Proiect educational MMS

Extras din proiect Cum descarc?

I. Titlul proiectului:
(MMS)
Tipul de educatie in care se incadreaza: educatie pentru sanatate in scoli Domeniul functional : program de dezvoltare curriculara la nivel formal si nonformal; Grupul tinta: program de interventie educationala pentru elevii claselor a VI-a.
Motto: ,,Sanatatea e darul cel mai frumos si mai bogat pe care natura stie sa-l faca"
(Michel de Montaigne)
II. Aplicant (propunatorul proiectului educational): UPB modul psihopedagogic nivel II
Echipa de implementare a proiectului: .
III. Parteneri :
Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti
Societatea Romana 
IV. Contextul proiectului
IV.1. Argument ,,Sanatatea e darul cel mai frumos si mai bogat pe care natura stie sa-l faca" spunea filozoful Michel de Montaigne. Alimentatia joaca un rol foarte important in mentinerea sanatatii de-a lungul intregii vieti. Educatia pentru sanatate este una dintre componentele educatiei pentru societate ce reprezinta o parghie importanta de actiune asupra dezvoltarii fizice si psihice optime a elevilor, starea de sanatate a acestora fiind o garantie a reusitei tuturor demersurilor educative intreprinse in scoala.
IV.2. Justificarea necesitatii proiectului propus
Pornind de la constatarea situatiei prevalentei supraponderalitatii si a obezitatii in tara noastra si de la tendintele constatate in ultimele decenii in populatia europeana am realizat acest proiect intitulat (MMS). Scopul acestui program este de a forma
deprinderi de alimentatie sanatoasa si de a creste motivatia elevilor in practicarea activitatii fizice in natura, concomitent cu implicarea activa a parintilor pentru consolidarea comportamentelor sanatoase.
Potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii: "Obezitatea copiilor este o problema importanta de sanatate, iar prevalenta ei este in crestere in intreaga lume, cu o tendinta alarmanta pentru Europa. Consecintele supraponderalitatii in timpul copilariei constau in boli cardiovasculare si diabet de tip II la varste din ce in ce mai tinere, probleme ortopedice si tulburari psihice, rezultate slabe la scoala si de o scadere a stimei de sine. Prevalenta obezitatii in Europa s-a triplat in 2010 fata de anul 1980."


Fisiere in arhiva (1):

  • Proiect educational MMS.pdf

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!