Anorexia

Extras din proiect Cum descarc?

Chiar daca par persoane sociabile si fericite, cei care sufera de anorexie au un respect de sine scazut. Aceasta problema ii determina sa caute perfectiunea. Se pot simti fara putere si incapabile sa-si controleze propria viata, in mare parte datorita mediului familial. O persoana tanara care nu are control asupra propriei vieti si este descurajata
sa-si exprime furia sau tristetea nu are sansa sa-si stabileasca limitele interpersonale si este expusa unor asteptari nerealistic de ridicate. Poate sa ajunga la concluzia ca privarea de mancare devine o expresie a puterii si controlului si adesea persoana este convinsa ca "corpul perfect" ii va aduce o viata perfecta. 
Daca nu se adreseaza medicilor, boala se cronicizeaza. Totodata, anorexia afecteaza capacitatea adolescentelor de a invata, lipsa de minerale si vitamine din organism determina creierul sa nu mai functioneze la capacitatea normala. 
Anorexia este considerata a prezenta cea mai mare mortalitate dintre toate tulburarile psihiatrice, in care 6-20% dintre pacienti decedeaza ..! 
Semne si simptome in
anorexie
Anorexia nervoasa este o tulburare psihiatrica cu consecinte psihologice severe, caracterizata prin imposibilitatea sau refuzul de a mentine o greutate corporala normala a pacientului. Pacientii au o parere proasta despre aspectul lor fizic. Anorexia nervoasa este mai intai un fenomen al pubertatii. 85% dintre pacienti au prezentat debutul bolii intre varstele de 13-18 ani. 
Pacientii cu anorexie prezinta de obicei alte dominante ale personalitatii cum sunt:
- dorinta de perfectiune
- succesul academic
- lipsa activitatii sexuale adecvate varstei si negarea foamei in favoarea infometarii. 
Caracteristicele psihiatrice cuprind:
- dependenta de alte persoane
- imaturitatea corporala
- izolarea sociala 
- comportament obsesiv-compulsiv si constrangerea sentimentelor.


Fisiere in arhiva (1):

  • Anorexia.ppt

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!