Raport la practică tehnologică

Cuprins proiect

Capitolul I
1. Informatii despre intreprindere.3
Capitolul II
2. Retele de calculatoare.
Capitolul III
3. Concluzia.


Extras din proiect

Informatii despre intreprindere
Acest Internet magazin, propune un bogat asortiment de Notebookuri, Calculatoare pentru casă și calculatoare pentru oficiu, Programe Licențiate, echipamente de securitate video si telefoane mobile și radiotelefoane, echipament pentru oficiu, echipament pentru prezentări, Televizoare LCD , Plasma și LED, fotoaparate si camere video. A fost creat pentru a oferi clienţilor posibilitatea de a alege şi a procura uşor produsele dorite. Acum nu mai este nevoie sa pierdeti timpul prin magazine cautînd un oarecare produs, să cautati unde este mai ieftin , sa verificați dacă corespund parametrii tehnici. Noi vă oferim circa 90% din produsele IT care sint la moment în vinzare in Chisinau si Moldova, la cele mai mici prețuri. Aceasta se explica prin colaborarea indelungată cu toți Distribuitorii Oficiali de produse Hard si Soft din Moldova , iar volumul mare de vinzări angro si cu amanuntul ne permite să vă oferim cele mai optime prețuri, ba chiar cele mai ieftine notebookuri, cele mai ieftine calculatoare din Moldova, cele mai ieftine telefoane mobile din Moldova.
Chiar dacă Dvs. aţi găsit în alt magazin un produs mai eftin ca la noi, puteţi să ne contactaţi şi noi vom face tot posibilul să vă oferim un preţ mai mic.
Sînt mai multe priorități din ce motive să procurați anume de la noi:
-Noi vă propunem un asortiment bogat de produse;
-Prețurile pentru prudusele oferite sînt foarte mici (posibil cele mai mici din republică);
-Aveți posibilitatea să comandați produsele neeșind din casa sau oficiul Dvs. și să primiți produsul dorit în 2-3 ore;
-Permanent există reduceri pentru cumpărătorii fideli, iar pentru cei care ne recomandă prietenilor există posibilitaea cîștigului de bani;
Pe saitul nostru OPTIM.MD vă stă la dispoziție un asortiment mare de produse pe care nu le puteți vedea fizic în nici un magazin din Moldova. Aveti posibilitate să gasiti ușor noetebook-ul și Televizorul LCD sau LED dorit, utilizînd sistemul intern de cautare, puteți ușor să alegeți laptopul sau telefonul mobil dorit utilizînd filtrarea produselor după parametrii tehnici doriți, puteți foarte comod sa comparați și să analizați care sunt avantajele la imprimantele Laser sau InkJet selectate. 
Compania noastra a fost creata in anul 2003, si pina in prezent a activat cu success , aducînd bucurie in multe familii si deservind multe companii private si de stat. Acest Internet Shop a fost creat pentru dezvoltarea afacerii existente si ușurarea procesului de cumpărare pentru cumpărători. 
Ca o latura noua de dezvoltare a companiei noastre, dar foarte importanta in viata modernă, o prezinta si camerele de supraveghere video, echipamentele de securitate video pe care le puteti comanda OnLine sau apelind la un consultant OPTIM.MD . Procurînd Camere de Supraveghere Video de la OPTIM.MD si comandîind montarea lor veți avea posibilitatea sa urmariți din orice capat al lumii prin intermediul internetului sau al telefonului mobil ce se petrece in oficiul , depozitul, parcarea sau casa Dumneavoatra. Aceste sisteme de videosecuritate funcționează pe timp de zi sau noapte, permit ca la aparitia unor evenimente neprevăzute să atenționeze utilizatorul printr-un mesaj pe e-mail sau pe telefonul mobil. Permite de asemenea înregistrarea informației în continuu sau numai la detectarea unei mișcări. 
O atenție sporită noi acordăm clienților corporativi, care nu doar solicită de la Compania noastră Calculatoare, Projectoare și Ecrane pentru projectoare , Imprimante Laser și Cartridge pentru ele, Copiatoare și Tonere pentru copiatoare, precum și deservirea echipamentului existent, incărcarea cartușelor, reparația calculatoarelor, reparatia notebookurilor, reparația Aparatelor Xerox, Canon, Minolta s.a.


Fisiere în arhivă (1):

  • Raport la Practica Tehnologica.doc

Imagini din acest proiect

Ne pare rau, pe moment serviciile de acces la documente sunt suspendate.


Hopa sus!