Programarea neurolingvistică

Extras din proiect

- Ce anume face diferența dintre succes și eșec? - Care este diferența dintre excelență și mediocritate? - Cum se poate ca unii să aibă rezultate de exceptie, iar alții să se chinuie la limita mediocrității? - Este vorba de noroc, de oportunități sau “pile”? - Este vorba de muncă și dedicație? 
Cine a inițiat și dezvoltat NLP?
Ce înseamnă NLP 
NLP se ocupă cu structura experiențelor subiective ale oamenilor (cum ne folosim de limbaj și cum acționăm, intenționat sau neintenționat, pentru a ne atinge scopul; cum organizăm ceea ce vedem, auzim, simțim și cum percepem, selectăm si modificăm lumea înconjurătoare prin intermediul simțurilor). 
Cui se adresează NLP?
În ce domenii / subdomenii poate fi aplicat NLP? Business Leadership Dezvoltare personală şi organizaţională Psihologie şi psihoterapie Drept, sănătate, educaţie Medierea conflictelor, management Media & advertising, marketing Comunicare avansată, tehnologia informaţiei, relaţii interpersonale 
În afaceri, în special, limbajul este un instrument puternic. Este moneda de schimb a tranzacţiilor de afaceri. Invăţând să vă dezvoltaţi maiestria limbajului, puteţi: - Să îmbunătăţiţi calitatea informaţiei pe care o schimbaţi cu alţii, în orice mediu ar fi - Să comunicaţi un nivel de înţelegere mai ridicat - Să influenţaţi rezultatele unor situaţii - Să vă sporiţi puterea dumneavoastră şi pe a altora - Să comunicaţi într-un mod captivant şi convingător - Să vă îmbogăţiţi limbajul şi, implicit, viaţa - Să învăţaţi să recunoaşteţi semnalele pe care dumneavoastră şi alţii le transmiteţi prin limbajul trupului. 
“Blestemul învingătorului“ presupune sa obtii ceea ce vrei si apoi sa descoperi ca nu este ceea ce iti doreai cu adevarat. 
obiective sau rezultate formulate necorespunzator neintelegerea psihologiei oamenilor supraestimarea pozitiei proprii sau a valorii a ceea ce incercam sa obtinem. 
Vanzatorii destepti pun intrebari si asculta raspunsul. Ascultarea si apoi utilizarea informatiei pe care le-o da clientul este o aptitudine pe care multi oameni de vanzari nu o au. Exista trei tipuri de intrebari pe care le poti folosi: 
2.”Intrebari precise” pentru a obtine o informatie cat mai precisa si succinta de la client. Aceste intrebari incep de asemenea cand, cum, ce, unde si se termina cu "mai specific" pentru ca sunt intrebari care detaliaza raspunsuri. Vanzatorul va folosi foarte des intrebari precise mai ales cand face fata obiectiilor. "Prea scump, comparativ cu ce?" "Care este mai specific criteriul pe care il cautati?“


Fisiere în arhivă (1):

  • Programarea Neurolingvistica.pptx

Ne pare rau, pe moment serviciile de acces la documente sunt suspendate.


Hopa sus!