Studiu de Fezabilitate SC Coffe SRL Suceava

Cuprins proiect Cum descarc?

1. O firma si puneti in evidenta motivul alegerii domeniului de activitate 4-5 pagini statutul care sta la baza .
2. Realizati analiza SWOT pentru a evidentia viabilitatea ideiii de afaceri si precizati care este strategia pe care o puteti pune in aplicare in vederea realizarii investitiei .
3. Intocmiti bilantul initial si calculati indicatorii economico-financiari pe baza de bilant : indicatorii de activitate, rentabilitate , lichiditate si analiza ALTMAN si CONAN HOLDER .
4. Evidentiati sursele de finantare pentru 3 variante de proiect de investitii ce vor sta la baza calculelor indicatorilor de eficienta economica a investitiei .
5. Previzionati cele 3 variante de proiect de investitii ce vor sta la baza calculelor indicatorilor de eficienta economica a investitiilor.
6. Calculati indicatorii statici de fundamentare a eficientei economice a investitiei. 
7. Calculati indicatorii imobilizarilor stiind ca fondurile se cheltuiesc la jumatatea anului .
8. Calculati indicatorii actualizati la momentul scoaterii din folosinta a obiectului de investitie , folosind o rata de actualizare a- 23 % .
9. Calculati indicatorii propusi de Metodologia Bancii Mondiale folosind aceeasi rata de actualizare .
10. Centralizati indicatorii de fundamentare a eficientei economice a investitiiilor , evidentiati varianta optima de proiect a investitiei si justificati luarea deciziei de a investi in urma tuturor calculelor efectuate.


Extras din proiect Cum descarc?

CAPITOLUL I
Infiintarea firmei si punerea in evidenta a motivului alegerii domeniului de activitate , actul constitutiv si statutul de functionare .
1. Prezentarea firmei
Societatea comerciala S.C. Coffe S.R.L. Suceava s-a constituit conform Hotararii Judecatoresti nr. J22/275/02.01.2010, codul unic de inregistrare fiind 24544573 avand ca activitate principala prestarea de servicii de restaurant , cafenea precum si serviciile conexe pe care le implica aceasta.
Forma juridica de constituire este societate cu raspundere limitata.
Obiectivul principal de activitate: Restaurante si alte activitati de servicii de alimentatie ( Conf. CAEN 5610 Restaurante).
Firma dispune de un capital social de 20000 aport in numerar care se divide in 200 parti sociale cu o valoare numerica de 100 lei .
Ca materii prime sunt folosite cele mai bune incrediente servindu-se zilnic circa 800 de clienti in cadrul cafenelei , acestea venind direct de la producatorii de renume national din industria cafelei cu care colaboram .
Pentru a lansa si un nou produs in cadrul firmei noastre se regaseste si cafeua bio asemenea conceputa din ingrediente bio, spre exemplu, pentru Capuccino, sunt folosite: cafea, lapte spumat si zahar mascovado. Preturile cafenelei sunt accesibile tuturor, pentru am ales sa se incadram in intervalul de preturi din alte cafenele, pentru ca toti cei care prefera sa isi bea cafeaua intr-o cafenea, sa poata sa isi permita sa bea o cafea bio.
Principiul dupa care se ghideaza personalul nostru este in primul rand calitatea in servire , personalul staduindu-se pentru ca activitatea sa se desfasoare in cel mai bun mod pentru a ne satisface pe deplin clientii.
2. Motivarea alegerii obiectului de activitate
Inainte de a infiinta o firma fiecare dintre noi trebuie sa fie motivat de ceva , de acel lucru care sa ne ofere garantia ca ideea pe care noi am avuto in minte si am planificata o lunga perioada de timp ne va aduce si succesul la care visam cu toti . De aceea inainte de a realiza acest proiect si a infiinta aceasta firma am analizat cateva aspecte ale vietii sociale si economice care mau dus cu gandul la faptul ca o cafenea ar putea fi o afacere de succes potrivita pentru mine deoarece consider ca numarul de 10 cafenele din Suceava sunt insuficiente pentru cei peste 700.000 de locuitori ai Sucevei ,ceea ce inseamna ca concurenta este mica iar succesul este garantat. Un alt motiv ar fi faptul ca detinerea unui local reprezinta, probabil, aspiratia fireasca a multora dintre noi. Ne imaginam cum oamenii vin, consuma si se simt ca la ei acasa intr-o ambianta placuta. De aceeia consider ca o cafenea ar fi o afacere de success oamenii iubind locurile care ofera o atmosfera placuta, ceea ce firma noastra intentioneaza sa le ofere .
Imi amintesc de zilele atat de lejere din facultate, in care timpul ne statea la dispozitie....
Cu fiecare zi care trecea, mersul la cafea cu prietenele aproape ca devenise un cult. Apreciam o cafea buna, savurata intr-un ambient linistit, cu o muzica deosebita in background. Mirosul de cafea fierbinte dimineata si povestile amuzante impartasite cu fetele imi faceau ziua mai frumoasa. Cafeneaua nu a fost niciodata doar un loc in care iti bei cafeaua si fugi. Este un loc de relaxare, un moment linistit pe care ti-l acorzi dupa o zi de munca, sau unul in care iti intalnesti prietenii pentru o portie serioasa de ras si socializare. Realizez ca amintirea acelor zile ma bucura si astazi ceea ce se va intampla si cu clientii nostri .
Printre alte motive se numara si faptul ca consumul de cafea pe cap de locuitor a crescut , iar oamenii isi doresc din ce in ce mai mult ca locul in care isi beau cafeaua sa fie unul relaxant, sa le ofere un moment doar pentru ei, iar cu servicii de calitate si bunavointa din partea angajatilor nostri nu putem da gres . Experienta si bunavointa aratata de angajati in activitatea lor vor aduce clientii inapoi, intr-un numar mai mare chiar,ceea ce va duce la un profit considerabil si la dezvoltarea continua a imaginii cafenelei .Din puct de vedere economic motivul pentru care am ales acest tip de afacere este faptul ca chiria pentru spatiile comerciale a scazut, in timp ce numarul de spatii comerciale disponibile a crescut iar numarul de vizitatori in cadrul acestora ceste relativ mare . Asadar , oricare ar fi visul nostru, trebuie sa-i dam crezare si mai ales sa-l transformam in realitate.


Fisiere in arhiva (1):

  • Studiu de Fezabilitate SC Coffe SRL Suceava.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!