copii ca in figura de mai jos.
Cartea trebuie sa fie alcatuita din doua boxe care sa fie incorporate in interiorul copertii, un card de memorie in care sa fie stocate melodiile specifice cartii, un senzor pentru a sti ce melodie sa fie programata pentru o anumita parte din carte si normal o baterie.


Fisiere in arhiva (1):

  • Proiect Inventica - Pat Desteptator.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!