Campanie de Promovare a Serviciilor de Investitii Financiare in Republica Moldova

Extras din proiect Cum descarc?

Introducere
Proiectul nostru consta intr-o campanie de Promovare a Serviciilor de Investitii Financiare romanesti in Republica Moldova. Si anume, serviciile oferite de S.S.I.F. BROKER S.A. (Societatea de Servicii de Investitii Financiare). 
Odata cu integrarea in U.E., societatea are liber acord din partea CNVM-ului (Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare) sa autorizeze noi sucursale in afara tarii: Budapesta, Atena si Chisinau. Sucursala de la Chisinau este considerata sucursala de tip pilot. In functie de rezultatul obtinut se vor promova si restul sucursalelor mentionate mai sus.
Deoarece S.S.I.F. BROKER S.A. este prima societate romaneasca ce intra pe piata de capital a Republicii Moldova, proiectul nostru are drept scop promovarea acesteia pe piata bursiera din Moldova. 
De ce piata de capital din Moldova?
Un prim argument ar fi volumul redus al tranzactiilor pe piata de valori Chisinau datorat mai multor factori: factorul politic (interesul scazut din partea emitentelor privind atragerea capitalului prin intermediul bursei- politica de divident ar trebui sa urmareasca o remunerare mai mare reflectata in divident pentru investitori raportat la dobanzile practicate de banci);factorul economic( economia de tranzitie); cel social ( in randul populatiei exista o slaba informare, mediatizare a acestui domeniu privind posibilitatile de plasare a investitiilor).
Pe langa acesti factori interni, se evidentiaza si un factor extern - reticenta investitorilor straini de a intra pe piata din Moldova datorita riscurilor economice si politice.
In urma studierii serviciilor oferite de societatile de servicii de investitii financiare prezente pe piata de capital din Moldova am putut sesiza diferenta majora dintre acestea si serviciile oferite de S.S.I.F. BROKER S.A. Noutatea cu care vine aceasta societate consta in posibilitatea persoanelor fizice, alaturi de persoanele juridice, de a deveni investitori pe piata de capital avand un portofoliu de minim 500 euro (1500 RON). Un alt avantaj de a deveni clientul S.S.I.F. BROKER S.A., este dat de faptul ca societatea faciliteaza investitiile pe bursa de valori Bucuresti. 
Un exemplu concludent este indicele BET-C. Evolutia pietei in ansamblu poate fi urmarita sau apreciata datorita acestui indice care reflecta starea pietei. BET-C ne sugereaza sau ne foloseste la compararea rentabilitatilor in cazul in care un investitor are de ales plasarea banilor intr-un depozit bancar si plasarea banilor la bursa. De exemplu, in Romania in ultimii 3 ani BVB a adus investitorilor castiguri extrem de ridicate raportate la depozite bancare. In 2006 BET C a adus un randament de peste 50%.pe cand depozitele bancare ofereau un randament mediu anualizat de 10%.


Fisiere in arhiva (2):

  • proiekt_romeoDocument.doc
  • foaie_titlu_Document.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!